Greturi de la stres
Help! Miine am o intilnire importanta, dar din cauza greturilor si vomei provocate de emotii n-o sa ma pot prezenta, deoarece am aceste senzatii neplacute..Am nevoie de ajutor. Poate cineva stie cum se poate de procedat ?M-am mai confruntat cu astfel de probleme cu ceva timp in urma, apar mereu cind am ceva important de facutbaiatul pe care-l iubesc mi-a propus sa ne intilnim /acum sunt singura ca l-am respins din cauza acestor neplaceri/nu puteam sa ne vedem ca ma inconjurau aceste palpitatiiAm consultat un medic am urmat un tratament, dar fata rezultat.Eu cred ca tratamentul trebuie sa vina de la mine din nauntru sa-mi controlez emotiile, dar problema e in aceea ca nu am destula putere ca sa-mi controlez emotiile.
Va rog mult daca puteti, datimi un sfat!
Va rog mult daca puteti, datimi un sfat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Am nevoie de niste pareri, am uitat pastila mai bine de 12 h. sunt insarcinata?
- 6am din ce in ce mai mari probleme cu erectia.. impotenta?
- 4stres saul altceva?
- 5dupa o lovitura puternica la cap, m-am trezit a doua zi cu durere de cap si greata
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 4Lipsa de concentrare, stres si multe altele
- 22greata puterinca dimineata si anxietate
- 5greata, slabiciune, lipsa poftei de mancare
- 2Diaree, durere de stomac, greata, febra, frisoane, durere de cap...
- 4sa fie din cauza stresului?
- 5Greata, somnolenta si cascat
- 7Durere baza sternului dupa consumul de cafea
- 4De 12 ani ma doare capul doar dimineata...
- 9Rosu la fata permanent
- 2karissa-dureri de cap si greata
- 9dupa o perioada f. stresanta, am probleme cu tensiunea
- 1Stare continua de greata
- 0Arsuri stomac si stari de greata si de lesin
- 4Va rog din suflet un sfat!!! ma doare capul, am stari de iritabilitate, ochi uscati, greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: