greata dimineata
Buna ziua.Am 54 ani, sunt operata de colecist de 20 ani.Nu am avut probleme, dar de o perioada de timp ma doare in zona ficatului si in fiecare dimineata am greturi puternice insotite de ameteli, cu lipsa poftei de mancare.Asta dureaza pana dupa amiaza sau dupa ce iau un metroclopramid.Nu beau, nu fumez, doar cafea dimineata (pe stomacul gol).In schimb mananc dulciuri si sunt un pic mai ponderala decat trebuie cu 8 kg.E posibil sa se formeze din nou pietre?Toata familia mea a fost predispusa.
1 comentarii
Buna ziua.
Mergeti la gastroenterologie, pentru analize de ficat, ecografie abdominala, eventual endoscopie (gastroscopie). Greata trebuie investigata. Unele persoane dupa operatia de colecist fac astfel de simptome (desi spuneti ca a fost cu mult timp in urma). Nu cred ca s-au format pietre. Poate fi boala de reflux, gastrita din cauza bilei etc., pentru unele probleme se poate face tratamentul direct prin endoscopia digestiva.
Multa sanatate.
Mergeti la gastroenterologie, pentru analize de ficat, ecografie abdominala, eventual endoscopie (gastroscopie). Greata trebuie investigata. Unele persoane dupa operatia de colecist fac astfel de simptome (desi spuneti ca a fost cu mult timp in urma). Nu cred ca s-au format pietre. Poate fi boala de reflux, gastrita din cauza bilei etc., pentru unele probleme se poate face tratamentul direct prin endoscopia digestiva.
Multa sanatate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Helicobacter pylori
- 1Gastroscopie
- 2Polipi colon
- 1Disconfort după masă
- 0hernie transhiatala gastrica neoperabila, arsuri din gât
- 1EDS normală, dar gastrita la biopsie
- 1Tinctura ghințură la copii
- 1Eructații adolescenti - eructații cu miros de ou și durere de burtă
- 2Endoscopie si Nexium
- 1Endometrioză?