Greturi inaintea mestruatiei
Buna seara! As avea si eu o intrebare...de ceva timp am realizat ca inainte de a-mi veni menstra, cu cateva zile, am senzatie de greata dar acest simptom il am prezent doar pana in prima zi de menstra dupa care totul revine la normal. Vreau sa mentionez ca am prezente simptome cum ar fi sensibilitate la nivelul sanilor si o usoara jena la nivelul ovarelor, cel putin eu asa imi dau seama cand urmeaza sa am mestra...nu am o mestra foarte regulata, deci, aproximativ vine la timp. Imi puteti spune care ar fi problma? O sarcina pot spune ca este exclusa, am facut deja test.
2 comentarii
Buna ziua,
Din cele descrise de dumneavoastra, simptomele fac parte din sindromul premenstrual. In cazul in care toate acestea devin deranjante, va recomandam sa consultati un medic ginecolog si este posibil sa urmati un tratament.
O zi buna!
Din cele descrise de dumneavoastra, simptomele fac parte din sindromul premenstrual. In cazul in care toate acestea devin deranjante, va recomandam sa consultati un medic ginecolog si este posibil sa urmati un tratament.
O zi buna!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De o luna am niste stari de balonare destul de enervante mai ales dupa masa...
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 4durere de stomac si stare de greata
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 10Am nevoie de un sfat...
- 5Greturi dimineata
- 2Greata Ameteli
- 3Senzatii de greata
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 5Greata, somnolenta si cascat
- 4ameteli, greturi si dureri de cap
- 2stare de rau, ameteli, greata
- 1Colonoscopie
- 1Greata fara a putea vomita
- 0Rezultat analiza GGT in valoare de 140
- 1Anemie??
- 2Ieri mi s-a făcut rău asa ditr-o data..
- 2Amețeala, greață, oboseala extrema
- 1Greață, scaun dereglat, gaze
- 9Greata de la Colchicina
Mai multe informații despre: Greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: