Ginecomastie tratabila chirurgical

09-09-2011
Alexcristi
Nu este medic/terapeut
Alexcristi
Buna-ziua,

Ma confrunt cu aceasta problema de cativa ani buni, mai precis de cand am urmat un tratament hormonal experimental pt vitiligo (o alta afectiune). Am pus-o initial pe seama luarii in greutate, sperand ca va trece cu timpul, dar am ajuns la 20 de ani si nu a trecut de la sine. Am inceput sa practic sport, am ajuns la greutatea ideala (70kg la 1, 75) dar tot nu am reusit sa scap de tesutul din zona pieptului.
Cat de cat am citit despre ce presupune ginecomastia si lipomastia, si tind sa cred ca este cazul ginecomastiei. La varsta mea actuala (22 de ani) am inteles ca este tratabila doar chirurgical. Momentan sunt la studii in UK, dar voi reveni in tara pt un consult si as dori sa aflu pasii necesari pt a scapa de aceasta problema (costurile sunt gigantice aici in comparatie cu Romania).

Cu deosebit respect,
Cristian A.D.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul