gravida sau din cauza postinorului.
Acum aproape 3 luni, am incercat sa intretin relatii sexuale cu prietenul meu, eu fiind virgina. Am avut niste dureri foarte mari si am renuntat deci nu a reusit sa ma dezvirgine. S-a intamplat cam de vreo 3 ori in aceasi zi.Ultima data s-a rupt prezervativul.Atunci m-am speriat si am luat postinor imediat. De atunci am avut ciclu regulat timp de 2 luni(abundent si cu durerile specifice). Chiar in ziua cand mi-a venit menstruatia am facut un test de sarcina si a iesit o linie rosie clara si a doua se vedea foarte putin, ca o liniuta subtire si pala. Am inteles ca s-a vazut si a 2 a liniuta pala din cauza menstruatiei care a venit imediat dupa ce am facut testul..
De curand am avut o scurgere galbuie si mancarime ingrozitoare in zona genitala dar m-am tratat doar cu Clotrimazol, eu fiind inca virgina nu puteam sa folosesc altceva. Problema e ca acum cand au trecut 3 luni de la acea intamplare, mi-a intraziat menstruatia 2 saptamanii. Se poate sa fie din cauza a postinorului sau se poate sa fiu insarcinata? Mi-e foarte frica sa fac un test de sarcina din nou. Vreau sa specific ca mai luasem postinor cu vreo doua luni inainte, din acelasi motiv. Nu as vrea sa cred ca sunt insarcinata pentru ca nu a reusit sa penetreze aproape deloc, si nu a ejacultat. Si nu am avut nici un simptom de sarcina...
De curand am avut o scurgere galbuie si mancarime ingrozitoare in zona genitala dar m-am tratat doar cu Clotrimazol, eu fiind inca virgina nu puteam sa folosesc altceva. Problema e ca acum cand au trecut 3 luni de la acea intamplare, mi-a intraziat menstruatia 2 saptamanii. Se poate sa fie din cauza a postinorului sau se poate sa fiu insarcinata? Mi-e foarte frica sa fac un test de sarcina din nou. Vreau sa specific ca mai luasem postinor cu vreo doua luni inainte, din acelasi motiv. Nu as vrea sa cred ca sunt insarcinata pentru ca nu a reusit sa penetreze aproape deloc, si nu a ejacultat. Si nu am avut nici un simptom de sarcina...
1 comentarii
Din cauza postinorului deseori apar dereglari in ciclu.Uneori ciclu poate veni mai devreme, uneori mai tirziu..Tu te referi la al doilea caz.totusi pentru a fi sigura ca nu exista o sarcina ar fi nevoie sa faci un test de sarcina cit de frica nu tiar fi..daca totusi nu a reusit sa penetreze sansele de a fi gravida sunt foarte minime, dar totusi pentru siguranta ta nu ar incurca sa faci testul.In caz ca vreti sa incepeti viata sexuala mai bine facetio protejat pentru a evita pe viitor consecinte neplacute.Numai bine.pa
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Probleme erectie
- 12 acte sexuale consecutive
- 1Sex - penis prea mare
- 3Am orgasm fara ejaculare va rog sa ma ajutati?
- 2Sangerarea vaginului in timpul masturbarii facute de alta persoana
- 2Sangerare vaginala in timpul masturbarii
- 1Sânge după actul sexual
- 2Penis nu ajunge la erectie in timpul actului.
- 1Durere in timpul sexului si infectii recurente
- 1Durere crunta de ovare dupa act