Gutiera și retainer

Buna ziua!
După îndepărtarea aparatului dentar, cât timp durează pana se realizeaza gutiera? Nu este nicio problema dacă dinții stau “descoperiți” pana când este gata gutiera? Pot migra dinții intr-o săptămâna, sa zicem?
Urmează sa-mi îndepărtez aparatul dentar fix și nu stiu cât va dura pana când va fi gata gutiera. Mi-e teama sa nu-mi migreze dinții între timp.
După îndepărtarea aparatului dentar, cât timp durează pana se realizeaza gutiera? Nu este nicio problema dacă dinții stau “descoperiți” pana când este gata gutiera? Pot migra dinții intr-o săptămâna, sa zicem?
Urmează sa-mi îndepărtez aparatul dentar fix și nu stiu cât va dura pana când va fi gata gutiera. Mi-e teama sa nu-mi migreze dinții între timp.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomanda un stomatolog sau cauta unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Aparat dentar de noapte
- 2Contenție
- 4Contentie fixa incomoda
- 3Dinti mobili - contentie
- 1Gutiera
- 1Ajutor!!!!! Mi_am scos aparatul și deja un dinte din față se clatină
- 3Poate irigatorul bucal sa desprinda firul de contentie al aparatului dentar?
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 1Retainer dupa aparat dentar.
Mai multe informații despre: gutiera contentia dupa purtare aparat dentar
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: