gaze intestinale in exces!

21-01-2011
stoian.gabriel
Nu este medic/terapeut
stoian.gabriel
Am o problema cu digestia de vreo 4 ani, de la un timp am reusit sa scap cat de cat de constipatie cu ceai antihemoroidal laxativ (cand nu voi mai bea ceai nu stiu ce voi mai face) dar mai tot timpul ma simt balonat si am tot timpul gaze, am ajuns sa nu le mai pot controla, la munca, pe starada, acasa.toti ma considera un nesimtit si nu stiu cum sa le explic nu nu o fac involunar, nu ma pot abtine, cateodata nici nu imi dau seama. am inceput sa iau de la o vreme carbune medicinal dar nu are niciun efect.. va rog ajutati-ma cu un sfat, un remediu naturit, medicamentos, orice.
Va multumesc!
5 comentarii
0
21-01-2011, ora 18:00
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Grija la folosirea laxativelor, se invata intestinele cu el si devin lenese, de aceea e si mai greu dupa aceea. Foloseste ceva natural, bea dimineata ceva cu suc citric. Gazele e posibil sa fie de la o fermentatie de la nivelul intestinelor, incearca o saptamana sa eviti total lactatele si fructele, legumele crude. Sanatate!
0
21-01-2011, ora 19:06
frasina
Nu este medic/terapeut
frasina
pentru intestine foarte bun este probio balance de la calivita.eu ii dau copilului meu pentru o colita urata si are rezultate uimitoare.multa sanatate !
0
27-01-2011, ora 11:05
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Incercati Bitter Romanesc. La mine a functionat dupa ce-am luat tot felul de tratamente fara rezultat. Acum digestia mea e ok si pot manca orice. M-a scapat si de constipatie, arsuri si gaze.
0
27-01-2011, ora 11:47
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nectaria.Nu vrei sa ne spui te rog si cat timp ai luat acest Bitter?
Eu am gasit acum ceva pe net la 200 ml 19 lei.
Compozitie:

Produs din 39 plante: Afin, angelica, anghinare, busuioc, captalan, chimen, cimbru, coada calului, coada soricelului, coriandru, dafin, fenicul, frasin, galbenele, ghintura, iarba mare, iarba sfantului Ioan, ienupar, isop, lemnul Domnului, levantica, maces, menta, mesteacan, nuc, papadie, pelin, plop, roinita, salcie, salvie, scortisoara, senna, soc, sovarv, traista ciobanului, troscot, unguras, vasc, alcool etilic alimentar.

Indicatii:

Intern: Adjuvant in ameteli, anemie, alcoolism, apetit redus, astm bronsic, ateroscleroza, bronista, colecistita, colici abdominale, constipatie, depresii usoare, diabet zaharat, diskinezie biliara, dureri menstruale, edeme, enterocolite, faringo-amigdalite, febra, gastrita acuta, gripa, guta, hemoroizi, hepatita cronica, indigestie, infectii urinare, insomnie, migrene, oboseala, scaderea memoriei, tulburari de menopauza, parazitoze, reumatism.

Externa: arsuri, afte bucale, alaptare, bataturi, cicatrici, degeraturi, dureri dentare, dureri ale urechilor, dureri reumatice, eczeme, entorse, fracturi, gripa, hemoroizi, intepaturi de insecte, muscaturi de animale, negi, paralizii, rani inchise, sinuzita, tromboflebita, tinitus (zgomote in urechi), vaginita.

Administrare:

Intern: cate o lingurita intr-un pahar cu apa plata, cu 30 minute inainte de masa.


Acesta este?

Multumesc
0
27-01-2011, ora 11:56
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Da acesta e. Eu l-am luat cam 3 sapt. dar acum il iau din nou pentru ca la boala mea (reflux gastro-duodenal), trebuie sa mananc putin, des si la regim si sincer cu bitter mananc orice si am digestia ceas. In plus a devenit farmacia casei. Il folosesc la orice afectiune si face minuni. Si intern si extern(comprese). Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar și ce faci cu gazele urât mirositoare
  • Sfaturi pentru o bună digestie
  • Cercetătorii au realizat un studiu complet al gazelor intestinale
  • Dieta unei persoane influențează cantitatea unui gaz potențial dăunător găsită în intestinul său
  • Flatulența după masă - cauze, tratament, sfaturi utile
  • De ce am mereu gaze (cauzele flatulenței cronice)
  •