GUST AMAR IN GURA

25-06-2012
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna ziua.De cateva zile am un gust amar in gura nu foarte tare dar deranjant oarecum.Anul trecut prin octombrie mi-am facut ecografie pentru ca si atunci acuzam gust amar si nu mi-a iesit nimic, adica totul a fost ok.Eu tot aveam in continuare gustul amar asa ca in 5 decembrie 2011 am urmat o reteta naturista si anume:

Se storc lamai pana faci 200 ml.de suc proaspat strecurat, apoi 200 ml ulei de masline virgin se iau 4 pahare si se pun in parti egale cate 50 ml.din fiecare.In ziua respectiva mananci usor, fara grasimi, fara carne fara prajeli si conserve.
Dupa amiaza de la ora 17 te pregatesti cu perna electrica ori cu flacon cu apa fierbinte stai culcat pe partea dreapta si din jumate in jumate de ora bei cate 100 ml.de amestec, deci ora 17 apoi 17, 30 - 18 - 18, 30 si mai ramai pana la ora 19 pe partea dreapta cu ceva cald pe ficat(pentru drenaj mai usor). Cu 3 ore inainte nu mananci si nici pana la ora 20 nu mananci nimic.Apoi poti cina ceva usor fara grasimi.

Nu am mai avut nimic pana acum in iunie cand am simtit iarasi gust amar...am facut reteta de 2 ori la interval de cateva zile dar acum nu si-a mai prea facut efectul asa de bine.

Ma intreb ce as mai putea face in acest sens? Din moment ce in urma ecografiei nu mi s-a gasit nimic !!! Nici la ficat nici la fiere...


Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici