Grabire menstruatie
Buna ziua,
As dori sa aflu o metoda mai eficienta ptr a-mi grabi menstruatia. In 7 zile voi pleca in concediu si sunt deja in ziua 33 a ciclului si nu am menstruatie inca. In mod normal imi vine la maxim 32 de zile, insa luna aceasta am calatorit o distanta mare, si am avut multe simptome legate de diferenta de fus orar, si stiu ca imi poate afecta si ciclul menstrual. De 3 zile am incercat diferite metode ptr a grabi menstruatia: vitamina C in doze mai mari, aprox 3000 mg pe zi, ceai de ghimbir, azi am.luat si aspirina si ceai de busuiocul cerbilor, pentru ca am citit ca poate avea acest efect. Maine ar fi ultima.zi in care ar putea sa imi vina menstruatia si sa nu imi afecteze vacanta. Am citit ceva si de orgametril, ca ar ajuta in mai multe feluri.
As dori va rog sfaturi, alte metode pe care le-as putea folosi urgent.am.platit mult ptr vacanta asta, o astept de luni bune si nu as vrea sa o stric!!
As dori sa aflu o metoda mai eficienta ptr a-mi grabi menstruatia. In 7 zile voi pleca in concediu si sunt deja in ziua 33 a ciclului si nu am menstruatie inca. In mod normal imi vine la maxim 32 de zile, insa luna aceasta am calatorit o distanta mare, si am avut multe simptome legate de diferenta de fus orar, si stiu ca imi poate afecta si ciclul menstrual. De 3 zile am incercat diferite metode ptr a grabi menstruatia: vitamina C in doze mai mari, aprox 3000 mg pe zi, ceai de ghimbir, azi am.luat si aspirina si ceai de busuiocul cerbilor, pentru ca am citit ca poate avea acest efect. Maine ar fi ultima.zi in care ar putea sa imi vina menstruatia si sa nu imi afecteze vacanta. Am citit ceva si de orgametril, ca ar ajuta in mai multe feluri.
As dori va rog sfaturi, alte metode pe care le-as putea folosi urgent.am.platit mult ptr vacanta asta, o astept de luni bune si nu as vrea sa o stric!!
2 comentarii
Buna ziua,
intarzierea sau grabirea menstruatiei provocate afecteaza intreg sistemul hormonal, recomandarea medicala este sa va lasati organismul sa functioneze asa cum are el nevoie; aceste fluctuatii provocate pot avea repercursiuni mai tarziu cand veti dori sa aveti o menstruatie regulata iar organismul nu va mai sti cand si cum sa procedeze
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
intarzierea sau grabirea menstruatiei provocate afecteaza intreg sistemul hormonal, recomandarea medicala este sa va lasati organismul sa functioneze asa cum are el nevoie; aceste fluctuatii provocate pot avea repercursiuni mai tarziu cand veti dori sa aveti o menstruatie regulata iar organismul nu va mai sti cand si cum sa procedeze
O zi excelenta,
Echipa Medicala Marie Stopes
Buna ziua! Nu mi-a mai venit menstruatia de aproximativ 3 luni! Nu sunt însărcinată si am sindromul ovarelor polichistice.. nu pot ajunge la medic caci sunt plecată in strainatate! Ce tratamente de acasa sau pastile mi-ati recomanda ca sa imi provoace menstruatia!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6o.b.-uri la plaja si in apa
- 3cum afecteaza postinor menstruatia?
- 3dupa chiuretaj.. menstruatie abundenta
- 2cand o sa imi vina menstruatia?
- 47menstruatia urat mirositoare
- 4dureri insuportabile in prima zi de menstruatie
- 9sangerari si dureri ingrozitoare de mijloc
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 6de 13 zile am o sıngerare asemanatoare menstruatiei şi cu cheaguri f.mici de sınge
- 1menstruatie culoare neagra
- 4contraceptivele opresc menstruatia
- 6grabirea menstruatiei!
- 11probleme cu menstruatia
- 6anticonceptionale si menstruatia neregulata
- 22Menstruatie maronie
- 1temperatura inainte de menstuatie
- 5Menstruatie mai rapida !
- 0Menstruatie la 19 zile
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 7Lipsa menstrautie, scurgere maronie
Mai multe informații despre: Menstruatia