Grasimi peste limita in proba de digestie

23-10-2017
Doct2016
Nu este medic/terapeut
Doct2016
Buna,

Anul trecut la Fundeni mi-am facut o proba de digestie si mi-au iesit prea multe grasimi.

Nu am reusit sa ajuns sa imi dea tratament, doctora de acolo mi-a spus ca am o usoara maldigestie.

Iata rezultatul probei de digestie:

Examen Proba de Digestie
Lugol Frecventa celuloza partial digerata./Relativ frecvente granule amidon, partial digerate./Fibre musculare absente.
Sudan Grasimi neutre 15% (normal 0-7%).

Nu imi permit sa platesc consultatia la Sanador.
Stiu o doctora buna acolo.

Doctorii gastro la care am fost pana acum am tratat probleme cu indiferenta.

Pana acum am luat super enzime de la Secom, dar nu cred ca m-a ajutat prea mult.

Multumesc,
3 comentarii
1
23-10-2017, ora 14:47
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
In primul rand ma adresez persoanelor care se ocupa de acest sait si ii rog INSISTENT sa nu stearga postarile mele pe diferite intrebari pentru ca multi bonavi au nevoie disperata de ajutor si daca nu ii intrepti concret in directia spre care ar putea primi ajutor adica spre unele saituri atunci le taiati sansa vindecarii lor.

Oameni buni tocmai ce am dat de un grup din america in care mii de persoane sunt afectate de CANDIDA si medicii lor de familie, gastro si altii pe la care merg le spun ca nu au nimic si din punct de vedere medical, fizic si analize de sange sunt sanatosi tun. Am inteles ca unii dintre voi de pe aceste forumuri ati cautat informatii si raspunsuri si in saiturile straine si nu ati gasit nimic. EU AM GASIT REZOLVAREA majoritatii problemelor noastre. O sa va las un link cu zeci de clipuri pe youtube cu marturiile persoanelor care si-au recuperat viata dupa o infectie cu candida ce dateaza la unii chiar si de 20 ani, va spun ca la mine sincer am peste 12 ani de suferinta in care am inghitit tot felul de medicamentede stomac, de psihiatrie, de endocrinologie, suplimente de vitamine, carbune activ, motilium, nexium, am fost la medici homeopati, am cheltuit aproape 200 000 000 milioane de lei vechi sau 20 000lei noi pe tratamente, analize, consultatii si altele fara nici o rezolvare. Mi-am promis ca atunci cand voi descoperii ce am voi intra pe toate forumurile din romania si voi face public tratamentul cu care m-am pus pe picioare si MI-AM RECAPATAT VIATA. Cine nu se descurca, nu stie sau din orice alt motiv il pot ajuta cu cu achizitionarea medicamentului din america o pot face doar sa imi dati un mail -----*

Va spun cat se poate de sincer ca nu sunt samsar de medicamente, nu ma ocup de intemedieri de medicamente, nu fac reclama platita acestui medicament, si nu vreau sa sune a cliseu de forma: eu mi-am gasit remediul tu ce mai astepti?

Eu am gasit informatia, am expuso public, voi stati si digeratio si daca credeti ca este ceea ce aveti nevoie faceti in asa fel si recuperativa sanatatea.

-----*

(*modificat de admin)
0
26-12-2017, ora 06:53
Flory777
Nu este medic/terapeut
Flory777
Nu stiu daca mi se trimite mesajuldar stiu ca este si o candida sigur, pt ca si eu m ammai documentat eu sunt florentina serdin pe fb te rog sa vb
0
26-12-2017, ora 08:22
nicoaraalexandru
Nu este medic/terapeut
nicoaraalexandru
Flory777 poti sa imi scrii pe nicoaraalexandru@yahoo.com
Adaugă un comentariu / răspuns