Helicobacter mutant, cu alta frecventa HC

13-07-2020
cavit
Nu este medic/terapeut
cavit
Pentru cei care au probleme cu aceasta bacterie, am gasit un helicobacter care merge bine la 354 Khz, si aproape deloc la 355Khz frcventa originala din lista Hulda Clark, chiar si la 354.5 merge destulde slab.

Frecventa este insa in banda Helicobacterului 352-357.2 khz.
Din observatii personale frcventa care merge este in banda specificata, dar nu neaparat la mijlocul benzii, si nu neaparat cea specificata in lista originala.

In caz ca cea specificatanu merge trebuie cautata in banda oranismului respectiv.

Exista si alte seturi de frecvente deteminate prin alte metode, dar pentru bacterii si fungi frecventele H.C. merg bine, ele au fost determinate prim identificarea directa a raspunsului dominant.

Helicobacter pylori creste destul de bine pe peste si semipreparate de peste si unele branzeturi si poate produce uneori o toxiinfectie alimentara ca orice alt enterotoxigen/enteropatogen, deoarce toxina se acumuleaza in alimentul respectiv.

Aceasta continua de regula cu o infectie cronica, greu de indepartat.

Consumul regulat de roscove ofera o anumita protectie, vinurile taninoase ii incetinesc cresterea, se poate folosi si miere de manuca, in cultura turceaca si in orentul mijlociu, nu prea este cunoscut, deoarece obiceiurile alimentare nu-l favorizeaza.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: