ginecologie
Am facut Erad, rezultatul biopsiei este:hiperplazie papilomatoasa a epiteliului pavimentos pe supraf intinsa cu displazie moderata si suprafata restransa cu displazie severa.imi spune-ti si mie ce inseamna, urmatorul pas este conizatie?mai pot avea copii dupa aceea.multumesc
5 comentarii
Va rog daca poate cineva sa-mi raspunda.multumesc
buna. Te rog sa te duci la medic, dar la un medic bun ginecolog si cat mai repede. Ce spui tu nu este prea ok asa ca trebuie sa te interesezi de viata ta mai ales ca din cate spui nici nu ai copii. Nu este pacat sa lasi lucrurile asa ? - poate vrei sa mai vb. Sanatate multa.
A-SI DORI O INTERPRETARE A UNUI EXAMEN HISTOPATOLOGIC- REZULTAT:MATERIALUL EXAMINAT CONTINE FRAGMENTE DE ENDOMETRU IN FAZA PROLIFERATIVA AVANSATA SECRETORIE INCIPIENTA CU ZONE DE METAPLAZIE, TUBARA SI HOBNAIL, FRAGMENTE POSIBIL PROVENIND DINTR-UN POLIP ENDOMETRIAL SI FRAGMENTE DE MUCOSA CERVICALA FARA MODIFICARI PATOLOGICE. VA MULTUMEC PENTRU RASPUNS
buna seara, ma numesc andreea si sunt foarte trista. De curand am fost diagnosticata cu displazie severa - col uterin si carcinom in situ CIN III, am discutat cu medicul ginecolog si mi-a spus ca singura solutie de a scapa este interventia chirurgicala. Doresc sa intreb care sunt urmarile acestei interventii, avend in vedere ca vor extirpa tot aparatul genital, as vrea sa stiu cum este viata de dupa interventie din toate punctele de vedere, sexual si psihic, tanand cont ca am 34 de ani, un baietel de 1 an si as fi putut fi inca destul de activa din pct de vedere sexual, mi-as mai dori un copil dar nu va mai fi posibil si ce se va intampla cu tot organismul meu, n-as vrea sa ma simt ca o leguma si inca una care imbatraneste prematur datorita functiei destul de importante a acestei parti din organism. Incerc sa gasesc puterea in mine sa pot merge mai departe, sa lupt pt baietelul meu dar si pt mine, e cumplit gandul ca sunt nevoita sa ma operez si ca nu exista alta sansa.
Alte subiecte recente din această secțiune: