Gastro-problemă minoră dar sâcâitoare

26-12-2018
Christiansene
Nu este medic/terapeut
Christiansene
Bună ziua! De ceva vreme am o problemă de sănătate și anume:undeva în partea dreaptă, cumva în linie cu buricul, mă ține ceva ca și cum ceva ar fi inflamat.Nu mă doare sau ceva de genul.În același timp limba pișcă, gingiile și cerul gurii dau senzația că aș fi mâncat ceva iute, apar puncte albe în spatele limbii, apare și un discomfort abdominal.Rareori am și dureri de cap când am aceste simptoame.Se întâmplă că am mâncat acum de Crăciun-nu m-am putut abține, deși știam că nu o să-mi fie bine-câte puțin din fiecare:friptură, prăjituri etc.Evident că a început să mă țină și mai tare.Am început să iau câte un colebil după masă și un tratament cu motilium, debridad și nexium.Îmi revenisem oarecum, dar am dat cu bățu-n baltă după cw am consumat aceste produse de Crăciun.Dacă s-a mai confruntat cineva cu acwste simptome, îl rog să-mi spună cum a reușit să scape de această neplăcere.Mulțumesc!
2 comentarii
0
26-12-2018, ora 18:35
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Buna ziua.
Ar trebui facute niste investigatii - incepeti cu o ecografie abdominala, ulterior niste analize uzuale de sange si urina.
0
26-12-2018, ora 19:16
Christiansene
Nu este medic/terapeut
Christiansene
Pot să vă spun că analizele le-am făcut acum aproximativ 4 luni.Trigliceridele ieșise în primă instanță 400.Le-am repetat și au ieșit 180.Ecografia acum 1 an, ficatul puțin mărit.Cam atât am facut.Am să repet acea ecografie.Mulțumesc pentru răspuns! Seară frumoasă!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici