Gastroenterologie pediatrică.

10-07-2022
Maamica
Nu este medic/terapeut
Maamica
Băiețelul meu a avut ROTAVIRUS acum o lună. Am fost la spital iar la ieșire nea recomandat să mai ținem regim(orez, pâine prăjită și supă de morcovi). Cred că i-am ținut prea mult căci băiețelul meu se plânge de burtică și face scaun foarte greu. El avea scaun zilnic și normal. Acum face la 2-3 zile.Nu știu ce să îi gătesc sau ce iași putea da pentru a reveni la normal scaunul. Miercuri avem programare la medic, dar până atunci nu știu cum să îl ajut.
2 comentarii
1
10-07-2022, ora 23:29
Dr. Domnicu Alina
Pediatrie, TIMISOARA
Dr. Domnicu Alina
Buna seara,
Alimentatia este pe primul rand in reglarea tranzitului intestinal. Ii dati legume si fructe bogate in fibre. Vara este foarte ofertanta in acest sens. Ii dati spanac, fasole verde, mazare, porumb, caise, piersici, sucuri proaspăt stoarse din fructe de sezon.
Tratament indicat Debridat 3x/zi si Bifidobaby 2x1plic /zi 10 zile
0
11-07-2022, ora 10:03
Maamica
Nu este medic/terapeut
Maamica
Mulțumesc frumos pentru ajutor. Debridat nu îi pot da căci face alergie la el( se umple de pete mari și roși cu mâncărimi). Dar îi voi introduce alimentele enumerate de dumneavoastră.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Constipația bebelușului
  •