Helicobacter vs Sulforaphane

164 comentarii 1 2 ..... 5 6
0
06-07-2013, ora 18:30
ghitavirginia
Nu este medic/terapeut
ghitavirginia
Ce tratament naturist recomandati pentru un ulcer doudenal operat - cu rezectie, in urma cu 27 de ani.
Au mai fost perioade cand m-a suparat, dar de vreo 3 luni incoace nu reusesc sa-l mai potolesc. Vreau sa va spun ca in luna februarie am facut o ecografie abdominala in care mi-a iesit acelasi ulcer duodenal, gastrita bontului si fiere f lenesa, plina cu mal si aproape strangulata in forma de clepsidra,
In urma unui recent consult medical la gastro mi s-a pus diagnosticul de ulcer cronic duodenal, cu urmatorul tratament
nexium 20 - 2/zi
gastrofait - 3.zi
duspatalin - 2/zi
si beau la greu ceai de stomac D42
Nu dispar sub nici o forma arsurile, durerile si uneori senzatia de disconfort in partea dreapta. Medicul mi-a spus ca malul la fiere nu se opereaza, dar nici bine nu imi este. Urmeaza sa fac analiza helicobacter pylori in fecale.
Autati-ma cu un tratament naturist, va rog!
VA MULTUMESC!
0
25-07-2013, ora 00:02
6elenap
Nu este medic/terapeut
6elenap
Buna seara. In urma analizelor mi-a iesit helicobacter pozitiv, iar medicul mi-a prescris urmatoarele:
-lansoprazol 1cps/zi inainte de masa dimineata
-ibutin 1cps/zi dupa masa de dimineata
-de-nol 1/zi la pranz
-cifran 1cps/12 ore
Nu m-am gandit la un tratament naturist si am inceput imediat tratamentul cu aceste medicamente.Dar am citit toate mesajele dumneavoastra si vad ca aveti rezultate mai bune fara sa luati un antibiotic. Ce ma sfatuiti sa fac? Imi este foarte teama ca n-o sa am rezultate, ca nu am tinut un regim alimentar. Am mancat ce mi s-a parut ca-mi face bine.
Mr. Nick, ma puteti sfatui si pe mine, ce e mai bine sa fac? Inteleg ca nu se scapa asa usor de aceasta bacterie. Dar de transmis... se transmite usor?Ma tem pentru fetita mea de 8 ani. nu cumva sa fi luat si ea. Dar vad ca se simte bine si nu am mers cu ea la analize.
Ce ma sfatuiti sa fac? Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc.
0
01-07-2014, ora 23:39
OVYDIUS
Nu este medic/terapeut
OVYDIUS
Buna seara, de 6 ani de zile ma chinui sa scap de pylori.Dupa control la medic mi s-a dat amoxacilina, claritomicina, ibutin, nexium.A cedat cateva luni apoi au revenit durerile de burta.La alt medic mi s-a schimbat doza de atac cu de-nol si metridinazol si amoxacilina si controloc cu debridat.Am, facut diaree dupa prima zi de tratament si am renuntat.Acuma nu ma mai doare burta dar ma arde pe gat si am senzatia ca ramane mancare digerata in gura arsuri in capul pieptului.Dupa analize a iesit pozitiv pylori.Vreau sa va intreb daca este bun tratamentul cu mastic gum, colostrum si sulphoraphane si cum pot scapa de senzatia de mancare in gura care ma jeneaza ingrozitor.
0
04-07-2014, ora 11:57
OVYDIUS
Nu este medic/terapeut
OVYDIUS
Vad ca mr Nick nu mai raspunde dar tratamentul pentru pylori naturist cu mastic gum, colostrum si sulforafane l-a facut praf, cred ca nu a luat ceva la goarna.
0
04-07-2014, ora 12:01
OVYDIUS
Nu este medic/terapeut
OVYDIUS
Pentru cei care suferiti de efectele pylori pe mine m-a mai calmat suc de morcovi prin storcator nu cumparat caci contine indulcitori.Consumati 200 ml de suc de morcovi pe stomacul gol dimineata cu o ora inante de micul dejun.Dupa mese eu mai luam si carbocit, carbune medicinal.
0
04-07-2014, ora 12:06
OVYDIUS
Nu este medic/terapeut
OVYDIUS
Oricum o sa incerc si eu tratamentul cu mastic gum, colostrum si sulforaphane.Pentru cei care vreti sa-l cumparati puteti de pe situl http://www.bioportal.ro/.Cereti fiecare produs in parte.Pe ala de la Cluj raspunde numai casuta vocala.
0
05-12-2014, ora 21:29
gkalman2004
Nu este medic/terapeut
gkalman2004
Buna

Am HP cu gastrita cronica atrofica cu hernie hiatala si reflux dar nu ma deranjeaza in momentul de fata.
Am fost internat am tinut si regimul cu antibiotice dar nu a ajutat prea mult.

Mastic gum, Ulei de cocos, ulei de masline, broccoli, tumeric toate ajuta
cel mai important este gasirea informatiilor si cunoasterea.
Am adunat informatii si sam incercat si eu mai multe variante.
(beau cafea, mananc ciocolata, rosii nu mai am reflux etc... dar ma chinuie inca usturoiul ceapa si cateva macaruri dar sper cu timpul sa imi revin complect.)

Gasiti informatii cu ce am incercat eu aici http://gastritahelicobacter.blogspot.ro/p/dieta-salvatoare.html

Informatii si alte surse-
Antibacteriale:
- Antibiotic natural -Goldenseal http://umm.edu/health/medical/altmed/herb/goldenseal
- Mastic Gum http://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM199812243392618
- Ghimbir inhibă dezvoltarea a 19 tulpini virulente de h.p (substanta gingerol) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3761965/
- Propolis (cel bulgăresc testat) inhibă 21 tulpini de h.Pylori http://jmm.sgmjournals.org/content/54/5/481.full
- Ulei esential de cimbru (thyme) http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8698668
- scortisoara extract alcoholic
- Ardei iute (substanta capsaicina distruge H.Pylori) trebuie consumată în cantitati mici. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17760719
- Broccoli inhibă dezvoltarea a 48 tulpini de H.pylori http://www.pnas.org/content/99/11/7610.full
- Lichen de piatră (lichen islandicus) inhibă 35 tulpini H.Pylori
http://biorevive.com/wp-content/uploads/1-ESCOP-Monograph-Lichen-Islandicus-2003-de.pdf
- Uleiul de măsline (presat la rece) inhibă 8 tulpini de H.P dintre care 3 rezistenţi la antibiotice
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/17263460
- hydrastis canadensis inhibă 12 tulpini de H.P http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12672149
- ulei de cocos (substanta LAURIC ACID) ucide h.pylori la contact direct.
- Cucurmin (extras din Tumeric) inhibă şi distruge 65 tulpini de H.Pylori, repară celulele stomacului http://aac.asm.org/content/53/4/1592.full
(8 săptămâni capsule de 400mg-600mg de 3 ori pe zi elimină complect H.P.)
http://www.turmericforhealth.com/turmeric-benefits/turmeric-and-gastritis

Sucuri fructe care au cel mai puternic efect de inhibare/eradicare al Helicobacter Pylori:
- Gutui (quince), sucul de gutui nu este afectat de diluare şi îşi păstrează caracteristicile 15 ani (atenţie constipă)
- Afine (atenţie constipă)
0
06-12-2014, ora 21:59
OVYDIUS
Nu este medic/terapeut
OVYDIUS
Foarte bun cum ai dezvoltat subiectul, am si eu aceeasi problema.Am fost depistat cu hp si hernie hiatala cu reflux.Asta vara am urmat tratamentul cu mastic gum, colostrum si sulforaphane brocolli timp de trei luni de zile, in prima luna doza dubla.Acum ma simt mai bine dar in timpul meselor tot mai am arsuri pe gat pana in capul pieptului.Am auzit ca operatia nu prea este eficineta.Nu mai stiu ce sa mai fac.Doctorita de familie mi-a spus ca este boala sedentarismului.Am citit ceva pe net ca cica sa fac abdomene fara sa fortez.M-as apuca de niste miscare la sala daca ar ajuta dar pur si simplu nu mai stiu ce sa mai fac, am scormonit netul in cautare de solutii dar nu mai stiu dupa care sa ma mai iau.Cand ma simt mai rau mai fac suc de morcovi prin storcator.Am mai citit ca cica painea prajita cica ar provoca aciditate la stomac, este adevarat???Nici cu zahar brut nu am voie sa-mi indulcesc ceaiul?
0
21-02-2015, ora 12:12
mariooo777
Nu este medic/terapeut
mariooo777
stiti ce ma gandesc eu ? ce folos atata suferinta, sa iai atatea antibiotice pt ca si daca distrugi bacteria din stomac, iar apare dupa luni sau ani de zile, pentru ca aproape toata lumea o are in stomak.
Eu de cateva zile iau o lingurita de ulei de nuca de cocos nerafinat pe stomaku gol, alina durerea pe loc, mai iau si cate o juma de lingurita de bicarbonat de vreu 2 ori pe zi, si ma simt mult mai bine... si varza cruda si ceai de musetel si cand e acid mult 2 sau 3 biscuiti sarati... f important mese mici si dese ca sa nu se intinda peretii stomacului prea mult sa se poata inchide rana de ulcer
0
26-03-2015, ora 15:39
camilla18ro
Nu este medic/terapeut
camilla18ro
Buna ziua,
am facut testul HP si a iesit pozitiv Imi puteti recomanda un tratament naturist? As dori sa crieti cum sa iau tartamentul si cat timp.
Va multumesc!
0
20-06-2015, ora 12:19
Vicky61lg3
Nu este medic/terapeut
Vicky61lg3
Buna ziua,
scuzati-ma, dar de unde scoateti voi indicatiile acestea, cu 6-9 pastile pe zi, cand de fapt scrie clar sa nu se depaseasca doza de 1 cps.pe zi. Si la o capsula pe zi si ai ameteli dar daca iei 9?!?
0
05-02-2017, ora 17:24
Andrei Vi
Nu este medic/terapeut
Andrei Vi
ptr Mr. Nnick.. Buna seara.. Am avut helicobacter pillory si hernie hiatala prin alunecare 4 cm, am facut tratamentul naturist de la cluj si pe cel alopat, claritromicina, amoxicilina si nexium, acum 3 ani aproximativ..fac analize des in scaun si iese negativ, in sange anticorpii mi au iesit 1, 2..luna trecuta mi a iesit negativ in scaun..usturimile pe stomac sunt nonstop, limba arsa, incarcata..m am operat de hernie hiatala acum 3 luni..gastrita e f severa, am facut endoscopie acum cateva zile si mi a gasit f multa bila in stomac..acum iau gel de aloe vera de la forever si argila albastra de la dl IOAN Covaliu. Gelul ma arde si mai tare pe stomac, il iau cam de 2 saptamani.. si pe stomacul gol si dupa masa daca il iau tot asa ma arde..acum il iau pe stomacul gol cu inghitituri mici cam intr un sfert de ora apoi dupa un sfert de ora iau argila si la jumatate de ora mananc, e ok asa? l am intrebat pe dl Covaliu daca interactioneaza cu argila, nemaifacandu si efectul argila si mi a raspuns ca nu stie..spuneti mi dv cum sa le iau ? multumesc
0
21-02-2018, ora 11:59
nasica
Nu este medic/terapeut
nasica
Am aerocolie mare - ca nici colonoscopie nu imi face. Dupa colecistectomie, e si mai accentuata, nu stiu ce sa mai fac?! Am ultimul diagnostic colon iritabil. Ce analize se fac pentru helicobacter, alti paraziti care dau aceasta balonare? Nici nu mai stiu ce trebuie sa mananc! Nu sunt constipata, sunt balonata dupa amiaza, dimineata ma trezesc bine. Tratament am avut cu Normix 6/zi, Levurin, Mezim forte.
0
22-03-2018, ora 20:18
Tucalina
Nu este medic/terapeut
Tucalina
Domnule doctor va rog sa mi spuneti o schema de tratament ptr helicobacter pylori caci as dori sa iau doar tratament naturist.Am fost diagnosticata de aprox 2 luni cu un lichen bucal eroziv iar in urma investigatiilor cerute de medicul dermatolog am fost diagnosticata cu helicobacter pylori si chisturi giardia.Multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns
164 comentarii 1 2 ..... 5 6

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: