Greață, scaun dereglat, gaze
Bună seara. Am 26 de ani.
Problema mea a început acum ceva timp in urmă cam 1 an jumate sau 2 să zic așa.Prima dată am fost la un gastroenterolog si mia zis că am intestin iritabil.Simptomele fiind greață scaun dereglat total si balonări.
Am făcut un tratament pentru o lună si pot spune că eram mai bine.
Acum din nou pentru câteva lunii bune am același simptome mai agravate.
Greață la stomac am mai mereu pe parcursul zilei, dimineața, pe stomacul gol, câteodată la aplecări cu stomacul gol, câteodată dacă mă pun cu stomacul in jos in pat iar am greață.
Scaunul este rău în fie care zi, mai mult moale cu gaze si neformat.
Ce poate fi? Eu cred că ar putea fii o gastrită si intestin iritabil in același timp.
Trebuie să merg la un doctor știu.. îmi este frică și de endoscopie etc..of of.
Problema mea a început acum ceva timp in urmă cam 1 an jumate sau 2 să zic așa.Prima dată am fost la un gastroenterolog si mia zis că am intestin iritabil.Simptomele fiind greață scaun dereglat total si balonări.
Am făcut un tratament pentru o lună si pot spune că eram mai bine.
Acum din nou pentru câteva lunii bune am același simptome mai agravate.
Greață la stomac am mai mereu pe parcursul zilei, dimineața, pe stomacul gol, câteodată la aplecări cu stomacul gol, câteodată dacă mă pun cu stomacul in jos in pat iar am greață.
Scaunul este rău în fie care zi, mai mult moale cu gaze si neformat.
Ce poate fi? Eu cred că ar putea fii o gastrită si intestin iritabil in același timp.
Trebuie să merg la un doctor știu.. îmi este frică și de endoscopie etc..of of.
1 comentarii
Buna ziua.
Din simptomele prezentate, ar trebui sa faceti o colonoscopie si chiar gastroscopie.
Din simptomele prezentate, ar trebui sa faceti o colonoscopie si chiar gastroscopie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Colon Iritabil sau altceva!
- 2Test FIT
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta