Greturi de la stres
Help! Miine am o intilnire importanta, dar din cauza greturilor si vomei provocate de emotii n-o sa ma pot prezenta, deoarece am aceste senzatii neplacute..Am nevoie de ajutor. Poate cineva stie cum se poate de procedat ?M-am mai confruntat cu astfel de probleme cu ceva timp in urma, apar mereu cind am ceva important de facutbaiatul pe care-l iubesc mi-a propus sa ne intilnim /acum sunt singura ca l-am respins din cauza acestor neplaceri/nu puteam sa ne vedem ca ma inconjurau aceste palpitatiiAm consultat un medic am urmat un tratament, dar fata rezultat.Eu cred ca tratamentul trebuie sa vina de la mine din nauntru sa-mi controlez emotiile, dar problema e in aceea ca nu am destula putere ca sa-mi controlez emotiile.
Va rog mult daca puteti, datimi un sfat!
Va rog mult daca puteti, datimi un sfat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 25Metode de relaxare anti stres
- 3greata, vertij, panica, puls accentuat.
- 4o intoxicatie alimentara poate fi insotita de vertij cu greata si voma?
- 5cum rezolv cu pulsul? chiar trebuie sa merg la medic sau ma poate ajuta cineva?
- 24sa fie stresul de vina?
- 7Pneumopatie interstitiala
- 3imi e scarba de mancare
- 5Dureri de cap, batai de inima, greturi, ameteli!
- 8Boala de inima?
- 1greata de la escapelle
- 4ameteala de 2 luni, ametesc si in picioare si cand stau, am o senzatie de confuzie
- 5Proteine in urina, greata, sensibilitate in zona rinichilor
- 8tulburari anxios depresive, in urma unui stres indelungat
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 6simt niste senzatii anormale in zona picioarelor: amorteli, furnicaturi
- 6Durere abdominala, arsuri la stomac, greata, oboseala, constipatie, durere de cap
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 29Nu mai pot face fata!!!
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 1Intrebare greata noaptea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: