Gastro-problemă minoră dar sâcâitoare
Bună ziua! De ceva vreme am o problemă de sănătate și anume:undeva în partea dreaptă, cumva în linie cu buricul, mă ține ceva ca și cum ceva ar fi inflamat.Nu mă doare sau ceva de genul.În același timp limba pișcă, gingiile și cerul gurii dau senzația că aș fi mâncat ceva iute, apar puncte albe în spatele limbii, apare și un discomfort abdominal.Rareori am și dureri de cap când am aceste simptoame.Se întâmplă că am mâncat acum de Crăciun-nu m-am putut abține, deși știam că nu o să-mi fie bine-câte puțin din fiecare:friptură, prăjituri etc.Evident că a început să mă țină și mai tare.Am început să iau câte un colebil după masă și un tratament cu motilium, debridad și nexium.Îmi revenisem oarecum, dar am dat cu bățu-n baltă după cw am consumat aceste produse de Crăciun.Dacă s-a mai confruntat cineva cu acwste simptome, îl rog să-mi spună cum a reușit să scape de această neplăcere.Mulțumesc!
2 comentarii
Buna ziua.
Ar trebui facute niste investigatii - incepeti cu o ecografie abdominala, ulterior niste analize uzuale de sange si urina.
Ar trebui facute niste investigatii - incepeti cu o ecografie abdominala, ulterior niste analize uzuale de sange si urina.
Pot să vă spun că analizele le-am făcut acum aproximativ 4 luni.Trigliceridele ieșise în primă instanță 400.Le-am repetat și au ieșit 180.Ecografia acum 1 an, ficatul puțin mărit.Cam atât am facut.Am să repet acea ecografie.Mulțumesc pentru răspuns! Seară frumoasă!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial