helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 727374 ..... 106 107 Înainte ›
0
14-08-2012, ora 13:21
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
scarface este in concediu, n-am reusit sa dau de el...
0
14-08-2012, ora 14:23
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Jackie, nu stiu daca ti-am zis ca aveam o stare sora cu lesinul, mi se muiau mainile si picioarele si daca ieseam in oras imi era graznic de rau, n-am mai scos masina de 2 luni, daca aveam ceva de facut trimiteam prietenii si sotul sa-mi faca fel de fel de servicii.Expectoram ceva purulent, aveam infectie mare de tot care am pus-o pe seama plamanilor.Am facut doua radiografii si nimic nu mi-a iesit la plamani.Pana mi-am dat semama ca e din cauza sinusurilor.Am inceput sa-mi curat nasul cu apa cu sare, mi-am luat un saray special pt sinusuri, mai fac sauna si baie cu aburi si cu niste picaturi puse in apa pt desfundarea sinusurilor si ce crezi?ma simt mult mai bine, dupa atata timp ies si eu in oras sa-mi rezolv treburile.Cu tratamentul celalat pt stomac, am inceput pe data de 2 august si de alaltaieri am crescut doza, vreau sa zic ca ma simt minunat, dar m-au sunat de la noua clinca sa-mi spuna ca mi-a iesit testul pt HP pozitiv.Testul l-am facut pana sa ma apuc de tratament.I-am spus ca nu pot lua antibiotic ca imi face rau dar a insistat si mi-a dat o reteta cu doza mica 250mg claritromocin /2 ori pe zi metronidazol 400mg /2ori pe zi si omeprazol 20 mg.Mi-a zis sa intrerup tratamentul meu naturist care il iau acum si sa iau antibioticele.Sincera sa fiu nici nu ma gandesc sa fac asa, numai cand stiu cat de rau imi e din antibiotice.O sa imi tin tratamentul meu naturist si sper sa rezolv daca in 2 lui de zile sa zic asa nu-mi trece, atunci voi recurge la antibiotic.mi-a zis sa ma mai duc peste o luna sa-mi fac analiza din nou.In rest sant mai bine, fata de saptamanile si lunile trecute, nu am dureri de stomac, manac regim bineanteles, am observat ca lactatele imi fac rau cu tratamentul asta asa ca le-am scos.
0
14-08-2012, ora 14:34
adara
Nu este medic/terapeut
adara
dar am destul ce manca.vegetale, pui, somon, cereale, terci de ovaz.ou fiert moale, fructe deci, nu ma plang, Ma bucur ca nu sant tintuita la pat, si pot lucra si pot sa-mi vad de viata mea.Si chiar sant curioasa daca tratamentul asta da roade, daca am rezultate...iti dai seama cati oameni sufera de boala asta?O sa il recomand la toata lumea, dar mai intai sa vad daca functioneaza mai am pana sa aflu, as fi dezamagita daca nu da rezultate.Tu Jackie mai uita-te pe net de pietrile tale ca sant o gramada de tratamente, nu sta asa, pe mine netul m-a ajutat f mult sa gasesc tratamentul asta pt HP si pt sinusuri, am fost la toti doctorii si degeaba, nimeni nu s-a gandit ca am sinusurile infundate.Am vb astazi cu cineva care s-a si operat pt sinusuri si a zis ca s-a operat degeaba ca are aceleasi problema.Mi-am comandat hrean radacina, astept sa-l primesc si crema de galbenele sa-mi pun pe frunte cica ajuta.Am mai aflat ca problema mea cu sinusurile, da probleme de stomac.adica infectia care o am la sinusuri mi se scurge prin spatele nasului in gat si de acolo in stomac, s-ar putea ca asa am facut HP-ul.Nici nu stiu ce sa mai zic, ca sant toate pe capul meu asa dintr-odata.Te pup Jackie si ai grija de tine, spune-mi daca gasesti uleiul ala.XXX
0
14-08-2012, ora 21:07
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara si Jacki!

Am fost foarte ocupata, am musafiri din Germania pana inclusiv duminica, si nu am avut timp sa deschid netul.
Duminica plecam impreuna in Germania.
Adara ma bucur ca te simti mai bine, si sa stii ca antibioticele daca nu le iei in doze mari deci asa cum este normal pentru HP, nu iti trece niciodata.Deci ramai cu tratamentul tau naurist, si poate te ajuta D-zeu sa scapi odata si inca ceva sa fii sigura ca aceasta nenorocita de bacterie, nu ai mostenit-o datorita sinusurilor. Sunt doua infectii dierite si nu au nimic in comun. Jackie am auzit candva pe cineva, care spunea ca si-a tratat pietrele de la fiara, cu suc de RIDICHE NEAGRA daca ai timp, uita-te pe net ce scre despre ridichea neagra poate te ajuta.
Numai bine va doresc si in fiecare dimineata cand ne trezim, sa credem cu adevarat, si sa zicem asa : eu sunt perfect sanatoasa si sunt foarte fericita !!!!
Va pup pa pa Sanda
0
20-08-2012, ora 19:53
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Am facut tratamentul cu Mastic Gum, Broccoli Sprouts, Colostrum 4 luni si nu a avut efect asupa H Pylori. Mi-a parut rau ca am dat o gramada de bani pe aceste mult laudate produse.
Acum am inceput sa iau tinctura de propolis, remediu hemeopat si ceai din Salvie, Galbenele si Tataneasa.
Multa sanatate!
0
20-08-2012, ora 20:09
adara
Nu este medic/terapeut
adara
matrixradu nici eu nu am avut incredere in tratamentul asta si de-aia nu l-am facut.Ca sa vezi ce tratament fac eu intra pe:www.adarauk.wordpress.com
0
20-08-2012, ora 20:12
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Sandy esti in Germania deja?Jackie esti bine?Intrati si voi pe www.adarauk.wordpress.com sa mai vorbim!Va astept
0
21-08-2012, ora 15:28
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara si la toti!

Am ajuns cu bine in Germania.Imi pare rau de matrixradu, ca a fost si el victima tratamentelor naturiste asa cum am fost si eu si altii.Tu cum te mai simti? o sa-ti scriu mai multe data viitoare dupa ce citesc si eu www.adara.Ptr.Jacky. cura de eliminare a pietrelor care tu ai descris-o cu ulei de floarea soarelui si cu lamaii, etc, sa nu o incerci niciodata ca eu era sa mor dupa cura asta.Am fost internata in spital 3 saptamani.Asa ca mare atentie!!!!!!
vA PUP PA PA SI MULTA SANATATE VA DOREC LA TOTI:
0
23-08-2012, ora 10:25
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Buna tuturor!
Sandy, sa stii ca daca as fi putut sa beau atata ulei :D as fi incercat tratamentul, dar bine ca mi-ai spus ca cine stie ce tampenii mai faceam...
Adara eu sunt bine deocamdata, tin un regim, dar mai ma scap la dulciuri :D nu ma pot abtine :)))) Tie cum iti merge tratamentul?
Pupici cu sclipici! :*****
0
23-08-2012, ora 11:01
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Jackie, eu ma simt pe zi ce trece si mai bine, asta nu inseamna ca sant vindecata mai am o luna si ceva de tratament, dar e un tratament care nu ma supara cu nimic.De pilda de mult timp imi doream sa mananc o ceapa cruda si aseara am facut o friptura de pui pe gratar si am taiat o ceapa mare verde, am mancat si nu am avut nimic, nici macar acid sau ceva.In schimb daca pun lamaie in salata ma ustura stomacul, probabil ca raman rani acolo unde se desprinde nenorocitul asta de HP.Nu m-am mai simtit asa bine de ani d zile, mai ales ca mi-am pus cat de cat la punct sinusurile de care nici nu stiam ca sufar.Am mai multa energie ca niciodata.Am vazut ca se cumpara de pe amazon test pt H Pylori, e vreo £10 ma bucur ca pot sa mi-l cumpar ca sa-mi fac testul de cate ori vreau eu si cand vreau, ca nu poti sa mergi la medic si sa-i zici sa-ti faca testul saptamanal!In rest, sant bine.Tu Jackie ai intrebat dr cat de mari sant pietrele de la fiere?Chiar mici daca sant nu trebuie luat nimic ca sa le muti din loc pt ca e periculos, sa te uiti numai ce le-ar putea disolva.
Sandy ma bucur ca ai ajuns in Germania cu bine, ala wwwadara e un blog care l-am deschis eu dar deocamdata nu l-am dat pe vreun motor de cautare e cu circuit inchis doar pt noi te poti inscrie si tu e cam acelasi lucru ca si aici.Dar in cazul in care tratamentul meu nu da roade o sa-l inchid:-)
Va pupXXXX
0
25-08-2012, ora 11:46
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Tocmai m-am intalnit cu o veche prietena si mi-a spus ca ea a avut ulcer provocat de H Pylori si dupa ce a urmat tot felul de tratamente fara succes, s-a vindecat in 7 zile cu Perhidrol (terapia cu apa oxigenata). Procedeul este desris cel mai bine pe yogaesoteric.net. Nu trebuie facut dupa ureche. Ma apuc de azi sa fac Oxiterapia in paralel.
Va anunt rezultatul peste 7 zile.
In ce priveste antibioticul, exista 4 scheme pentru eradicarea HP-ului, dar riscul e mare sa-ti afectezi alte organe precum ficatul, pana nimeresti schema potrivita (daca exista).
0
25-08-2012, ora 16:26
adara
Nu este medic/terapeut
adara
matrixradu, am mai auzit parca de terapia asta, dar sa-ti spun ce cred eu, persoanele care spun ca au incercat mai intai cu antibiotice si dupa, s-au vindecat cu nu stiu cee leac miraculos nu e de crezut.Eu cred o persoana care nu s-a atins de antibiotice si s-a vindecat cu ceva altceva.Pt ca antibioticele isi fac si ele efectul dar rezultatul apare mai tarziu la analize.De pilda eu nu m-am atins de antibiotice si iau un trtatament naturist, deci daca ma vindec o sa stiu cu siguranta ce de la asta m-am vindecat.Ai grija cu peroxidul(hidrogen peroxide)sau apa oxigenata, mi se pare ca trebuie sa fie 3% nu imi mai amintesc ca poata sa-ti arda esofagul.Iti doresc succes si sa ne dai si noua vesti cu evolutia ta.Eu mai am pana a da vesti, tratamentul meu e de mai lunga durata cu siguranta o sa stiu daca m-am vindecat in octombrie pe 4..XXX
0
26-08-2012, ora 19:48
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara, Jackie etc.

Adara ma bucur nespus de mult ca te simti bine. Ai reusit sa-ti cumperi testele ptr.HP?
Cu apa oxigenata, ai dreptate nu trebuie sa aiba concentratia mai mult de 3% dar mare mare atentie ptru.ca nu iti poate spune nimeni exact, nici la analiza nu apare concentratia exacta depinde de mai multi factori reactia perhidrolului. Si am citit pe net ca iti afecteaza pancreasul.
Parerea mea este, ca despre aceste tratamente cu asa ceva, totusi trebuie intrebat si un medic ce parere are. Jackie ma bucur ca si tu te simti mai bine si cu dulciurile, nu-i chiar asa o tragedie daca nu intreci masura adica sa stii ca sunt chiar indicate in cantitate mica. Am citit o carte medicala unde scrie ca daca organismul cere dulciuri, adica daca ai pofta de dulciuri, inseamna ca ai lipsa de calciu si vitamina K in organism.
Azi am primit un mail de la vecina mea, care a facut tratamentul D-nei Dr. Haimovitc ptr.HP, care dureaza 6 luni si cu un regim alimentar foarte usor, si este foarte fericita ca zice ca a scapat de bacterie.Deci dupa cateva saptamani dupa tratament, din analiza de scaun si sange, , nu i-a mai iesit pozitiv.A repetat analiza de cateva ori ca sa fie sigura, si zice ca e deja sanatoasa.Ea a facut numai acest tratament nimic altceva..Mi-a scris ptr.ca a aflat de la fiul meu ca am HP: Eu ma simt bine dupa tratamentul cu antibiotice si sper ca m-am vindecat deci nu mai am aceleasi simtome ca inainte.Cand ajung in tara, o sa-mi fac analiza.
Va imbratisez si va doresc sanatate la toti
Sanda
0
26-08-2012, ora 20:02
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Sanda, testul pt HP se cumpara de pe amazon.co.uk, costa vreo 10 lire sterline, nu mi-am luat inca, dar o sa imi iau, acum nu e nici-o graba ca mai am pana fac testul o sa-l fac eu asa pt mine dar sant si programata sa-l fac la clinica in 2 saptamani si jumatate.Iti dai seama ca ei mi-au dat antibiotice si mi-au zis sa opresc tratamentul naturist care il iau si sa merg sa fac testul intr-o luna.Am stat mult si m-am gandit ce sa fac, si am optat pt tratamentul meu naturist care nu imi supara ficatul.mai am o luna si jumatate de tratament dar crede-ma ca ma simt excelent.Nu ma astept sa ma fac bine intr-o luna ca e chestie veche la mine dar in 2 luni sper ca rezolv.Nu mai stiu, numai sa ma uit la postarile vechi ce tratament ziceai tu ca da Dr Haimovitc?
0
26-08-2012, ora 20:36
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Perhidrolul are concentratia 30% si neaparat trebuie sa nu contina nimic altceva. Daca este administrat corect nu afecteaza nici un organ. Anumite efecte secundare pot apare din cauza purificarii.
Apa oxigenata are o concentratie de 3% peroxid de oxigen (asta insemna ca se inmulteste doza de picaturi cu 10). Problema e ca in farmacii apa oxigenata contine pe langa alti aditivi si acid fosforic care este toxic.
Ei nu au voie sa vanda perhidrol la persoane fizice. Am reusit in cele din urma sa comand perhidrol pur la o farmacie printr-o cunostiinta. Abia de joi ma pot apuca de terapie.
Prietena mea care s-a vindecat complet de HP si ulcer prin oxiterapie, nu a facut nici un tratament cu antibiotice.
0
26-08-2012, ora 21:11
adara
Nu este medic/terapeut
adara
uite matrixradu ce s-a scris in ziarul de iasi despre perhidrol:
O gura de perhidrol in loc de apa

Data publicarii: 21/02/2001

Ieri dimineata, un tinar din comuna Paunesti a fost adus de urgenta la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului Judetean din cauza faptului ca a incurcat sticla cu apa pe care o avea in masina, cu cea de perhidrol. "Eram in masina si pentru ca imi era foarte sete am vrut sa beau niste apa dintr-o sticla. Am fost sigur ca in ea este apa, dar dupa ce am luat o gura, am simtit cum ma ustura tot gitul ingrozitor de tare", ne-a spus tinarul.

Medicii i-au acordat imediat terapia de urgenta. "Am facut toate investigatiile necesare. Acum asteptam rezultatul medicilor de la ORL, dupa care, in functie de situatie, bolnavul va fi internat fie la Interne, fie la ORL. Oricum, trebuie subliniat faptul ca intoxicatiile cu perhidrol sint deosebit de periculoase pentru organism", a precizat medicul Maria Ieva, sefa sectiei Interne a Spitalului Judetean.

In ultima vreme, intoxicatiile cu diferite produse chimice, deosebit de periculoase pentru organism, s-au inmultit. Medicii recomanda atentie sporita mai ales parintilor, care de cele mai multe ori, din cauza grijilor cotidiene, nu pot supraveghea destul copiii. Nici tinerii nu se feresc de astfel de probleme. Pe fondul certurilor din familie, sau pe cel al problemelor sentimentale, tinerii apeleaza la metode care le pun viata in pericol, fara sa inteleaga ca aceste tentative de suicid nu le rezolva cu nimic problemele. (Oana CHIRILA)
deci, mare grija, perhidrolul e toxic eu am crezut ca faci terpie cu apa oxigenata, de asta am mai auzit dar de perhidrol nu.
0
26-08-2012, ora 21:12
adara
Nu este medic/terapeut
adara
am gasit cum se foloseste:
-------------*

(*modificat de admin)
0
27-08-2012, ora 04:27
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Perhidrol = peroxid de hidrogen H2O2, concentratie 30%
Apa oxigenata = perhidrol diluat in apa, concentratie 3%
Deci 1 picatura perhidrol = 10 picaturi apa oxigenata
Perhidrolul nu este toxic dar depasind doza de picaturi (luat necorespunzator) duce la arsuri pentru ca oxigenul arde. Ideea e sa arda bacteriile, virusii ci nu trupul.
Imi pare rau pentru ce a patit persoana care a confundat perhidrolul cu apa, dar la fel putea sa traverseze strada fara sa fie atent la masini. Neatentia e cauza, nu perhidrolul.
Nu am incredere in apa oxigenata ca medicul care a diluat perhidrolul poate adauga alte prostii cum e acidul fosforic si sa nu-i treaca prin cap sa specifice in descrierea compozitiei.
0
27-08-2012, ora 10:54
adara
Nu este medic/terapeut
adara
ce sa zic matrixradu, iti doresc succes sa omori nenorocita asta de bacterie, si sa se ne spui si noua ce ai rezolvat.Eu la randul meu mai sant curioasa si de tratamentul care il fac eu, sa vad daca ma vindec sau nu.Pana nu incerci nu ai de unde sa sti.La mine problema este ca nu pot lua antibiotice in doze mari din cauza ficatului bolnav, deci asta e singura alternativa.Spunea cineva ca nu exista alt tratament in afara antibioticelor date de medic, ca bacteria nu moare luand altfel de remedii.Ramane de vazut, sant oameni care s-au vindecat si altfel sau cel putin asa spun.Ai grija de tine si tine-ne la curent cu progresele tale
0
27-08-2012, ora 11:56
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara!

Aceasta dr. Angela Himovitch, are emisiune la un post de televiziune, OTV si se poate viziona si in alte tari.
Eu am ascultat cateve emisiuni, in urma unor discutii cu niste prietene de ale mele, care au beneficiat de produsele acestei doctorite, cu diverse afectiuni, si s-au facut bine. Dupa aceste discutii, eu i-am scris un ;Mail, si am intrebat-o si mai ales am rugat-o sa-mi spuna sincer daca a avut cazuri, si daca si bacteria asta HP se poate trata. Am primit un raspuns destul de repede, si m-a rugat sa-i scriu un nr.de telefon sa ma sune si sa discutam.
I-am scris un Mail cu nr.de tf, m-a sunat si mi-a spus ca HP se trateaza 100% cu tratamentul ei, dar dureaza 6 luni si costa nu mai stiu chiar exact, am scris data trecuta cat costa, ceva de genul 370 lei/luna, si se poate livra prin posta. dar se tine un regim in tot acest timp dar nu este greu de tinut. Incearca sa-i scriii si tu daca ai o adresa de Mail si 100% ca ai, si vezi ce-ti scrie.
-
Oricum ma bucur ca te simti bine. In legatura cu perhidrolul eu am mari indoieli dar fiecare face cum crede.
Mai benefic este tratamentul tau ca rau oricum nu-ti face dar perhidrolul nu stiu...

Pupici si sanatate multa va doresc!
0
28-08-2012, ora 19:09
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
A 8-a zi de tratament cu tinctura de propolis, remediu hemeopat si regim. H Pylori a revenit cu aceleasi arsuri. Trebuie sa beau iar lapte ca sa pot dormi. Se pare ca acest tratament nu a distrus bacteria ci doar a diminuat-o pentru o saptamana. Cateodata am impresia ca ceea ce n-o doboara o face mai puternica si asta imi da fiori.
Mai am 2 zile pana incep Oxiterapia. Penultima mea speranta.
Doamne ajuta.
0
28-08-2012, ora 19:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
matrixradu, iti dau un sfat ca sa nu mai ai probleme cu refuxul si acidul etc...ai grija ce mananci, de pilda rosiile nu-ti fac bine, zaharul sa-l excluzi cu desavarsire si fructele dulci care contin zahar, prajelile intra pe google si vezi ca sant postate mancaruri alcaline, tu trebuie sa ti o dieta alcalina si nu una care iti provoaca acid, chiar si orezul alb e interzis, painea alba, paste fainoase albe, pt ca se transforma in zahar, iar bacteria cu asta se hraneste, exclude glutenul din alimentatie, ca sa nu ai prob cu candida si sa vezi ca o sa te simti mai bine.Iar prprolisul e frectie la piciorul de lemn, trebuie ceva puternic ca sa dovedeasca bacteria asta.
0
28-08-2012, ora 19:24
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
CE SA ZIC MATRIXRADU, trebuie sa-ti faci o analiza sa vezi ce se intampla cu tine. Tu stii ca ai aceasta bacterie? inca ceva sar putea sa nu o mai ai, dar sa fi ramas cu o gastrita provocata de aceasta bacterie.
Tinctura de propolis este foarte benefica ptr. organism dar trebuie folosita cu grija ptr.ca contine alcool dublu rafinat undeva 89 G.si nu sunt sigura ca vindeca si HP.Daca te doare tare stomacul, ia o ranitidina cate lasa durerea.
Iti doresc sanatate.
0
28-08-2012, ora 19:27
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
buna Adara!
ce faci cum te simti?
te pup pa pa
0
28-08-2012, ora 19:54
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
inca ceva matrixradu
trebuie sa stii ca exista riscuri cu oxiterapia si anume poate aparea barotrauma cauzata de incapacitatea de a stabili o balanta intre presiunea oxigenului din camera si mediul ambiant.Pot aparea dureri de urechi si dinti, se pot infunda sinusurile si sa apara chiar sangerari.

doamne ajuta si multa sanatate.
0
28-08-2012, ora 20:11
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Sanda, ma simt excelent, sper sa o tin tot asa pana termin tratamentul, un pic suparata ca am comandat astazi monolaurinul de pe amazon co.uk ca e la jumatate de pret, ce ma enerveaza e faptul ca nu poti vedea cei care vand dca sant din USA sau UK.Deci am comandat, platit si am lasat mesaj daca se poate sa mi-l trimita cat de repede posibil (eu mai am monolaurin pana vineri)si am primit mesj ca ajunge in 10 zile ca ei sant din USAsi daca vreau sa anulez comanda.Si de tampita ce sant am anulat-o trebuia sa o las asa ca oricum mai imi trebuie inca un tub.Acum vreau sa comand alt tub de pe ebay care e la 30 de lire, pe amazon era 15., si sa imi ajunga pana vineri.Am notat adresa dr-ei mi-ai dat-o tu, o sa ma uit si la OTV nu prea sant eu OTV-ista:-)) dar cred ca am vazut-o pe doctora respectiva.Nu stiu o sa incerc orice dar asta cu peroxidul mi se pare prea riscanta, imi aduc aminte ca aveam o prietena care se facea blonda cu peroxid si l-a lasat mai mult de 15 minute si i-a ars parul, n-am sa uit niciodata, dar in fine daca matrixradu zice ca altcineva a rezolvat problema asa..Tu Sanda ce faci?Esti tot in Germania?Esti bine?
Jaqueline ne e dor de tine, da si tu un semn si spune-ne ce mai faci.Pupici
0
28-08-2012, ora 20:29
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Buna Adara!

eram curioasa cum te simti. nici eu nu ma uit la OTV, numai atunci cand prietenele mele mi-au spus ca s-au tratat cu produsele doctoritei respective deci prietenele mele, s-au tratat sigur de diverse boli fiecare avea altceva deci le cunosc si nu ma mint ca nu au de ce. De ex. cand am descoperit ca am HB; m-am uitat pe net si mi-am comandat acele produse cu mastic gum, brocoli samd, unde am citit toate reclamele la toti, si un anume relu scria ca s-a tratat asa si ca este fericit. I-am trimis atunci un Mail., ptr.ca avea data si adresa lui, si l-am intrebat daca intradevar s-a tratat cu aceste produse, asta a fost in ianuarie ac, si ce sa vezi ? ieri am primit un raspuns de la el, care se mira de unde am eu adresa lui, si mai ales ca el nu a avut niciodata aceasta boala HP; si ca el nu a scris niciodata pe net. Deci toate sunt numai reclame proaste la aceste produse de tot felul. cineva castiga in urma prostiei noastre. uite mie nu mi-a trecut, lui matrixradu deasemenea nu, si altii pe care ii cunosc la fel.
na ce sa facem asta e.
eu sunt pana la sf.lunii noiembrie in Germania.Eu ma simt bine cum am mai scris sper ca mie mi-a trecut HP cu antibioticele. Sper ca si Jaqueline este bine. pupici
0
28-08-2012, ora 21:03
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Sanda si mie mi s-a parut ca e reclama, ca der fiecare data scriau de unde sa cumperi produsele, pai ce numai acolo se vindeau?ca eu le pot procura la un sfert din pretul lor daca vreau, dar era prea comercial, au folosit adrese de email luate aiurea cine stie de pe unde, e pacat ca oamenii cred ca se fac bine, si raman si cu banii dati si 2-3 luni sau cat dureaza de chin.Ar trebui sa fie facuta o plagere impotriva lor si sterse reclamele alea sa nu se mai pacaleasca si altii.Tu ti-ai mai facut testul dupa ce ai luat antibiotice?sau astepti sa mai treaca un timp ca sa vezi?
0
29-08-2012, ora 00:45
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Am facut de 2 ori analiza coprocultura care nu poate da gres si mi-a iesit pozitiv.
Reflux gastro-esofagian nu am mai avut de un an pentru ca sunt atent la ce mananc. De 3 saptamani mananc cateva alimente care nu provoaca aciditate, la recomandarea medicilor. Am facut analiza cu bariu si diagnosticul este o usoara gastrita. Pe mine ma deranjeaza doar noaptea cand stau la orizontala si chiar si un strop de acid cand ajunge in partea superioara a stomacului ma jeneaza si nu pot sa dorm. De aia trebuie sa beau lapte inainte de culcare, ca sa sting orice aciditate.
Cel mai rapid si eficient remediu pentru gastrita si ulcer, in cazul meu, este Aloe Vera pur. Dar degeaba tratez gastrita daca nu scap de HP care mananca din stomac.
Principala cauza a activarii H Pylory la mine, a fost stresul. Acum nu mai trebuie decat sa scap deaceasta bacterie incapatanata.
Daca nu va reusi oxiterapia, atunci voi incerca cu MMS (Miracle Mineral Water). Oricum va voi tine la curent cu rezultatele tratamentelor pe care le aplic pentru eradicarea HP la mine.
Va imbratisez cu drag!
0
29-08-2012, ora 00:53
adara
Nu este medic/terapeut
adara
matrixradu eu zic sa iei Lansoprazole, nu stiu care e echivalentul in RO, dar se ia pt gastrita 30mg pe zi dimineata pe nemancate timp de o luna sau o luna jumatate nu-mi mai duc aminte bine, asta iti rezolva problema gastritei si problema cu acidul ca sa iti poti vedea de treaba si sa poti eradica HP=ul prin alte metode.O alta varianta ar fi sa iei Mastic Gum care are acelasi efect.Inchipuie-ti sa iei perhidrolul pe rana care o ai de la gastrita, perhidrolul roade, eu stiu cand se vopseau fetele la coafor si isi mai picau din grseala pe piele, nu e de gluma.Ma mira ca daca ti-a facut analiza cu bariu de ce nu ti-a dat tratament pt gastrita?
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 727374 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.