Helicobacter pylori

03-08-2013
daciand
Nu este medic/terapeut
daciand
De curand am aflat ca sunt infectat cu niste paraziti giardia si am aflat ca am si helicobacter pylori. Am primit de la medicul de familie reteta cu mai multe medicamente, le-am luat pe toate, dar m-au tinut doar 5 zile chiar daca le-am luat cum trebuie. Nu stiu ce sa mai fac medicul a zis sa vin abia peste o luna dar eu am in continuare simptome specifice helicobacter, chiar daca in timpul tratamentului disparusera bubele au inceptu sa reapara, scaunul il am negru, ca smoala si de 2-3 ori pe zi. De ieri mi-a aparut si o inflamare la nivelul glandului penisului, o roseata, mi-a spus cineva ca e de la medicamente ca au fost prea multe, dar ma tem sa nu fie de la alte infectii.
Vreau niste sfaturi pentru ca helicobacterul uneori tine toata viata, nu inteleg de ce nu mi-a fost recomandat sa iau pe o perioada indelungata pentru ca au iesit clar la analize. Vreau niste sfaturi de la cei care au mai trecut prin asa ceva, ce medicamente sa mai cumpar pentru ca nu stiu ce sa mai fac cu problema asta si ce regim ar trebui sa tin.
1 comentarii
0
03-08-2013, ora 23:25
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
1. Probabilca tratamentul prescris era doar pentru cicnic zile. Asteapta 3 saptamani si refa analiza pentru depistare HP din scaun, nu din sange (raman anticorpi perioada mai mare).
2.De la HP nu ies bube.
3.Problema de la penis poate sa fie de la antibiotice, roaga medicul sa-ti prescrie ceva si pentru asta, se va rezolva. pana atunci sa nu ai contact sexual neprotejat, transmiti mai departe. Sa tii minte, oricand ti se vor mai prescrie antibiotice sa iei concomitent si probiotice sau ce ti se prescrie, sa nu ai probleme intestinale etc. Deci pentru problema de la penis mergi la dermatolod sau urolog.
4.Daca nu iei alte medicamente si ai scaunul negru mergi la URGENTA, e semn de sange in scaun. Si sa nu ai cumva vreo sangerare in stomac de care sa nu stii si sa te anemiezi sau sa faci vreo hemoragie. Nu vreau sa te sperii, dar e mai bine sa iti spuna un medic daca e asa sau nu.
NU lua medicamente fara recomandare, iti poti face mai mult rau. Intai refa analizele la 2-3 saptamani cum te-a chemat medicul sa le faci. Nu manca cruditati, acru, acide, cafea, tutun.

Sa auzim de bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: