Greata

04-12-2010
xsmart
Nu este medic/terapeut
xsmart
Buna am 18 ani sunt baiat si am o problema cred ca psihica. Sa va povestesc : acum 5 luni am avut o prietena mai mare cu 2 ani ca si mine cu care am fost impreuna vreo 5 luni dupa 1 luna am inceput sa facem sex dar faceam exagerat de mult 5-6 ori pe zi numa nu ma saturam..dupa vreo 3 luni am mers la ea(ca si pana acum) si inainte sa incepem o partida de sex imi vine dintr-o data rau si merg la baie si vomit...De atunci nu am mai putut incepe o partida de sex obisnuita fara sa imi fie rau"greata, voma".Simteam aceste simtome doar inainte de sex.Dupa sex eram foarte energic si nu mai aveam nimic nici un fel de greata.Eram ingrijorat dupa inca 1 luna ne-am despartit si iau o pauza de sex de vreo 4 luni. Acum cand merg la o prietena mai mare ca si mine care vrea sa avem relatii sexuale imi vine tot asa rau inainte sa facem sex si cand ma gandesc si acasa si tot imi vine in cap ganduri despre sex cu ea simt in stomac ca un fel de emotie slaba si un fel de greata mai slaba si apetitul sexual a scazut destul de mult..Si in minte tot chestii despre sex cu ea imi vine si eu nu vreau nu stiu cum sa fac sa nu mai imi fie greata..Va rog sa ma ajutati.
2 comentarii
0
04-12-2010, ora 22:10
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Aveti doua variante de tratament: homeopatia si psihoterapia. De tratat, ar fi foarte bine sa va tratati, asemenea probleme rareori se rezolva singure si va pot ameninta viata de cuplu.
0
05-12-2010, ora 00:06
xsmart
Nu este medic/terapeut
xsmart
Multumesc mult Dr. doctor deci nu este foarte grav nu? am crezut ca o fi acea problema ca mi-am distrus psihicul pt. ca mi-am inceput viata sexuala mai repede si asta ma ingrijora...
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici