helicobacter pylori

3188 comentarii 1 2 ..... 949596 ..... 106 107 Înainte ›
0
13-07-2013, ora 10:37
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Tot nu pricep despre ce blocaje vorbiti cand e vorba de ulei de masline ? Nu am gasit nimic pe net despre asa ceva.

E o diferenta colosala ca de la cer la pamant intre uleiul rafinat si cel extra virgin (prin presare la rece).
Produele uleioase sunt una, iar uleiul virgin e cu totu altceva. Uleiul prajit e cancerigen asadar nociv, pe cand uleiul extra virgin e un panaceu.

Daca vei cauta pe net vei gasi nenumarate articole care afirma ca uleiul virgin de masline dizolva pietrele.

Eu as atat cura cu ulei, lamie si suc de mere cat si homeopatia. Cu ce ar strica sa actionez simultan cu 2 tratamente ?
0
13-07-2013, ora 10:57
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
'Blocajul' si 'uleiul natural' sunt opuse la 180 grade.
0
13-07-2013, ora 11:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Radu, blocajul se face atunci cand piatra pleaca din bila si ramane blocata pe canalul coledoc si aici ma refer la pietrile mari., nici uleiul si nimic nu te mai ajuta, singurul ajutor e sa ai pe cineva prin apropiere sa te transporte la spital.
0
16-07-2013, ora 10:39
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Ma bucur tare mult ca te simti bine adara, dar eu as fi de parere sa nu incepi sa consumi foarte mult din alimentele care inainte iti faceau rau, lasa un pic organismul sa se acomodeze, introdu-le cate un pic.Cu carnea de porc nu sunt deloc de acord, este prea grasa si mi se face rau numai cand aud cuvantul "porc", ca sa nu mai spun ca are un miros groaznic! Eu nu mai consum preparate din carne de porc de cand eram in liceu :D ! Sa ne spui ce ai facut azi la tomograf, sper sa fie totul in regula! De apa calda cu lamaie am auzit si eu ca este foarte buna, cumnata mea are ficatul gras si medicul i-a recomandat sa consume zilnic apa cu lamaie, o sa incep si eu sa beau, rau nu are sa-mi faca, dar oul nu imi face bine la fiere...:( O sa incerc cu homeopate, sper sa scap odata de pietrele astea ca m-am saturat.
Restul trupei cum se mai simte? Sanda, Radu, Biulica...Nicola? Nu mai da nimeni niciun semn...
Pupici cu sclipici! :*
0
16-07-2013, ora 11:36
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
De cate ori citesc sau aud cuvantul "porc" ma gandesc la politicieni, nu stiu de ce.
Pentru ficat exista si Aurea Aloe.
Am avut si eu odata niste intepaturi la nivelul ficatului noaptea timp de cateva zile. De la primul pahar de suc de lamaie si grefa a disparut orice jena. Sucul mi-l fac singur in casa la storcator.
Cred ca citricele sunt foarte bune pentru drenarea ficatului si nu numai.
0
16-07-2013, ora 11:36
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Jaquelinne, nu sant mare consumatoare de porc, cel putin in ultimii 10 ani nu am mai consumat porc, inainte de asta numai porc mancam, acum am mancat muschiuletul ala interior dar s-a intamplat doar odata de pofta.Zilele trecute mi-am facut ardei umplut cu carne de curcan si mi-a mai ramas carne tocata si am facut niste chiftele care bineanteles le-am prajit, cred ca am mancat vreo 4 chiftele si nu am patit nimic.Deci prajeala nu-mi mai face rau.Asta nu inseamna ca ma apuc de mancat prajeli zilnic dar e bine de stiut ce pot manca si ce nu, ca uite poate vreodata mananc in oras sant plecata si nu am alta alternativa.Iara am mai mancat niste mici saptamana trecuta si iara a fos ok.Pt tine oul nu este bun dar cred ca un ou pe saptamana ai voie, cu zeama.Lamaia cu apa calda dimineata este f buna, alkalinizeaza ph-ul, chiar acuma beau cand scriu ca de-abia m-am trezit.Cu ani in urma cand ma trezeam beam cafea care acum am inlocuit-o cu apa cu lamiae.Si in timpul zilei imi fac o lamiae stoarsa cu miere si cu apa plata in loc de alt suc, e f racoritor.La tine lamaia e recomandata pt dizolvarea pietrelor.Incearca cu homeopate poate reusesti sa le dizolvi.Vezi tu Jaquelinne, nu tot ce imi face mie bine e bun pt toata lumea, pt ca fiecare avem boli diferite, organisme diferite, fiecare trebuie sa-si gaseasca calea regimul si tratamentul adecvat.De pilda L-glutaminul care il iau eu pt mine e un miracol ca exista dar poate altcuiva nu-i face bine.Astazi m-am gandit sa nu-l mai iau pt ca poate reactioneaza cu substanta de contrast la tomograf, nu am de unde sa stiu.Am citit despre remedii homeopatice pt dizolvarea pietrelor de la fiere zice ca Berberis Vulgaris e bun tinctura 5-10 picaturi dar spune ca orezul simplu cartofii, produsele lactate chiar si din inghetata, bauturile reci, bananele incetinesc efectul tincturii pt ca nu lasa bila sa formeze acid.Spune ca multi renunta la tratament crezand ca nu da randament.Si mai zice ca din contra trebuie sa manaci mancare care solicita bila sa produca acid.Carduus Marianus e bun iara, dar la fel nu trebuie mancate alimente care stopeaza formarea acidului altfel tratamentul nu-si face efectul.Te las imi iau micul dejun acum ca mai tarziu nu mai am voie sa mananc, trebuie sa ma duc nemancata la tomograf Pupici XXX
0
16-07-2013, ora 12:53
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Ha ha Radu m-ai facut sa rad de asocierea cu politicienii :))))))eu sant de parere ca jignim bietul animal, porcul e mult mai presus de politicieni in opnia mea, el nu greseste cu nimic :)
Jaquelinne am intrat sa-ti scriu ce alimente am gasit ca sant bune pt ca fierea sa dreneze am gasit anghinarea, sfecla rosie si varza murata inclusive zeama de varza baute 2 pahare pe saptamana inainte de masa de dimineata
Pupici XXX
0
16-07-2013, ora 19:06
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Multumesc adara! Sfecla rosie si varza murata chiar imi plac, anghinare nu am incercat dar o sa caut.Sfecla rosie ma ajuta si in carenta de fier pe care o am, dar imi place mai mult murata, o avea ceva daca o consum asa?
Berberis este unul dintre cele 3 remedii homeopate pe care mi le-a recomandat dr.Cadar Sorin, astept sa intru in posesia lor si timp de 3 luni fac tratamentul apoi o ecografie abdominala.Steateam si ma gandeam, cum ar fi daca dupa 3 luni mi s-ar spune ca nu mai am nicio piatra?!Cred ca as imbratisa lumea pe strada de bucurie :)))))))
Radu, super tare asocierea facuta!! Politica este plina de "porci"! :))))))
0
16-07-2013, ora 19:24
adara
Nu este medic/terapeut
adara
acum am venit de la tomograf, nu mi-au dat rezultatul, am alta programare in septembrie la acelasi dr chirurg la care nu trebuia sa ajung inca de la inceput ca mie de fapt imi trebuie un chirurg endovascular.dar in fine, asta e!
Jaquelinne, varza murata p oti manca asa la fiecare masa o tai si o faci cu ulei de masline, si sfecla poti sa o mananci salata sau suc de sfecla rosie cica ajuta la tratamentul homeopat, pt dizolvarea pietrelor si incearca sa nu mananci cartofi, orez, lactate, banane ca iti distruge efectul medicamentelor homeopate.Ar fi super sa te trezesti fara pietre asa cum m-am trezit eu fara hepatita, mie nici acum nu-mi vine sa cred ca am scapat de ea :) Pupici XXX
0
17-07-2013, ora 10:27
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Mie nu mi s-a spus niciodata ca orezul, cartofii, bananele sau lactatele anuleaza efectul homeopatelor...mi s-a spus doar despre cafea, ciocolata, menta, scortisoara, usturoi...O sa intreb medicul, chiar sunt interesata. Cu lactatele nu prea ma impac bine din cauza probl.la fiere, dar orezul este nelipsit, il consum zilnic, nu in cantitate foarte mare, insa nu as putea sa renunt la el ;( off
Cred ca ar fi o minune sa ma trezesc fara pietre la fiere :)))
De ce te-a chemat inca o data in septembrie?Sper ca primesti rezultatele pana atunci...
Pup
0
17-07-2013, ora 10:32
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Si mie la fel mi-a zis cel mai bun medic homeopat din Bucuresti, Otilia Craciun, sa nu consum cafea, ciocolata, menta (atentie la pasta de dinti).
Nu mi-a zis nimic de orez, lapte, cartofi sau banane. Ba din contra, mi-a recomandat orezul fiert, cartofi fierti.
0
17-07-2013, ora 12:59
adara
Nu este medic/terapeut
adara
eu nu ma pricep la homeopate dar asa scria in articol depinde pt ce a-ti luat homeopatele, astea sant pt fiere si alimentele respective zice ca ingreuneaza drenarea bilei si incetinesc efectul homeopatelor, pt un effect mai rapid l medicamentelor zice ca e bine a le eviti.Scria ca multi se plangeu ca tratamentul nu are effect si explicau de ce..M-am trezit in dimineata asta cu o veste proasta, nu stiu daca v-am povestit ca aveam un cumnat bolnav de cancer care facuse metastaze, a murit azi dimineata...va las ca am o gramada de treaba si nici nu am putut dormi azi noapte.Puup XXX
0
17-07-2013, ora 21:18
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
ma bucur ca toti sunteti bine, acelasi lucru l-as fi putut spune si eu pana ieri; dar azi iar a inceput starea de greata si acum vad ca si durerea de stomac;
se pare ca la mine nimic nu-si mai face efectul, orice as lua da rezultate cateva zile si apoi o iau de la capat;
in continuare beau dimineata kefirul si argila (cei drept aseara am uitat sa o pun si azi nu am mai luat decat kefir);
am inceput sa ma gandesc cat este durere cu adevarat si cat autosugestie;chiar toate problemele mele digestive sa fie pe fond psihic??????????
da stiu ca sunt din fire mai anxioasa dar nu pot crede ca am ajuns in asa hal incat sa imi induc toate aceste stari;peste 2 zile intru in concediu si pana mai zilele trecute abia asteptam, iar azi nu ma mai intereseaza, mi-am pierdut tot cheful si am intrat si intr-o stare usor depresiva(poate e prea mult spus) dar resimt o oarecare tristete;
o sa incerc in seara asta sa ii scriu si eu dr, Cadar sa vad ce ma sfatuieste;

Sanatate maxima tuturor!!!!!!!!!!!!!
0
18-07-2013, ora 12:03
biulica
Nu este medic/terapeut
biulica
noaptea trecuta a fost ingrozitoare:m-am trezit pe la 3 dimineata cu o puternica senzatie de greata, tremurat si frisoane;fortat am incercat sa vars si nu am reusit sa elimin decat putin lichis amar;mi-am facut un ceai de papadie cu galbenele si pe la 4 si ceva am reusit sa adorm;
cand m-am trezit la 7 aveam o stare de moleseala de abia ma puteam tine pe picioare; greata nu mai era asa de puternica;
acum sunt la serviciu am reusit sa mananc o banana si niste crochete (ceva gen sticsuri) si pana la ora asta zic ca sunt destul de bine;

Jackie i-am scris si eu dr Cadar si acum astept raspunsul de la el, dar din pacate am uitat sa ii spun si de reflux;
imi poti spune ce i-a prescris fetitei tale pt asta;eu am incercat sa ii mai scriu un alt mesaj dar nu stiu unde ca nu imi mai intra in acelasi loc ca prima data;

sper ca voi sunteti cu totii bine

Sanatate maxima tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0
18-07-2013, ora 12:24
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Da biulica, toate problemele ce tin de stomac sunt pe fond psihic: stres, suparare, anxietate sau oboseala cronica.
Cea mai mica suparare loveste direct in stomac.
Trebuie schimbata rezonanta cu care s-a obisnuit fiinta ta. Cui alte cuvinte sa fii mai vesela (uita-te la comedii, citeste zilnic bancuri, stai lang prieteni cu simtul umorului).
Un lucru e sigur: 'NU EXISTA CU AVEVARAT NICI UN MOTIV SA FII TRISTA SAU SUPARATA'. Toate aceste stari negative sunt produse de minte. Zi-i STOP atunci cand mintea ta se gandeste la necazuri, neajunsuri, nemultumiri etc. Inlocuieste gandurile negative cu altele pozitive, vesele, armonioase.

Cu riscu de a ma repeta, sa stii ca nimeni si nimic din exteriorul tau nu este responsabil de starile de tristete, amaraciune, disperare, nemultumire. Nici macar cei cu care intram in contact zilnic nu sunt de vina.
Mintea nostra da vina pe ei, dar in esenta de fapt e o iluzie, o greseala. Noi si numai noi suntem responsabili de propria noastra suferinta.
Se poate ajunge la starea de fericire si fara bani, casa, masina sau prieteni. Usor de spus dar nu-i usor sa-ti controlezi mintea.

Cine-si controleaza mintea poate scapa de orice suferinta.
De multe ori mintea e alimentata de catre subconstient. Subconstientul inmagazineaza orice informatie pe care ai primit-o (vizuala sau auditiva). Si nu se reseteaza de la o viata la alta, cu alte cuvinte ce faci acum are ecou si in celelalte vieti.

Organele noastre sunt vii si ele functioneaza armonios sau dizarmonios in functie de gandurile si preocuparile noastre.
Concluzie: o minte sanatoasa si controlata = o sanatate perfecta.
0
19-07-2013, ora 09:38
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
salutari!

am scris ceva saptamana trecuta, gen Radu cu politicienii, si mi s-au blocat comentariile deci nu s-au mai transmis s-au sters toate.m-am si speriat ca nu o sa mai pot scrie si ma gandeam sa-mi schimb numele de autor, sa pot continua legatra cu voi.

Adara ma sperii cu chirurgul endovascular ce ai? oricum ma bucur ca te simti bine dar imi pare rau de vestea trista.

Jaquelinne o sa te faci si tu asa mai incet bine. sucul de lamaie baut dimineata cu apa calduta asa cum ne-a spus Adara, este foarte bun si mie imi face iarasi foarte bine, otetul de mere cidru, dar nu se potrivesc aceste remedii la toti.
chiar am ras citind despre cartofi fierti si orez deoarece eu chiar la indicatiile celui mai bun homeopat din cluj, am mancat aproape un an de zile, numai cartofi fierti si orez fiert, lactate fara grasimi de mi-au iesit pe urechi.pe urma am renuntat singura la aceasta dieta ca tot nu eram bine.

Biulica cel mai bun remediu este sfatul lui Radu. seara inainte de culcare, spune cel putin de 30 de ori cu voce tare, eu biulica sau cum te cheama, maine o sa ma simt minunat si culca-te cu acest gand. poate mai ai si timp sa citesti cartea lui Pavel Corut CATRE CULMILE SUCCESELOR ( FORMULA FERICIRII) poate ca te ajuta sa gandesti un pic mai pozitiv.
pupici
0
19-07-2013, ora 13:02
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Am intrat sa va scriu ca am facut testul cu paharul cu apa si saliva si nu s-a mai lasat nimic la fund, deci mi s-a reglat ph-ul cu toate ca aseara am mancat paste fainoase care erau un dezastru pt mine nu mai imi reveneam o saptamana de la candida.Jaquelinne asta e un link de la ce ti-am zis eu cu cartofii, orezul si bananele : -------*
Daca nu-l poti veda ti-l las aici copiat si il traduci si tu.Asta e altul de l-am gasit nu am mai avut timp sa-l caut si pe ala unde s-au facut studii pe asa ceva, dar daca vrei o sa il caut si o sa ti-l trimit si pe celalat.
Gall Stones, Homeopathic Treatment of Gallstones - Modern medical science treats gallstones through surgery. In fact whole gall bladder is removed and with that go the stones. Other treatment systems including homeopathy and herbal systems try to expel them through use of medicines. Berberis Vulgaris is one of the medicines used for the purpose. Some people are benefited by it while some are not - but why not? Let us see how it works. Berberis Vulgaris when used in Mother Tincture increases the production and flow of yellow bile. Fresh bile, which is hot, tries to dissolve the gallstones and takes them out of the gall bladder with it. This is a very gradual and slow process. When used indoses of 5 to 10 drops per dose, Berberis Vulgaris proves much weaker than what is required. That is why it takes very long time in doing what is expected of it. Resultantly, many people leave it as poor treatment. In fact it is not the fault of Berberis Vulgaris alone. If foodstuff like plain rice, potatoes, milk products including ice creams, cold drinks and bananas et cetera that slow down the production of yellow bile are used along side, the results of Berberis Vulgaris would be even poorer. Same goes for Carduus Marianus that is another medicine commonly used for gallstones. Increasing the number of drops per dose might not do the good unless the whole treatment plan is managed correctly. For the treatment to be effective, not only that you must stop taking the foodstuff that slows down the production of yellow bile but also add such items that work the opposite, that is to say, increase the flow of bile. Greater the production and flow of yellow bile, quicker would be the relief but be careful that just the production of yellow bile is not enough. It must also flow out proportionately. When it happens so, there shall be a feeling of increase of general warmth in the body but it should not frighten you because when production and flow of yellow bile increases, it wouldwarmth in the body. Usually the patients of gallstones are chilly (affected by cold more than normal) and should feel happier when their body warms up. However, if you feel uncomfortable, stop the medicine for few days but do not reverse your diet precautions or else you would lose the advantage already gained. - See more at: ----------*
Biulica ti-am lasat un mesaj pe privat.
Sanda si tie ti-am lasat un mesaj.
Radu sper ca esti bine, va pupic XXXX

(*modificat de admin)
0
22-07-2013, ora 19:56
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Salutare tuturor!
Biulica, trebuie sa astepti sa iti raspunda medicul si dupa aceea poti din nou sa ii pui o intrebare.Eu iti las trat. pt reflux recomandat pt fetita mea, insa nu stiu daca dilutia remediilor ti se potriveste si tie... probabil ca ai nevoie de o dilutie mai mare, de 15 sau 30.Mie de ex.mi-a dat trat.pt fiere: un remediu cu dilutia de 15 si altele doua cu dilutia 9.Eu zic ca mai bine ii ceri parerea!Trat.pt reflux:
"nux vomica ch9 dimineata / ignatia ch9 pranz / sufuricum acidum ch9 seara" in fiecare zi timp de 28 zile, doza recomandata este de 5 granule mari sau 10 mici la fiecare administrare.Inainte de administrarea remediilor, se va clati gura cu apa apoi timp de 15 minute nu se mai consuma nimic, apoi se arunca granulele sub limba si iarasi timp de 30 minute nu se consuma niciun aliment, guma de mestecat sau tigari!
Adara, condoleante! Imi pare rau pt cumnatul tau, Dzeu sa-l odihneasca in pace! Am intrebat medicul despre alimentele alea si a spus ca nu anuleaza nimic...am sa evit totusi bananele si lactatele, mai putin orezul ca nu ma pot lipsi de el :D Probabil ca o fi ceva daca pe site-ul acela scrie ca incetineaza efectul, nu stiu...dr.Cadar Sorin zice ca nu.Tu cum te mai simti? Ai primit rezultatele?
Sanda, sper din tot sufletul sa scap de pietre fara operatie...Inca nu am inceput sa beau suc de lamaie cu apa calduta, dar o sa incep de maine, sper sa fie primul pas in vindecarea mea...Tu esti bine?

Pupici cu sclipici :*
0
23-07-2013, ora 12:18
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Saluatari la toata lumea !
Jaqueline, multumesc pt condoleante, luni e inmormantarea,
Eu tocmai imi beam apa cu o felie de lamaie, si am intrat sa vad ce mai faceti si voi.Ieri m-a sunat sora prietenei mele din Italia care parca v-am zis ca avea Hepatita C si I-am recomandat tratamentul luat de mine, si mi-a zis ca se simte foarte bine, dar inca nu si-a facut analiza a zis ca mai asteapta ca analiza e scumpa si aia nu vor sa o faca asa mereu cand vrea ea.
Aici a fost foarte cald de vreo 2 saptamani, si am lasat toate geamurile deschise si am pus si un ventilator de fapt am dormit noaptea cu el dat drumul si mi-au revenit simptomele de sinuzita la loc.Am tot facut cercetari si am gasit chiar ce cautam o solutie care sa fie si antivirala, si antibacteriana, si sa poata fi folosita nasal.Se numeste GoldenSeal.Este o planta de fapt care cred ca nu se gaseste la noi pt ca nu avem traducere pt ea.E o planta minune.se foloseste pt mai multe afectiuni, ca : sinuzita, afectiuni oculare, infectii urinare si vaginale in special candida, herpes, papiloma virus, diaree, infectii intestinale cu paraziti, etcSe mai da si la cei cu cancer pt intarirea sistemului imunitar Ani de zile am vazut acest produs pe raft la toate magazinele naturiste si ma uitam asa ca pt ce-o fi ?! Si ieri m-am hotarat sa-l cumpar, puteam sa-l cumpar online dar am zis sa reduc timpul si banii de transport sa merg sa-l cumpar personal.Stupoare !Niciun magazin nu il avea!sub nici-o forma !Se vindea inainte sub forma de tablete, pulbere, tinctura, sau lichid, nu il aveau de nici-o culoare!Ca sa aflu la ultimul magazin care am fost ca s-a pus o taxa foarte mare pe el, ca sa il vanda au nevoie de o licenta speciala care costa o avere! Iar asta este regulament UE, am ramas asa trasnita, cum poti sa pui licenta pe o planta care vindeca cu success atatea boli practic incurabile?Iar ajung la idea ca astia cu industria farmaceutica ne omoara cu buna stiinta!si vor cu orice chip sa-si vanda mizeriile de chimicale! Ca dovada interferonul care il vand si care nici macar nu vindeca hepatita! Plus ca cheltuie annual nu stiu cat pe studii de laborator aiurea,..Iar tratamentul meu a costat 100 de dolari si in 5 saptamani am fost vindecata si fara reactii adverse.In homeopatie GoldenSealse numeste Hydrastis Canadensis nu m-am uitat sa vad daca il aveau in in forma homeopata in magazine pt ca mie imi trebuia forma lichida.Asa ca, l-am comandat pe internet, nici acolo nu prea se gaseste, in forma lichida, am cumparat decat o sticluta de 30 ml sa vad mai intai cum e si daca e bun imi fac stoc :)
In rest toate bune si la locul lor Va pupic XXX
0
25-07-2013, ora 10:13
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Hello!
Adara, stiu ca sinuzita nu se vindeca, poti doar ameliora simptomele, o poti tine in frau cum s-ar spune, trebuie sa te feresti tot timpul de curent sau vant rece, nu este de glumit cu ea.Eu nu stau niciodata in curent, nici in fata aerelor conditionate, iar iarna port tot timpul o bentita in jurul fruntii pt ca altfel e vai de mine.La noi aici este foarte cald acum si merge aerul conditionat non stop, numai ca l-am pozitionat in asa fel incat sa se faca doar racoare in casa si sa nu imi bata aerul ala rece direct in fata, iar cand vreau sa imi fac baie il opresc si ii mai dau drumul dupa ce ma usuc la par. Ai grija scumpa, chiar daca te simti mai bine dupa tratamente fereste-te totusi, pt ca vezi cum revin simptomele daca nu esti atenta.
Am inceput sa beau si eu apa calduta, cu lamaie, dar aici am gasit doar lime, sper ca nu are nimic...insa eu le storc, adaug zeama de la lime intr-un pahar de apa calduta si mai pun o lingurita de miere, asta este metoda aplicata de cumnata mea recomandata de doctorul ei bineinteles.Ma gandeam eu asa...daca as lua o lingura de ulei de masline inainte de a bea apa cu lamaie, o avea ceva?!
Daca gasesti produsul acela in forma homeopata, chiar daca nu este lichid, sa stii ca tot o sa te ajute.Eu zic sa il cumperi chiar si sub forma de granule, isi va face efectul oricum.
Radu, Sanda, Biulica, voi sunteti bine?
0
25-07-2013, ora 11:07
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Jaquelinne, nu stiu ce sa zic cu uleiul de masline, normal eu cand luam imi descarca fierea cand nu imi lucra, , ca sa fie benefic pt fiere cand iei uleiul trebuie sa stai 20 de minute culcata pe partea dreapata, dar imi e teama sa nu-ti plece pietrele la vale si sa faci blocaj.Intreaba mai bine doctorul ala homeopat vezi ce parere are.Si Lime e bun daca nu ai lamaie si e bun si asa cum il bei tu, eu beau dimineata apa calda cu o felie doua de lamie si mai beau pe parcursul zilei 1 sau 2 lamai stoarse cu apa plata si miere acum am miere de lavanda (levantica) imi face bine si la sinuzita.O sa razi de mine dar mi-am cumparat sti tu casca din aia de coafor profesionala.Cand ma doare capul daca iau Sinutab imi trece durerea, dar de multe ori nu-mi trece si trebuie sa pun ceva cald la cap chiar in crestetul capului, la urechi, la gat si adorm asa, am cumparat casca asta sa stau 30 minute sub ea, nu am probat-o inca de-abia am primit-o ieri..Balaclavaua aia ma sufoca, , ma trezezsc noaptea ca transpir si o smulg din cap :)Eu cred ca am o infectie bacteriana din moment ce antibioticele care le-am luat nu au ameliorat absolut nimic, nu e nici virala pt ca de la monolaurin cred ca mi-ar fi trecut, sa vedem acuma goldenseal asta ce face poate m-o ajuta cumva.Astept sa-l primesc, poate I primesc astazi si ma apuc de tratament, Nici la doctorii astia aici nu ma mai duc au bagat frica in mine cu atatea antibiotic, eu stiu asa ca daca nu esti specialist ORL trimite pacientul la un specialist, nu-mi da mie antibiotice dupa ureche...Un orl-ist iti face analize mai intai si dupa iti da tratament dar astia sant pe dos aici.Asa ca incerc sa ma tratez singura, sau macar sa ma ameliorez si cand ajung in tara o sa vad acolo un specialist.O sa iau produsul si sub forma homeopata si sub forma de tincture ca este f bun.Te las Pupici XXX
0
25-07-2013, ora 12:15
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
:))))))))))))))))))))))))))) Deci esti unica!!! Uite ca nici prin cap nu imi trecea ca acea casca de coafor mai poate ajuta si la altceva :)))))))))))))))))))))))))))) dar e bine, te poti si coafa intre timp, pune-ti niste bigudiuri si impusti 2 iepuri dintr-o data :))))))))))))) Iar m-ai facut sa rad cu lacrimi! =))
Despre uleiul de masline mai bine intreb un gastroenterolog, ca pe homeopat l-am zapacit in ultima vreme cu intrebarile :)), am un site de gastroenterolgie si intreb acolo, daca mi-o raspunde cineva...cu toate ca o lingura de ulei de masline nu este o cantitate foarte mare, dar vb ta, mai bine nu risc.
Pup
0
25-07-2013, ora 13:00
adara
Nu este medic/terapeut
adara
:))))))))))))))))))))))eram sigura ca o sa razi :)))))!!! pai nu mai stiu Jaquelinne ce sa mai fac, am ajuns la disperare, incerc orice stateam asa seara in pat si imi puneam saculetul ala pe cap l-am luat de la farmacie si are niste bobite in el se incalzeste la microunde 2 minute si tine caldura o jumatate de ora, dar e mic nu-mi cuprinde toata aria care vreau sa fie incalzita, il pun in crestetul capului, dupa care il mut pe fata, la gat si la ceafa in final si asa adorm, si ma gandeam ce sa cumpar sa pot incalzi toate zonele deodata si doar asta m-a venit in minte uscatorul asta de la coafor, asta cuprinde tot.Puteam sa iau o casca din aia de bagi feonul prin ea si incalzeste capul dar imi ramanea gatul afara asa ca m-am decis sa iau un uscator de coafor profesionist ala sufla ar cald si la gat nu numai la cap.La o raceala asa puternica pt ca sinuzita asta e o raceala f puternica trebuie caldura multa, de cate ori e nevoie.Puteam sa ma bag in sauna cu infrarosii dar din cauza anevrismului, nu pot sa stau mult in sauna ca mi se dilata vasele de sange prea mult. si imi sparge.Practic caldura o sa fluidizeze puroiul ala de-acolo si dreneaza si poate se usuca zona aia de-acolo.O sa fac si irigatii cu goldeselul asta sa vedem ce iese.Daca casca asta da rezulatate poate vezi coada la coafor :))))))))Si da, sa stii ca o sa ma si coafez acum, daca tot stau sub casca :)
Jaquelinne, nu lua niciun remediu fie el cat de nevinovat fara sa intrebi un dr pt ca orice mica greseala te poate costa.Pietrele astea sant periculoase.Atata timp cat stau in saculet acolo e ok, dar daca apuca sa plece.e dezastru.canalizeaza-te si uita-te pe net sa consume alimente care le faramiteaza. doar.
As pleca ;la sala si nu pot ca astept postasul sa-mi aduca pachetul sper sa-l primesc astazi.Ieri am stat sa primesc casca si am ajuns la sala la 4.cred ca si azi o sa se intample la fel :( Te pupic XXXX
0
27-07-2013, ora 17:16
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Deci vad ca vorbiti de prajituri si alte alea... V-ati vindecat de HP ? si cum ? mie imi e mai rau cu tratamentul cu antibiotice decat sa am HP.daca am HP ma trezesc ametit pana la ora 11-12 si dupaia imi trece... mie mi-a iesti SLAB POZITIV rezultatul la HP.si medicul de familie mi-a dat . duomox 1000mg klacid SR 500mg si mai ceva de protectie a stomacului. Dar am un amar in gura dupa ce beau klacid SR...de zici ca pun otrava..nici nu pot sa inghit amareala aia...e pe dinti deja..nu o mai suport..mai am 6 zile de tratament...

E normal sa ai amar asa ca (nu stiu cu ce pot asocia amarul asta puternic ) in gura? dupa ce bei medicamentele ? Daca v-ati vindecat spuneti-mi si mie cu ce..sau unde sa ma duc.
0
28-07-2013, ora 00:15
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Cristian, fi tare si suporta tratamentul pana la capat, ce sant 6 zile?daca nu e decat o amarala aia nu e numic.O fi de la fiere, dar nu-ti face probleme ca trece.Mai exista o schema de tratament naturist care costa ceva banuti dar nu se gaseste in Ro trebuie comandata pe net de pe Amazon, si tratamentul dureaza 5 saptamani, dar nu ti-o zic ca nu are rost, , Ce rost are sa te incurci 5 saptamani la care trebuie sa ti si un regim anume cand tu peste 6 zile esti vindecat deja !Sfatul meu, nu manca dulciuri cand iei antibioticele si incearca sa nu mananci intre mese si bea cat mai multe lichide ceai gastric 2 sau apa plata.Noi astia care am mai ramas pe forum ne-am vindecat, dar mai avem alte problem si le discutam tot aici, pt ca am devenit ca o mica familie :)Succes si tine-ne la current cu progresele tale.
PS Nu manca nici fructe dulci ca sa scapi de amareala din gura poti manca coacaze de pilda cate vrei.
XXX
0
28-07-2013, ora 13:27
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Multumesc Adara. Vad ca fiecare a testat pe el ce si cum trebuie sa faca. asa ca scriu aici poate mai e cineva in situatia mea. Pentru a scapa de amareala provocata de Klacid SR (medicament cu eliberare lenta/prelungita) trebuie sa mancati..chiar daca stiu ca nu puteti va obisnuiti sa mancati.trebuie mancat inainte de a lua medicamentul dar si dupa aprox 1 ora.

Sper sa reusesc...voi scrie aici in continuare...
0
29-07-2013, ora 13:16
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Buna buna!
Inca e activitate pe aici :)
Cristian ai incercat sa iei putina miere de albine dupa ce inghiti medicamentul ?

Principala cauza a HP e stresul. Dca anu-l elimini factorul de stres, nu vei sacapa de probleme. HP-ul e un efect.
0
30-07-2013, ora 21:49
sandy bel
Nu este medic/terapeut
sandy bel
Salutari la toti!

care ce faceti ? ADARA cum stai cu castile? fac o mica gluma, mi-am amintit ca faci sau ai facut colectie de scrumiere o sa faci si de casti?. glumesc dar sunt sigura ca o sa te faci bine cu sinuzita ta.

JAQUE tu cum esti? ce faci cum te simti ce-ti face fetita e mai bne?

RADU ce tratamente noi mai faci?

Am o intrebare daca ati auzit sau daca cunoasteti careva pe cineva care are CICATRICE CHELOID ? si ce face sa nu aiba dureri. ceva concret. cu NETUL m-am cam lamurit (ma refer la tot felul de tratamente aiurea)
0
30-07-2013, ora 22:25
adara
Nu este medic/terapeut
adara
Buna Sanda, nu am auzit de o asa cicatrice e prima data cand aud, , cu casca mea profesionista cred ca am dat gres ca e cald intr-adevar dar sufla ca vantul si parca nu-mi e bine din ea adica nu am simtit nici-0 imbunatatire.Extractul de goldenseal avea alcool in el asa ca l-am aruncat si mi-am comandat altul fara alcool il astept sa vina, pana atunci fac irigatii cu sare de mare bcarbonat si hydrogen peroxide 3%.ma simt mai bine decat inainte dar trebuie sa fac asta in fiecare zi macar de 2 ori, parca s-a mai imputinat mucusul ala.Am fost la inmormantare ieri am plecat de Duminica si am deschis subiectul cumnatei mele si sotului ei pt ca am dormit la ei si trebuia sa ma explic in vreun fel ce fac cu neti pot ala dupa mine la baie, si ce sa vezi?cumnatul meu are aceeasi problema de cand se stie si astia l-au bombardat cu antibiotic incontinuu, saracu de el mai e si operat la inima si are nu stiu ce masinarie instalata pe-acolo plus ca ia medicamente cu pumnii.El habar nu avea de irigatiile astea a zis ca o sa inceapa sa-si faca si el.In rest toate bune si la locul lor, un lucru bun mi se intampla ca pot manca orice fara niciun fel de problema, ieri am mancat la pomana aia tot felul de chestii si pe drum la fel, astazi am facut o placinta cu branza si stafide si am mai facut o varza cu afumatura, nu am mai mancat demult varza gatita cred ca am 10 ani.Mustarul nu imi facea bine inainte si acum pot sa mananc fel de fel de condimente, m-am reantors la normal
.Faceam colectie de tabachere inainte de fapt o am si acuma colecectia si fel de fel de chestii pt tigari :))))Nu uiti nimic Sanda, nu-i nimic daca casca asta nu mi-e buna ca o vand mai departe I-am pastrat cutia.daca nu incerci nu ai cum sa sti, cate tratamente am incercat eu...sa fiu sanatoasa.Tu cum mai esti?pt cine iti trebuie sa stii de cicatricea aia Cheloid?Te pupic XXX
0
31-07-2013, ora 08:01
CristianCristian12
Nu este medic/terapeut
CristianCristian12
Buna tuturor !. Dupa cum am spus am inceput sa fac experimente si sa fac concluzii. Amarul care il aveam in gura era datorita bacteriei care elibereaza un acid, acid care 'vine inapoi' in gura/saliva doar ca acum cu antibioticele, nu mai venea acid, venea acid+ amarul acela groaznic. Prima saptamana de tratament a fost groaznica, dar am acoperit amarul cu mancare, cu cat mancam mai mult (pireu, orez, spanac, brocoli, supe de pui ) disparea deci am mancat din 3 in 3 ore. Am inceput sa pun inapoi din greutatea pe care am pierdut-o. Impotriva stresului, nervilor, grijilor, gandurilor am luat diazepam de 10 mg, luam dimineata la aproximativ o ora dupa ce inghiteam medicamentele apoi ma puneam sa dorm pana la ora 14 (pentru ca trebuia sa merg la munca). Seara la fel medicamentele(antibioticele) si diazepamul de 10 mg, astfel nu ma mai trezeam la ora 3 la ora 4 la ora 5 apoi fara sa mai dorm.

Aspectul bun este ca sunt 100% sigur ca mi-a trecut bacteria.(desi mai am pana sambata adica 4 zile de tratament)
Aspectul rau este ca, din cauza antibioticelor puternice si tratamentului agresiv impotriva bacteriei m-am ales cu o candida.Retardata de medic de familie nu s-a gandit ca mi s-ar putea distruge flora. Mentionez ca eu nu am baut nici un medicament in viata mea ( cred ca am baut un algocalmin si o pastila de paracetamol sinus cand am fost mic si racit )

Deci ramane sa ma ocup de candida...
Adaugă un comentariu / răspuns
3188 comentarii 1 2 ..... 949596 ..... 106 107 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.