Gland sensibil

22-01-2018
Constantin21
Nu este medic/terapeut
Constantin21
Salutare! Am 21 de ani iar în urmă cu un an am fost operat de „fren scurt„ deoarece nu puteam decalota glandul penisului în totalitate.Toate bune și frumoase însă din cauza faptului ca nu prea a avut de a face cu lumea exterioară, glandul-capul penisului, este sensibil, la atingere provocandu-mi disconfort.Nu pot face sex nici cu prezervativ.Erecția este puternică, dar cand îl introduc în vagin la scurt timp se înmoaie din cauza sensibilității la frecare.Cred că o expunere mai îndelungată si atingerea frecventă a acestuia ar diminua aceste senzatii.Ce alte solutii/metode mai rapide as avea?, în conditiile în care momentan nu dispun de o parteneră care cu siguranță m-ar fi scăpat de problema..
1 comentarii
0
23-01-2018, ora 17:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, solutia este simpla si sanatoasa din mai multe puncte de vedere: folosirea prezervativului, mai ales a unuia anume, care este lubrifiat interior cu un anestezic usor. Este o firma de renume, intelegeti care.
Este nevoie de putin timp ca pielea sensibila sa se obisnuiasca. Incercati de asemenea sa purtati lenjerie larga, din materiale naturale.
Mare grija cu masturbarea, caci si ea poate participa la intretinerea acestei stari de sensibilitate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.