HAEMOPHILUS

18-04-2010
simonbobita
Nu este medic/terapeut
simonbobita
De cativa ani am o secretie vaginala galbuie cu miros foarte urat.Am fost la numerosi medici ginecologi care mi-au spus ca am inceput de vaginita, candida iar ultimii 4 la care am fost imi spun ca am Haemophilus.Mi-au prescris tratamente cu antibiotice si ovule.Nu au dat nici un rezultat.Am avut o relatie de un an de zile in care ne-am tot tratat si eu si partenerul.de fiecare dat cand am reluat viata sexuala dupa terminarea tratamentului, a reaparut mirosul.Acum, nu mai suntm impreuna de 2 luni si jum.Am urmarit aceasta secretie si pare sa se fi retras putin in sensul ca nu imi mai curge asa de mult.Insa mirosul a ramas.Acum am terminat un tratament cu Doxiciclina antibiotice, Macmiror ovule si am mai luat niste pastile Atrican.Astept o saptamana si merg iar la control.Mi-e putin teama ca nici tratamentul asta nu a dat rezultate pt ca ieri cand am introdus ultimul ovul am mirosit pe urma si am simtit parca putin miros.Sper sa fie doar o senzatie.Oricum nu inteleg de ce nu trece.Trebuie s traiesc cu asta o viata? imposibil.Nu as mai putea avea nici viata sexuala...culoare, miros.Oricum, peste o sapatmana voi merge la alt doctor.Tot ii schimb la recomandarile altora pana ma vindec.Am ineput azi un tratament pt imunitate cu Echinaceea.Mi-a recomnadat doamna de la laborator.Sper sa-mi ajute organismul sa lupte impotriva cestei infectii sau ce este.Imi poate da cineva sfaturi, mai este cineva are aceeasi problema?
1 comentarii
0
19-04-2010, ora 00:31
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Poti sa faci sute de tratamente de acest gen. Este imposibil sa te vindeci cu medicamente chimice. Cand te-ai saturat de experientele doctorilor pe banii si pielea ta te sfatuiesc sa parasesti medicina alopata si sa mergi la un medic homeopat cu experienta. Numai natura vindeca insa in cazul acesta trebuie ceva mai puternic din natura si aceasta este homeopatia. Insa mergi la un medic care face NUMAI homeopatia.
Adaugă un comentariu / răspuns