Heicobacter pylori, o provocare

02-07-2021
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Unii spun ca poate fi rezolvata cu antibice, dar experienta personala spune ca nu.

Spre deosebire de alti enteropatogeni asta este diferit, la asta nu exista portaj, asta produce intotdeuna infectie, asociata cu leziuni.

In cazul altor bacterii, cum este shigella sau salmonella existasi situatia de portaj fara leziuni, si alti entropatogeni protozoare cum ar fi amibele, sau criptosporidium si aici exista portaj fara leziuni.

O alta diferenta este ca cu shigella sau sau salmonella te intanesti destul de rar, poti lua antibiotice deoarece ai o lungaperioadade liniste pana la urmatoarea reinfectie.

Helicobacter este ubicuitar pe mai toata mancarea procesata mai ales emulsii incepand cu ciocolata si in mai toate carciumile, n-ai unde te ascunde de el, iei antibiotice si in cel mult o saptamina 2 te renfectezi.

Experinta mea cu metoda Rife spune reinfectie nu recidiva, cu alta tulpina cu trasaturi diferite si nu-s putine, unele din ele mai ales cele din Carciumi sunt MDR (multidrug resistant) dar n-are importanta, de fiecare data te prcopsesti cu altceva.

Experinta personala spune ca antibioticele nu confera rezistenta la helicobacter, elesunt active doar cat sunt prezente in sange, sunt oameni care au rezistenta naturala, la helicobacter, nu fac niciodata, personal nu fac parte din categoria aia.

Cei cu antibioticele se baseaza pe faptul ca ar exista o rezistenta partiala inascuta si la cei care au luat deja, dar e conditionata de multi factori.

Primul ereditatea unii n-au nici un fel de rezistenta, ia antibitice degeaba.

Al doilea este regimul alimntar, complicat, greu de tinut, frustrant, in cazul meu iese din calcul.

Al treilea tulpinile de helicobacter cu care intri in contact, sunt unele extrem de invazive, cei cu rezistenta limitata ia oricum din astea, din pacate traiesc intr-un astfel de focar chiar la locul de munca(spital) mai toate colegele au si s-au reinfectat de multe ori dupa antibiotice, si mai sunt si prin carciumi alte tulpini beton.

Metoda Rife functineaza, dar nu trebuie sa te culci pe urechea ca nu te mai doare, trebuie test antigen regulat, poate reapare si fara durere.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Influența infecției cu Helicobacter pylori asupra artritei reumatoide
  • Infecția cu Helicobacter pylori ar putea crește riscul apariției ulterioare a bolii Alzheimer
  • Screeningul pentru Helicobacter pylori la nivelul comunității ar putea reduce riscul de cancer gastric
  •