Giardia afecteaza cresterea?

13-03-2007
anonim13
Nu este medic/terapeut
anonim13
Sunt baiat si am 13 ani, as vrea sa stiu daca giardia poate afecta cresterea..Am facut niste analize mai demult si am fost depistat cu giardie...Am luat 1 sapt flagyl si o saptamana tinctura de propolis..Acum dupa mai mult timp incerc din nou cu tinctura de propolis..am inteles ca e cea mai buna..Intreb daca giardia afecteaza cresterea deoarece sunt mult mai mic de statura decat colegii mei..Mentionez ca nu
e o chestie mostenita din familie deoarece parintii nu sunt mici de statura..aa si era sa uit nu sunt slab..am 1.50 (aproximativ) si 43 kg
9 comentarii
0
14-03-2007, ora 00:00
midorin42
Dermatovenerologie
midorin42
Nu cred ca problema ta este in legatura cu Giardia. Ar fi bine sa te vada un endocrinolog!
0
14-03-2007, ora 00:00
anonim13
Nu este medic/terapeut
anonim13
da ce ar putea fi?ma dezvolt greu.. sunt ca unii copii de 11 ani.. daca poti sa-mi dai detalii as fi recunoscator.. deci am zis am aproximativ 1.50 si 43 kg
0
15-03-2007, ora 00:00
midorin42
Dermatovenerologie
midorin42
Se numeste "nanism hipofizar, " adica glanda hipofiza nu secreta suficient hormon de crestere. Boala este tratabila, dar trebuie sa te ia in evidenta un specialist endocrinolog.
0
15-03-2007, ora 00:00
anonim13
Nu este medic/terapeut
anonim13
nu suna bine...in ce consta tratamentul si cat dureaza ?
0
16-03-2007, ora 00:00
midorin42
Dermatovenerologie
midorin42
Eu nu sunt endocrinolog pentru a-ti da asemenea detalii!
0
17-03-2007, ora 00:00
anonim13
Nu este medic/terapeut
anonim13
dupa ce m-am documentat mai bine...ma indoiesc sa am nanism..deoarece scrie ceva despre tumori da eu nu am asa ceva (cel putin asa cred)..altceva ar putea fi?aa si ca sa scap de o grija care sunt simptomele nanismului hipofizar
0
18-03-2007, ora 00:00
midorin42
Dermatovenerologie
midorin42
Diagnosticul de "nanism hipofizar" nu se pune prin "documentare" si "ma indoiesc sa am nanism", ci prin investigatii hormonale si radiologice.
Simptomul principal al nanismului hipofizar este lipsa cresterii, ceea ce se pare ca tu nu ai! Asa ca imi cer scuze pentru sfatul pe care ti
l-am dat!
0
17-07-2009, ora 22:35
ramonikaalexa
Nu este medic/terapeut
ramonikaalexa
buna seara dl doctor si celor care mapot ajuta.
0
17-07-2009, ora 22:41
ramonikaalexa
Nu este medic/terapeut
ramonikaalexa
am gresit. reiau. am o fetita de 8 luni si jumatate careia i-am facut acum doua zile analize de sange. urina si fecale. in general au iesit bine, dar ma ingrijoareaza ceva ( eo la ea fiind de 1.1 ) am inteles ca astea indica faptul ca ar avea giardia. dr ei nu prea este receptiv si un bun sfatuitor ( cu tot regretul spun asta ) dar am dreptate ?
e posibil. ea doarme si foarte agitat si chiar si atunci cand este treaza nu este linistita si se scarpina foarte des la nasuc chiar si imediat dupa ce se trezeste ceeace cred ca nu este de la somn. din fecale a iesit negativ. de fapt o sa atasez rezultatele daca se poate, sper sa nu fac o greseala interzisa pe forum. a, si are cam 7.500 g si 66 cm e bine?Hematologie
Test Rez Val Norm
RBC 4.96 3.8 - 5.2 *10^6/mm3
HGB 13.5 9.9 - 14.5 g/dl
HCT 38.4 29 - 45 %
MCV 77.4 73 - 87 fL
MCH 27.2 24 - 30 pg
MCHC 35.2 32 - 36 g/dl
Test Rez Val Norm
PLT 415 150 - 550 *10^3/mm3
RDW 13.3 11.5 - 14.5 %
PDW 9.2 12 - 16.5 %
PCT 0.36 0.16 - 0.47 %
MPV 8.7 7.4 - 10.4 fL
Test Rez Val Norm
WBC 17.13 5 - 17 *10^3/mm3
NE 3.47 0.95 - 7.6 *10^3/mm3
EO 0.18 0.1 - 1.02 *10^3/mm3
BA 0.04 0.0 - 0.10 *10^3/mm3
LY 12.40 2.30 - 12.92 *10^3/mm3
Test Rez Val Norm
NE% 20.2 19 - 45 %
MO 1.04 0.10 - 1.36 *10^3/mm3
EO% 1.1 2 - 6 %
BA% 0.2 0.0 - 1.0 %
LY% 72.4 46 - 76 %
MO% 6.1 2 - 8 %


Biochimie
Test Rezultat Interval de referinta
Acid uric 3.0 5.7 mg/dl
Calciu seric total 10.6 8.4 - 10.8 mg/dl
Calciu ionic 4.75 4.2 - 5.2 mg/sl
Proteine totale 6.9 4.8 - 7.6 g/dl
Creatinina serica 0.29 1.10 mg/dl
Glucoza serica 78 60 - 105 mg/dl
TGO 51 89 U/L
TGP 41 57 U/L
Uree serica 30 40 mg/dl

Manual
Test Rezultat Interval de referinta
VSH 3 mm/1h
10 mm/2h 20 mm/h
Ex. coproparazitologic NEGATIV NEGATIV
Frotiu sanguin NEUTROFILE NESEGMENTATE 9%
USOARA LEUCOCITOZA
Adaugă un comentariu / răspuns

13-09-2017, ora 09:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
11-12-2019, ora 13:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Optibac
Optibac Probiotic Saccharomices boulardii – Pentru o digestie sanatoasa!
Acesta are o concentratie de 5 miliarde bacterii vii/capsula si se recomanda pacientilor care se confrunta cu diaree cronica sau infectioasa, candida, colita si intestin iritabil. Acest probiotic ajuta la eliminarea bacteriilor daunatoare care provoaca infectia si accelereaza vindecarea. Detalii aici
12-11-2019, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
OptiBac
OptiBac - probiotice adaptate nevoilor tale
Optibac Probiotic zilnic Extra Forte are o concentratie de 20 miliarde de bacterii vii si contine Lactobacillus acidophilus NCFM - cea mai cercetata tulpina acidophilus din lume. Este probioticul ideal pentru persoanele care au urmat un tratament indelungat cu antibiotice, se confrunta cu alergii sau afectiuni digestive. Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.