Greutatea bebelusului

Buna ziua!Am o fetita de 16 luni cu o greutate de 9, 600.Mentionez ca la nastere a avut 3.750.In ultimele 3 luni nu a luat in greutate.La 1 an i-am facut analizele la sange si au iesit ok. Ce parere aveti? Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
4 comentarii

Buna seara.
Daca este sanatoasa si activa, cu apetit bun, daca nu prezinta varsaturi, diaree sau patologie ORL (hipertrofie adenoamigdaliana, sforait noaptea, respiratie dificila) si daca inaltimea este adecvata, consider ca trebuie evaluata periodic la medicul de familie/pediatru.
Daca este sanatoasa si activa, cu apetit bun, daca nu prezinta varsaturi, diaree sau patologie ORL (hipertrofie adenoamigdaliana, sforait noaptea, respiratie dificila) si daca inaltimea este adecvata, consider ca trebuie evaluata periodic la medicul de familie/pediatru.

Bună seara.am un băiat de 8 luni și respiră pe gură ca un câine, e mereu cu gura căscată, ce ar putea avea?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Fat cu greutate mica
- 2Fat cu greutate mica
- 6sugar 7 luni sub greutate
- 1bebelusul nu ia in greutate!
- 4greutatea la 4 luni
- 2scaderea in greutate la bebe 8 luni
- 3Bebe 9 luni stagneaza in greutate
- 5sugar 3 luni jumate si cantareste 5, 870 g
- 7Bebe a luat in greutate prea mult!! help!!
- 0Greutate bebe 5 luni
- 4Greutate la 3 luni
- 0Greutatea bebelusului
- 0Ajutați-mă - Băiețelul meu are 1luna și 2saptamani și are 4kg 270 greutate
- 3Bebelus 4 luni
- 7Greutate bebelus
- 17 luni, 9 kg
- 3Alimentația bebelușului
- 0Greutate la 7 luni
Mai multe informații despre: Greutatea bebelusului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: