Gemene
Buna ziua, sunt nou pe forum, sper sa găsesc câteva informatii si lămuriri. Am 2 fetite gemene cu vârsta de 1 an si o luna, greutatea lor la nastere a fost de 2300g, acum au 7.600g consider ca este putin, dintisorii încă nu le.au apărut. Mănâncă lapte praf Nan3 si legume, fructe, supa. Analizele au iesit cu o anemie si imunitate scăzută li s.a dat Imunis, tonotil si fier, mentionez ca fierul il dam încă de la 3 luni. Nu stim ce sa mai facem, sunt energice, merg singure dar in greutate ia putin. Si avem problema si cu somnul noaptea, se trezesc din 2 in 2 ore, mănâncă f putin când se trezesc, parca ar fi nelinistite. Daca cineva se mai confrunta cu probleme ca ale noastre sau au cunostiinte ne.arnfi de mare ajutor orice noutate. Ne gândim sa le trecem pe Aptamil. Multumim anticipat.
4 comentarii
Rugati medicul daca va poate prescrie Gemoderivat de muguri de tei argintiu pt somn linistit. Se da la bebelusi.
Multumesc, sambata o sa ajung cu ele la vizita. O sa discut despre acest produs.
Am citit ca se da dupa vârsta de 7 ani, cea ce pentru fetele mele nu este cazul, exista un risc.
Se da la bebelusi. Cititi prospect Hofigal si PlantExtract si vorbiti cu doctora.
Fiul prietenei mele nu adormea si i-a dat dr pediatra la 6 luni. A luat 2 luni. I-a trecut.
Fiul prietenei mele nu adormea si i-a dat dr pediatra la 6 luni. A luat 2 luni. I-a trecut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 88copilul meu nu ia in greutate
- 12nu ia in greutate deloc la 1 an
- 14nu a luat in greutate de 2 luni
- 2bebe stagneaza in grutate de cateva luni...
- 5nu ia in greutate la 7 luni
- 2bebe de 9 luni care nu ia in greutate
- 2ce trebuie sa facem ca fetita noastra sa ia in greutate sau daca este vreo problema?
- 4Nu ia in greutate
- 1probleme cu greutatea sau doar griji inutile?
- 2Crestere proasta in greutate - rahitism
- 0Bebelusul nu ia in greutate
- 1Ia putin in greutate raspundeti
- 1Bebe 3 luni, ia puțin în greutate
- 1Fetita de 4+ nu mai ia în greutate
- 0Bebe 5 luni stagneaza in greutate
- 0Bebe de 3 luni si o saptamana si 4950g nu a luat in greutate in ultimele 2 saptamani
- 1Bebe 4 luni nu ia in greutate
Mai multe informații despre: bebelusul nu ia in greutate