HCG Total fals pozitiv?

30-05-2012
Mimita14
Nu este medic/terapeut
Mimita14
Am facut un test de sange HCG total ieri la o sapt de intarziere a ciclului menstrual si a iesit pozitiv: 32, 4 mUI/ml.
Tot ieri, un test de urina - negativ.
Mentionez ca sapt trecuta am mai facut 2 teste de urina, la 3 resp 4 zile intarziere si a doua liniuta se vedea foarte slab.
Astazi mi-a venit ciclul. I s-a mai intamplat cuiva ca testul de sange sa fie fals pozitiv? E posibil sa fi fost sarcina pe care am pierdut-o?
Multumesc
2 comentarii
0
30-05-2012, ora 00:31
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
1.testul este pozitiv, dar nu sunteti insarcinata daca faceti un tratament care contine hCG
2.nu conteaza cat de pronuntata este a doua liniuta, atata timp cat ea apare, sunteti insarcinata
3.consultati un ginecolog cat mai repede
0
30-05-2012, ora 10:11
Mimita14
Nu este medic/terapeut
Mimita14
Multumesc, bestyutza79, am fost ieri la medic, inainte sa-mi vina ciclul... ca mi-a venit aseara tarziu. Medicul mi-a prescris Utrogestan 100 mg, 5 zile cate 2 capsule pe zi ca sa imi mentina sarcina daca era sau sa imi "cheme" menstruatia daca nu e sarcina. Acum nu le mai iau daca tot mi-a venit...
Am facut stimulare ovariana luna asta cu clostylbegit 1 past/zi 5 zile si un brevactid pe 3 mai. Acum iau femibion vitamine, alte medicamente nu am mai luat... E posibil ca testul de sange sa fi iesit pozitiv din cauza brevactidului?
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul