Harmonet.. ciclu menstrual neregulat

09-03-2009
Lily_R
Nu este medic/terapeut
Lily_R
Am fost la un cabinet de planning familial dupa ce am facut niste analize la sange si mi-a prescris Harmonet, avand in vedere ca nu mi-am inceput viata sexuala, am scapat de consult ginecologic.Ceea ce am uitat sa intreb acolo este..cum le voi lua avand in vedere ca ciclul meu nu vine NICIODATA la timp...ci cu o intarziere de cateva zile sau saptamani.Este posibil ca dupa prima folie sa se regleze ciclul la 28 de zile?sper sa primesc un raspuns cat mai repede.Si inca ceva..aceste pastile se pot lua si din farmacii, fara reteta?pentru ca acum le-am cumparat de acolo.Trebuie sa ma duc la planning in fiecare luna sa le iau?
7 comentarii
0
10-03-2009, ora 09:13
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca tot nu ai inceput viata sexuala poti, fara nici o grija, sa astepti prima zi de sangerare. Cu aceste pilule ciclul se va regla.Poti sa le iei din farmacie, numai ca le vei plati.De la planning banuiesc ca le-ai luat gratuit.
0
10-03-2009, ora 14:25
Lily_R
Nu este medic/terapeut
Lily_R
De la planning le-am luat cu reducere, au costat 16 Ron, nu stiu cat costa in farmacii, dar auzisem ca nu se mai elibereaza fara reteta, mai ales ca mi-a spus o prietena ca trebuia sa-mi fi dat de la cabinet o reteta pe care sa o folosesc luna de luna ca sa le pot cumpara.Nu conteaza acum ca dau cativa bani in plus dar nu vreau sa ma trezesc ca nu le pot cumpara sau ca nu exista in farmacii..asa cum mai citisem pe diverse forumuri..cum ca Harmonet a fost inlocuit cu Logest.
0
10-03-2009, ora 16:56
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cu criza aceasta de medicamente nu-ti garanteaza nimeni ca le vei gasi luna de luna, dar trebuia sa intrebi la planning daca au in stoc Harmonet.
0
22-03-2009, ora 20:08
ann17
Nu este medic/terapeut
ann17
harmonet = logest = karissa
(un drajeu contine gestoden 0.075 mg si etinilestradiol 0.02 mg)
0
22-03-2009, ora 22:58
Lily_R
Nu este medic/terapeut
Lily_R
am mai citit pe diverse forumuri cum ca cele care au schimbat pastilele deoarece nu se mai gaseau, au avut surprize neplacute-reactii ale organismului la nole pastile:stari de voma, ameteli, etc, ceea ce nu-mi permit acum, cand vine licenta, sa am probleme din astea.As vrea sa stiu sigur.
0
02-06-2009, ora 17:26
leminutza
Nu este medic/terapeut
leminutza
Am fost la medic ginecolog si mi s-a recomandat Harmonet, e prima data cand iau anticonceptionale si am luat o luna si nu am avut nici un fel de reactii adverse insa am fost in farmacie si nu mai gasesc prima luna mi-a dat ginecologul si acum nu mai gasesc. Mi-a gasit o cunostinta in alt judet si abia sapt viitoare le primesc. Problema e ca au trecut cele 7 zile de pauza si trebuiau sa iau prima pastila pe 31 mai, duminica si acum nu stiu ce sa fac cum trebuie sa le iau, sa astept urmatoarea menstruatie sau nu va rog sa ma lamuriti ca nu as vrea sa renunt la ele pt ca ma simt bine cu ele si luna viitoare plec in Germania si Harmonet se gaseste si acolo, multumesc.
0
17-07-2012, ora 14:22
aroganta
Nu este medic/terapeut
aroganta
Buna, unde se gasesc planning-urile?.rasp urgent.va multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Schimbarea metodei contraceptive
  • Dereglari hormonale cauzate de anticonceptionale
  • Greseli in administrarea contraceptivelor
  • Contraceptivele orale - avantaje și riscuri
  • Contraceptivele hormonale pot crește riscul de depresie
  • Contraceptivele hormonale cresc riscul de suicid?
  • Greșeli în utilizarea pilulelor anticoncepționale
  • De ce întârzie menstruația?
  • De ce ai menstruații neregulate și ce poți face
  •