greata, ameteata, stare de anxietate

Acum cateva zile dupa masa de seara m-am simtit foarte rau, o stare de anxietate si ameteala pronuntata, senzatie de lesin, lipsa de aer. Dupa aprox 30 de minute a aparut si senzatia de voma. Dupa ce am vomitat de vreo 5-6 ori am reusit sa ma mai linistesc si sa adorm. A doua zi dimineata prezentam aceleasi simptome, fapt ce m-a determinat sa sun la salvare. Ajuns la Spitalul Bagdasar mi s-au facut diverse teste, EKG, ecografie abdominala...etc. A reiesit ca am bila marita, ficatul gras...colesterol...etc. Ca si tratament mi s-au prescris Rowachol si Metoclopramid 10mg, plus regim alimentar si Magne B6. Am inceput sa iau pastilele, insa la 3 zile dupa inceperea tratamentului prezint cam aceleasi simtome cu mici intreruperi. Adica ma mai lasa din cand in cand, :) Dar imi simt capul foarte greu, in special ceafa si tamplele, am o stare de anxietate si usoara ameteala, stomacul foarte tare si cu o usoara durere (apasare) in partea de sus, sub stern. Nu stiu daca are vreo legatura insa ma doare si piciorul stang in momentele in care ma simt ametit. Trebuie sa mentionez ca am renuntat sa iau Metoclopramid deoarece incepusem sa aproape toate reactiile adverse trecute in prospect - somnolenta, ameteala, diaree, meteorism etc... am ramas se pare doar cu ameteala si meteorismul.
Daca a mai trecut cineva prin aceste simptopme sau are idee de ce ar putea fi.v-as fi f recunoscator pt raspunsuri...
Multumesc

Tot eu. :) am mai consultat un medic generalist care a pus totul pe seama stresului si mi-a prescris Ca Mg Zinc, Eurovita Antistress si Cate 15 picaturi de Redergin de 3 ori pe zi. Este posibil? In continuare imi simt capul foarte greu, sunt ametit...etc...
Multumesc

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
- 1am ameteli puternice, stari de voma
- 4ameteli bruste
- 12durere in partea dreapta a capului in zona cervicala
- 51Ce este anxietatea?
- 3stari si simptome carora nu le gasesc cauza!
- 13Nu-mi revin nicicum
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 1Hipertensiune si ametieala
- 5stari de ameteala
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 4stari de ameteala la copil 6 ani
- 7anxietate, frica de moarte, frica de a mi se face rau
- 9Anxietate dimineata
- 5Duloxetina - ce sa fac?
- 0câteodată am stării de greață iar când ragai simt o durere in spate la fel și in stomac
- 3Cum sa trec peste anxietate
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 0Simptome de greata si dureri de burta.
- 4Rinita cronica?
- 0Ateroame parietale calcificate
Mai multe informații despre: Anxietatea Ameteala Greata
- Vertijul, ameteala si dezechilibrul
- Greața și vărsăturile severe în sarcină - Hiperemezis gravidarium
- Anxietatea
- Tulburarea de anxietate generalizata
- Tulburarea anxioasa datorata unei afectiuni medicale
- Atacurile de panica
- Varsaturile (emeza, voma)
- Anxietatea de sănătate
- Atacul de panică în sarcină