glioblastom multiform IV
Mama mea a fost operata pe 25 octombrie 2011 de dr.Ciubotaru la sectia 3 la Baltazar Arseni de glioblastom multiform gr.4.Operatia a decurs bine, doctorii au zis ca au extirpat tot (aprox 6 cm a avut tumora ).A urmat Radioterapia (33 de sedinte) combinata cu Temodal, dar ieri (27februarie 2012)a facut un nou RMN si nu a iesit bine pt ca tumora a recidivat(aprox 8 cm are) si medicii din Pitesti de unde e mama acum au spus ca trebuie sa faca o noua interventie chirurgicala. Am trimis RMN-ul dr Ciubotaru si asteptam parerea dansului.
INTREBAREA MEA ESTE DACA A AUZIT SAU A FOST CINEVA IN GERMANIA LA COLOGNE CENTER, UNDE SE PARE CA AU GASIT TRATAMENT PT ASTFEL DE DIAGNOSTIC SI SE PARE CA-L TRATEAZA CU SUCCES LA DR GOTNER.ESTE VORBA DE VACCINAREA CU CELULE DENDRITICE.
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE.VA MULTUMESC!
INTREBAREA MEA ESTE DACA A AUZIT SAU A FOST CINEVA IN GERMANIA LA COLOGNE CENTER, UNDE SE PARE CA AU GASIT TRATAMENT PT ASTFEL DE DIAGNOSTIC SI SE PARE CA-L TRATEAZA CU SUCCES LA DR GOTNER.ESTE VORBA DE VACCINAREA CU CELULE DENDRITICE.
ASTEPT RASPUNSURILE VOASTRE.VA MULTUMESC!
2 comentarii
Daca inca nu a-ti operat-o mergeti la Regina Maria la dr Stoica Sergiu, fugiti de arsenie bagdazar, acolo a fost operat si fratele meu si a recidivat pt ca nu a fost ablatia bine facuta, sunt niste macelari si atat la controlul de 2 luni i-au facut un CT si i-au spus ca are un chist, dar el nu se simtea bine, am plecat imediat la Anadolu si i-au vavut recidiva, nu l-am operat acolo pt ca nu am mai aut bani suficienti dar prin sistemul de navigatie opereaza si dr Stoica si costa 6000 de euro fata de 30000 ero cat ne costa acolo stiam ca are nevoie de tratament in continuare...sanatate multa si doamne ajuta!
Buna ziua!
Imi pare rau pentru diagnosticul cu perspective sombre. Si la noi in centru se desfasoara in momentul de fata un studiu cu virusuri, superior celui de la Koln, dar fara rezultate evidente pana acum- este inceput in 2012. In ce zona e localizat glioblastomul? Nu va lasati amagit insa- totul e la stadiul de studiu clinic, nedovedit. GBM gradul IV este inca o problema fara prea multe optiuni terapeutice, fara "tratament" in adevaratul sens al cuvantului.
Cu stima
Imi pare rau pentru diagnosticul cu perspective sombre. Si la noi in centru se desfasoara in momentul de fata un studiu cu virusuri, superior celui de la Koln, dar fara rezultate evidente pana acum- este inceput in 2012. In ce zona e localizat glioblastomul? Nu va lasati amagit insa- totul e la stadiul de studiu clinic, nedovedit. GBM gradul IV este inca o problema fara prea multe optiuni terapeutice, fara "tratament" in adevaratul sens al cuvantului.
Cu stima
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Durere de cap de 4-5
- 2Buna ziua, am o malformatie cerebrala care a sangerat
- 1Hipodensitate lacunara la nivelul nucleului caudat drept
- 1"decompresie microvasculara / craniotomie retrosigmoid" CASMB
- 0Bună seara - Prolaps discal L5. Sunt de operat?
- 0Tumora Glomus jugular?
- 0Hernie de disc operată, naștere naturala sau cezariana?
- 0Hernie de disc
- 1Cauza amețelilor mele
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang