Gonoree

28-12-2020
SandraMarin
Nu este medic/terapeut
SandraMarin
Buna,

Acum o lună am urmat un tratament pentru Candidoza cu crema Macmirror ce avea aplicator intravaginal. Inainte de aplicare l.am spălat cu apa sapun si spirt apoi l.am clatit din nou cu apa si sapun. Candidoza a dispărut însă la o saptamana dupa tratament am vazut secretii galbui pe chilot cu miros discret si cred ca este gonoree. Pe durata tratamentului m.am abținut de la contact sexual. Am folosit jucării erotice după tratament, pe care le.am spălat tot asa apa sapun si spirt clatind apoi cu apa si sapun inainte de folosire si dupa folosire, tinanad jucăria acoperită cu un șervețel curat. Si tot luam secretii pe jucării, desi am dezinfectat mereu tot ce am folosit. Totusi am folosit jucăriile fără prezervativ. Menstruatia acum este mult mai abundenta si o sa merg la ginecolog. Cum este posibil sa ma îmbolnăvesc de gonoree daca am dezinfectat mereu dildo.ul ? Si nu il împart cu nimeni il folosesc doar eu. Nu am pe nimeni, deci nu am luat această boală de la vreo persoană, acest lucru fiind imposibil in cazul meu
3 comentarii
1
31-12-2020, ora 09:00
Dr. Albu Laura
Dermatovenerologie, Cluj-Napoca
Dr. Albu Laura
Din cele povestite nu rezulta ca aveti gonoree.
0
02-01-2021, ora 21:23
SandraMarin
Nu este medic/terapeut
SandraMarin
Voi merge la consult saptamana asta, va multumesc pentru raspuns. Totusi, am luat pe lenjerie secretii de culoare galbuie de consistenta unei creme ceea ce ma îngrijorează foarte tare.
0
02-01-2021, ora 21:45
SandraMarin
Nu este medic/terapeut
SandraMarin
Am avut si secretii de culoare maronie si nu eram la menstruatie. Acestea nu erau abundente, nici nu au durat mai mult de 2 zile, însă cele galbui durează de cam o lună și sunt abundente desi nu apar mereu. Imi voi face analize sa vad exact ce este dar sunt îngrijorată si simt ca nu mai pot astepta rezultatele.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Infecția cu Neisseria gonorrhoeae (N. gonorrhoeae, gonococcus, gonococ) - infecția gonococică
  • Cazurile de gonoree înregistrează o creștere printre femeile tinere din Europa (studiu)
  • Vaccinul meningococic s-a dovedit a fi rentabil în protejarea bărbaților împotriva gonoreei
  •