Giortaituri in stomac

14-04-2019
Odor
Nu este medic/terapeut
Odor
Am o problema de aproximativ 2 luni de zile și anume faptul că în general dimineața și seara îmi ghiorțăie mațele.In prima săptămână aveam și senzații de voma dar după au dispărut dar am rămas cu aceste giortaituri.Mentionez că nu mă doare nimic și nu am alte probleme de sănătate dar sunt îngrijorat de ce nu dispar aceste ghiortaituri.
2 comentarii
0
15-04-2019, ora 16:17
Emma1980
Nu este medic/terapeut
Emma1980
Din cate stiu, bolboroselile din stomac semnifica o activitate intensa a intestinelor, de exemplu dupa o masa mai imbelsugata. Daca aceste sunete dureaza putin, nu sunt o problema. Si desigur mai exista si "chiorait"-ul, cand ne este foame, nici acest lucru nu ar trebui sa va ingrijoreze. Daca bolboroselile apar pe tot parcursul zilei, ar putea insemna acid scazut, care duce la cresterea bacteriilor, etc, deci ar fi indicate niste analize. Puteti incerca un pahar de apa rece + 1 lingura de miere/otet din cidru de mere inainte de masa. Si eu am avut bolboroseli, credeam ca sunt din cauza ca am un tranzit foarte rapid, dar deja erau prea deranjante in liniste. Acum mi-au trecut. Iau si un supliment ce contine carbune vegetal si fenicul dupa fiecare masa.
Desigur, nu sunt specialist, daca va citi vreunul va rog sa ma corectati, daca am gresit, sunt doar din experienta mea si din informatii citite.
0
16-04-2019, ora 15:22
Dr. Adrian Platon
Chirurgie generala, Bucuresti
Dr. Adrian Platon
Odor, daca nu urmati tratamentul prescris mai sus, consultati un medic specialist gastroenterolog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici