Helicobacter vs Sulforaphane

164 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›
0
25-03-2012, ora 21:45
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Salve!
Stimate drule/dle noname00, tratamentul pe bază de Mastic Gum, Broccoli şi Colostrum este foarte eficient pentru tratarea helicobacteriozei (infecţiei cu helicobacter pylori din stomac şi/sau duoden), dacă se administrează pe durata a minim 3 luni de zile, în regim zilnic. Pe internet puteţi găsi mărturiile valide a mii de persoane din România, Japonia şi Sua, în principal, care s-au vindecat cu acest tratament, refuzând antibioterapia care, în trecut, li s-a dovedit a fi ineficientă.
În ceea ce priveşte produsele de la Cluj, fără doar şi poate, chiar nu ştiu dacă sunt sau nu contrafăcute (nu am de unde să ştiu acest aspect, pentru că nu am intrat în contact direct cu datele care-ar putea să-mi ofere o claritate în sensul stabilirii veridicităţii sau contrafacerii produselor menţionate de dv.). Vă recomand să vă cumpăraţi cele 3 produse dintr-o farmacie naturistă, nu de oriunde. În farmacii NU se comercializează produse contrafăcute!
Însănătoşire grabnică.
Consultaţi un medic fitoterapeut!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
0
26-03-2012, ora 13:28
ioanna_35ro
Nu este medic/terapeut
ioanna_35ro
Buna ziua Mr.Nick
Multumesc frumos pentru informatiile pe care mi le-ati dat! Am inceput tratamentul si sper din tot sufletul sa ma ajute!
Sunt fericita ca ajutati oamenii, cu informatii foarte utile si cu vorbe frumoase si intelepte!
Ma bucur pentru faptul ca Dvs. considerati timpul folosit pentru a face o fapta buna NU ca o cheltuiala, ci ca un venit; nu ca o pierdere ci ca un castig; caci tu prin acea fapta buna neconditionata, primesti mai mult decat ai dat!
Multumesc pentru timpul acordat, pentru ca sunteti alaturi de cei in suferinta !
Dumnezeu sa va dea multa sanatate, multe bucurii si impliniri iar cand va veni ziua aceea sa aveti parte de mantuire!
Multumesc lui Dumnezeu ca lucreaza prin oameni si pentru faptul ca am avut prilejul sa cunosc acest suflet minunat!
0
26-03-2012, ora 17:00
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Stimată dnă ioanna_35ro, mă bucur că aţi început tratamentul; totul va fi bine pentru dv., veţi avea rezultate mulţumitoare.
Mulţumesc mult pentru urările sincere. Să aveţi şi dv. parte de ele, în mod înmiit.
Şi eu sunt fericit că Dumnezeu mă învredniceşte să ajut oamenii, aşa cum îi învredniceşte şi pe mulţi alţi semeni de-ai mei, slavă Lui.
Vă port în rugăciunile mele umile. Să aveţi grijă de dv.
Sărut şi îmbrăţişez inima şi sufletul dv.!
Numai bine,
Mr. Nick
0
07-04-2012, ora 20:20
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Salutare oameni frumosi si buni ! Tocmai ce am inceput si eu pe data de 4 aprilie sa iau sulforaphane, eu iau 3 pe zi.Mi-am propus sa iau pana pe data de 4 iulie adica 3 luni de zile.Concomitent iau si argila algo...am inceput astazi..dar cred ca o sa imi procur argila albastra de Raciu am inteles ca e cea mai buna.Pot sa zic ca simt ca stomacul meu a luat-o putin razna de cand iau Sulforaphane dar am inteles ca asta inseamna ca medicamentul "lucreaza".Multa sanatate va doresc tuturor.
0
09-04-2012, ora 02:20
noname00
Nu este medic/terapeut
noname00
Multumesc mult pentru raspuns domnule Nick.

As mai avea o intrebare: pot lua in paralel cu mastic gum + sulforaphane + colostrum si omeprazol? Mai am 3 saptamani de tratament de la doctor si nu vreau sa anuleze beneficiile tratamentului naturist.
0
10-04-2012, ora 09:02
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Sărut mâna!
Bestiutza23, cum îţi administrezi sulforaphane în combinaţie cu argilă? Când iei sulforaphaneul şi când iei argila? (înainte de mese, după mese, între mese, în timpul mesei etc.?) şi ce frecvenţă de administrare ai în cazul argilei? ( o dată pe zi, de două, de trei etc.?).
Argila albastră de Râciu este net superioară argilei Algo, în mod cert şi clar, crede-mă pe cuvânt de onoare.
La începutul tratamentului cu sulforaphane, stomacul începe să dezvolte o multitudine de indispoziţii, aşa se face că persoanele hipersensibile experimentează de la simple accese inexplicabile de greaţă până la complexe accese inexplicabile de durere. Simptomele sunt normale, ele demonstrând, aşa cum bine ai specificat şi tu, faptul că activitatea farmacologică a sulforaphaneului îşi îndeplineşte scopul terapeutic, adică faptul că medicamentul lucrează în slujba vindecării :-)
Sărut inima ta!
O zi bună,
Mr. Nick
_

Salve!
@noname00, NU este indicat să vă administraţi simultan un inhibitor de pompă de protoni, precum omeprazol, cu nişte suplimente alimentare naturopate, precum mastic gum, sulforaphane şi colostrum, pentru că omeprazolul antidotează (anulează, neutralizează, suprimă) o parte semnificativă a efectelor terapeutice ale medicaţiei naturopate.
Vă sfătuiesc să terminaţi cele 3 săptămâni de tratament alopat indicate de medic şi abia apoi, după ce veţi face o pauză de 3-7 zile, să începeţi tratamentul naturopat.
Multă sănătate!
O zi bună,
Mr. Nick
_

Paşti fericit tuturor, în lumină, iubire, armonie, sănătate şi cumpătare, cu Dumnezeu în inimă, minte şi suflet.
Toate cele bune,
Mr. Nick ♥
0
11-04-2012, ora 09:05
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nick.Pai le iau de 3 ori pe zi ambele...atat sulforaphane-ul cat si argila algo...doar ca argila am sa o iau 21 de zile de 3 ori pe zi, mai apoi urmand sa iau o data pe zi 10-15 zile pe luna.Deci iau argila mai repede decat sulforaphane-ul.apoi dupa 15 minute iau sulforaphane-ul si dupa 30 de minute mananc.Am sa imi procur dupa Sarbatoarea de Paste si aceea argila care mi-ai recomandat-o tu in mesajul privat. Multumesc din inima.
0
14-04-2012, ora 21:04
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Fie ca Sfânta Sărbătoare a Paştelui să vă aducă vouă şi celor dragi sănătate, pace şi linişte iar lumina Sfintei Învieri să vă lumineze sufletul şi viaţa !
0
20-04-2012, ora 12:52
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Hristos a Inviat !

Buna Nick

Sper cand ai timp sa imi raspunzi si mie la mesaj.Cred ca esti ocupat si tu cu atatea mesaje plus ca am inteles ca ai mers in vizita la ceva Manastiri :D

O sa fac comanda pentru acea argila albastra si vreau sa incep sa iau si aceea si sulforaphane.Inca mai am putina argila algo si le iau dupa cum ti-am scris mai sus.Nu stiu daca e bine de aceea astept raspunsul tau.

Multumesc si o zi buna iti doresc !

Te sarut cu drag.
0
28-04-2012, ora 00:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Adevărat a înviat!

Bestiutza23, poţi lua sulforaphaneul + argila albastră de Râciu, astfel:
1. Sulforaphane, o capsulă de 3 ori pe zi, dimineaţa, la prânz şi seara, pe stomacul gol, înainte de masă;
2. Cura internă cu lapte de argilă, pentru detoxifiere şi echilibrare - la un pahar de apă de minim 100 ml sau maxim 250 ml adaugi o linguriţă rasă de argilă, amesteci bine, şi o laşi de seara până dimineaţa. Dimineaţa, pe stomacul gol, după 15 minute de la administrarea capsulei cu sulforaphane, cu 30 de minute înainte de micul dejun, agiţi apa cu linguriţa, pentru a obţine apa argiloasă tulbure, numită şi lapte de argilă. Bei laptele de argilă, apoi prepari un nou pahar cu lapte de argilă, în acelaşi fel, pe care-l vei bea după 15 minute de la administrarea capsulei cu sulforaphane, cu 30 de minute înainte de masa de prânz, iar la prânz prepari un nou pahar cu lapte de argilă, pe care-l vei bea după 15 minute de la administrarea capsulei cu sulforaphane, cu 30 de minute înainte de cină ş.a.m.d., timp de minim 21 de zile consecutiv., cu o pauză de şapte zile (după cele 7 zile de pauză continui cura cel puţin trei luni de zile, fără pauză).
OBSERVAŢIE! - Dacă suferi de un tranzit intestinal defectuos, bea NUMAI apa limpede de pe argilă, primele 3 zile, lăsând argila pe fundul paharului, ca să-i laşi puţin timp organismului să se adapteze; după cele 3 zile îţi poţi administra lapte de argilă.

ATENÈšIE!
La prepararea apei argiloase/laptelui de argilă albastră trebuie să foloseşti doar pahare din sticlă sau porţelan, nu pahare din plastic sau metal, linguriţe din lemn sau porţelan, în niciun caz din plastic sau metal, ca de altfel şi apă plată sau de izvor, nu apă de la robinet (plasticul şi metalul neutralizează unda statică benefică a argilei).
Este recomandat să NU păstrezi argila albastră în apropierea surselor de câmp electromagnetic, adică în apropierea televizorului, radioului, cuptorului cu microunde, computerului etc. (depoziteaz-o şi prepar-o la minim 5-8 metri de o astfel de sursă).
Pe parcursul curei cu argilă albastră trebuie să ţii un regim alimentar cu grad redus de toxicitate, din care să elimini TOTAL cafeaua, băuturile alcoolice, acidulate şi răcoritoare, condimentele, dulciurile şi lactatele (laptele, brânza, caşcavalul etc.); poţi consuma: legume, fructe şi zarzavaturi proaspete, în stare crudă sau preparate termic sub formă de supă, supă pe care o poţi consuma cu cartofi copţi în cuptor şi, ocazional, cu carne macră, slabă, fără grăsime. Èšine regimul pe cât ţi-e posibil şi fă, la fel, tot posibilul să bei minim 1, 5 l de apă/zi, pentru a uşura transportul toxinelor şi eliminarea lor prin diureză.
Pe parcursul curei poţi experimenta stări de rău precum: dureri de cap, ameţeală, greaţă şi vitalitate redusă, în principal, stări datorate eliminării toxinelor şi a celulelor bolnave. Urina îţi va putea fi închisă la culoare şi urât mirositoare, iar scaunele îţi vor putea fi, de asemenea, închise la culoare şi însoţite de mucozităţi urât mirositoare. Stările de rău le poţi sau nu experimenta, în grad mai mic sau mai mare, strict în funcţie de cât de intoxicat este organismul tău.

Numai bine!
Sărut sufletul tău.

P.S. - Luai bine argila Algo în combinaţie cu sulforaphaneul ;)
0
28-05-2012, ora 12:52
anila.com
Nu este medic/terapeut
anila.com
Buna ziua!
Ma alatur si eu discutiei cu privire la Helycobacter pylor; in urma unor simptome destul de urate-scuan negru, balonari din senin, exces de gaze- sotul meu a ajuns la doctor si i s-a pus acest diagnostic in urma anlizei la scaun unde a iesit POZITIV; evident schema de tratament cu antibiotice, ceea ce mi-a indicat si mie fara a mi se cere sa fac vreo analiza; de teama, am luat si eu prima tura de antibiotice dupa care mi-a fost rau peste noapte si am renuntat; sotul meu contnua sa ia antibioticele de 5 zile si se simte bine; stiu in sinea mea ca aceasta bacterie ii va da in continuare batai de cap + distrugerea florei intestinale.
Eu insa mi-am comandat urgent argila de Raciu de la domnul Garbu si de 5 zile iau de 2 ori pe zi inainte de masa;
Este in regula aceasta argila sau doar cea Azzuro sau cum se numeste? au inceput deja dureri pe ici pe colo basca mi s-a declansat o ditamai infectia urinala; nu zic a ma panichez dar e ok ce mi se intampla?daca cumva am si HP, scap de ea doar cu argila?
Multumesc Nick sau cine doreste sa ma ajute!
Multa sanatate tuturor!
0
28-05-2012, ora 20:32
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Anila,

Scaunul negru poate indica sange in scaun si, sper ca i s-a investigat sotului, cat mai temeinic, intreg sistemul digestiv. Chiar daca se va simti bine, poate ar fi bine sa faca din cand in cand si testul ADLER din scaun, arata sangerarile oculte, ce nu se vad cu ochiu liber, dar care afecteaza organismul.
Sa faca tratmentul cu antibiotice daca se simte bine dar macar niste probiotice ar putea lua, sa-si protejeze intestinele.
Iar tu, daca ai inceput cura cu argila, sub nici o forma nu intrerupe, simptomele tale sunt semnul ca organismul scoate toxinele. Urmeaza cura cele 21 de zile, sau cum scrie pe pachet. Dar asa se ia, minimum 21 de zile.
Daca vrei sa stii daca ai HP poti face testul din scaun sau sange (dupa vreo 2 saptamani de la cura cu argila), nu musai sa iei de la sot. Eu am de ani de zile si prietenul meu nu a luat.
Sanatate!
0
29-05-2012, ora 16:46
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Teo te sarut ! Esti bine? Imi pare bine sa vad ca esti activa ! Te imbratisez cu mare mare drag scumpa mea.
0
29-05-2012, ora 17:32
Bestiutza23
Nu este medic/terapeut
Bestiutza23
Buna Nick my lilttle brother :*. Am deja ceva vreme de cand iau Sulforaphane dar nu simt nicio mare imbunatatire.In 4 iunie am 2 luni de cand iau cate 3 pastile pe zi inainte de mancare.Am sa iau si mai mult de 3 luni sa vedem daca totusi se simte ceva.Dupa data de 15 iunie o sa incep si cura cu argila de RACIU, am sa il sun pe domnul Argiloterapeut Ioan Covaciu sa imi dea mai multe detalii desi cam stiu despre ce e vorba. Nu mai stiu ce sa incerc...ce parere ai? Multumesc ! Te imbratisez si love you :*
0
29-05-2012, ora 19:40
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Si eu va imbratisez si va transmit toate gandurile bune!
0
30-05-2012, ora 00:26
anila.com
Nu este medic/terapeut
anila.com
Teodora,
multumesc frumos pentru raspuns.
Da, lui i s-au facut analize si la sange, acum e sub antibiotice si mi-a promis ca dupa ce termina cu ele incepe si el cura de argila. nu stiu daca am precizat ca face si o cura de apa de tarate de grau.
Deci eu sa nu ma sperii cu acele simptome specifice unei infectii urinare si sa continui? asa o sa fac. azi am eliminat ceva foarte ciudat pe cale urinara, chiar m-am speriat putin- era ca un mic ghemotoc albicios :( dar totodata m-am gandit ca poate e bine,
deocamdata ma confrunt cu un prurit in zona respectiva/
Mama mea ar diabet tip II si o hepatita C. e ok sa inceapa si ea cura cu argila?
Multumesc!
Sanatate din plin tuturora!
0
19-07-2012, ora 14:34
danutzu123
Nu este medic/terapeut
danutzu123
Bestiutza23, cum te mai simti? eu din data de 15.05.2012 am inceput cu un tratament cu mastic gum ( cate 2 odata pe stomacul gol dimineata) + jarro doplhiliu ( 1 dimineata + 1 seara ) + ca am incercat sa manac broccoli crud ( am reusit o luna dupa care nu am mai gasit sa cumpar ceva bune - arata urat rau de tot si am renuntat ). In aceasta minunata perioada a fost totul OK, in primele 2 saptamani am tinut un mic regim pt ca aveam simpome dupa ca mi am revenit si nu l am mai tinut neavand nici o problema.
Toate bune pana acum, dar... acum 2 saptamani mi am comandat Sulforafane.in prima sapt am luat 1 pe zi dupa care am trecut la 2 pe zi, iar astazi este prima arsura de stomac care o am dupa data de 15.05.2012 si e groaznica. Pe langa asta inca mai iau mastic gum + jarro dophilius.
Sapt trecuta mi a iesit Igg-ul din sange pt helycobacter si am 1.64 :(.
Tu ce tratament urmezi in prezent?si cum iti mai e? Nu vreau deloc sa iau tratamentul cu antibiotice, am facut o schema si mai mult mi a distrus imunitatea.
0
11-08-2012, ora 16:07
angelica75
Nu este medic/terapeut
angelica75
Din suflet va rog sa-mi spuneti din experientele voastre.
Eu am avut acum un an HP. am facut schema clasica de 2 antibiotice si un protector de stomac. nu locuiesc in Romania, de aceea nu precizez medicamentele.
M-am simtit excelent, pana acum o luna cand au inceput durerile de stomac. De fapt nu e durere, doar o senzatie de arsura, doar noaptea!!!
am fost la medic, unde am facut testul de sange, unde a iesit prezenta din nou hp.
prima data a fost descoperita, prin endoscopie.

eu folosesc argila, de aici din tara unde sunt si concomitent medicament prescris de medic pentru reducerea aciditatii.
cu toata argila si medicamentele, simt din cand in cand arsurile de stomac noaptea. culmea, doar noapte si respiratia urat mirositoare, in ciuda igenii f ridicate.

mi-am procurat sulforaphanul(nu stiu daca am scris corect numele) si acum nu stiu cum sa procedez:

este indicat medicamentul de reducere a acciditatii concomitent cu sulforaphanul???
a avut cineva rezultate pozitive de indepartare a HP cu acest extract de brocolii?
se administreaza sau nu concomitent cu medicamentele de reducere a accidiatatii?

va rog din suflet sa-mi raspundeti!
o sa merg si la medic, dar mai inainte vreau sa incerc pe aceasta cale. aici te baga direct la endoscopie si la medicamentele cu antibiotic si vreau deocamdata sa le evit...

va multumesc
0
10-10-2012, ora 13:50
pisy21
Nu este medic/terapeut
pisy21
Buna ziua.

Am si eu o problema de cativa ani.am probleme cu stomacul mi sa spus k am reflux gastroesofagian si cardias incopetente mi-am facut 2 endoscopii iar la a doua a rezultat ca am si bacteria H.Pylori.Mi sa dat un tratament cu antibiotic dar l-am luat decat cateva zile pentru ca ma ametea f tare.As vrea sa stiu daca pot lua vreun tratament naturist pentru ca cele cu antibiotice ma cam sperie de efectele adverse.Mentionez ca sunt si operata de tiroida si sunt cu tratament pentru tot restul vietii.Am inceput de cateva zile sa beau suc de brocoli dimineata dar starea de aciditate din stomac nu imi scade.Ce sa fac ????? Va rog dati-mi un sfatt. Va multumesc multt
0
10-10-2012, ora 20:04
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Pisy, citeste aici mai sus cateva solutii care au dat rezultate la unii dintre cei care au aceleasi probleme ca ale tale.
Sanatate!
0
10-10-2012, ora 21:15
pisy21
Nu este medic/terapeut
pisy21
Ms mult teodora Da am tot citit dar nusth unde sa gasesc produsele astea si daca imi sunt bune si pentru refluxul gastric care ma omoara de cateva zile nu imi da pace delok. Cineva sa tratat definitiv cu aceste produse naturiste??????? va multumesc mult.
0
29-10-2012, ora 13:54
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Pentru cei care inca se mai confrunta cu Helicobacter Pylori le recomand terapia cu perhidrol: cautati 'perhidrol yoga' pe google si pe primul link veti gasi delaiile acestei terapii. Trebuie respectati cu strictete pasii descrisi acolo.

S-a dezbatut acest subiect tot pe acest forum aici: http://forum.romedic.ro/prod/helicobacter_pylori_016886.html/77

La mine nu au avut nici un rezultat antibioticele, sulforaphane, mastic gum, broccoli sprouts, extracti de coacaze nerge, propolis, argila.
Perhidrolul a distrus bacteria in 5 zile, iar la prietena mea in 3 zile. Rezultatul HP din scaun a iesit in sfarsit negativ, iar acum ma simt excelent.

Pentru cei care nu stiu, perhidrolul este apa oxigenata 30% concentratie si se gaseste la farmaciile care au laborator. Nu se vinde oficial, deci trebuie convinsa farmacista sa va dea. Perhidrolul se mai foloseste la inalbirea hainelor si la decolorarea parului (in caz ca intreaba farmacista). Nu-i spuneti ca-l utilizati intern ca n-o sa va dea.
Nu va trebuie mai mult de 30 ml pentru o terapie de 30 zile.

Atentie: daca luati apa oxigenata 3%, sa va asigurati ca nu contine 'acid fosforic'.

Succes si multa sanatate!
0
16-11-2012, ora 10:52
alexandra0177
Nu este medic/terapeut
alexandra0177
matrixradu...am tot citit parerile comentarii legate de helicobacter...si ma vazut variantele naturiste...si pentru ca tocmai am certitudinea ca am sin eu asta...sunt curioasa cum doamne se paote bea ce spui tu...apa oxigenata???
si Mr.Nick...cu toate ca am vazut variantele naturiste...Mastic Gum, Broccoli Sputs si Colostrum, Miere de manuka..ceva argila...ce-mi recomandati sa fac prima data?

Va multumesc!
0
21-11-2012, ora 10:55
matrixradu
Nu este medic/terapeut
matrixradu
Asa cum inspiram aer (ce contine oxigen fara de care nu putem trai mai mult de 3-5 minute) si bem apa (H2O - fara de care nu putem trai mai mult de 3 zile) tot asa putem bea si apa oxigenata care contine inca o molecula de oxigen.
0
22-11-2012, ora 11:02
alexandra0177
Nu este medic/terapeut
alexandra0177
am inteles...si ce cantitate trebuie bauta?
0
08-12-2012, ora 14:23
Nicula Gabriel
Nu este medic/terapeut
Nicula Gabriel
Buna ziua!Ma numesc Nicula Gabriel!Am fost depistat in urma cu 2 luni cu colon iritabil...sufar de 1 an de zile dar abia acum 2 luni mi-am facut timp sa ma duc la doctor...in fine mi-a prescris in prima faza enterol si fasmotidina..nu a dat rezultate tratamentul.iar in a doua faza normix si debridat...!M-am simtit mai bn dar simptomele persista in continuare...doctorul spune ca sunt prea stresat si sa ma duc la un psiholog.E posibil sa am HP si sa imi fi pus doctorul diagnosticul gresit?Mentionez ca simptomele mele sunt:
-scaune moi dese in jurul a 4 pe zi mai ales dimineata.
-arsuri si bolboroseli la nivelul stomacului
-senzatia de nevoie la toaleta pe tot parcursul zilei!
Am devenit obsedat sa spun asa pentru ca nici un tratament nu da rezultate si ma simt din ce in ce mai rau!Ce sa fac?Va rog frumos sa ma ajutati!
0
10-12-2012, ora 10:52
alexandra0177
Nu este medic/terapeut
alexandra0177
Nicula Gabriel
poi trebuie examen de scaun ca sa fiti sigura ca aveti HP...se obtine rezultatul in aceeasi zi...si stiti o treaba!!!
0
09-02-2013, ora 18:58
cornelia1976
Nu este medic/terapeut
cornelia1976
Mr. Nick am observat pe forum ca sunteti un om deosebit in slujba semenilor, putini mai sunt si in acelasi timp sunteti si priceput. am o mare rugaminte daca puteti sa ma elucidati putin. mi-a aparut o urticarie pe piele, pe gat in mod deosebit, am fost la medic dermatolog si m-a intrebat de cateva simptome cum ar fi durere in capul pieptului, manarimi de nas, in zona anusului... si am raspuns pozitiv pt ca le aveam si mi-a dat trimitere si am facut analiza helicobacter si mi-a iesit pozit iar valoarea 4, 53, mi-a dat un tratament clasic cu antibiotic amoxicilina, claritomicina si omeran insa simptomele au persistat, in cele din urma dupa ce am citit si pe forum am comandat tratamentul COLOSTRUM, MASTIC GUM, BROCOLI SPROTUS si de vreo saptamana il iau, e in regula nu mi-a mai aparut urticarie insa mai am manarimi in zona anusului, vreau sa va intreb daca e normal si cu ce as putea sa rezolv aceste mancarimi?. multumesc pt timpul acordat si dumnezeu sa va rasplateasca.
0
29-04-2013, ora 20:55
Alexia345
Nu este medic/terapeut
Alexia345
Stimate domnule Nick, am si eu aceasta bacterie"Helicobacter Pylori" de vreo 1 an jumate aproape 2 si sincer am mers la doctor mi-am facut niste analize si mi-au spus ca am gastrita bineinteles gastrita este provocata deseori de aceasta bacterie..Am inceput un tratament cu niste medicamente nasturiste:Mastic Gum, Broccoli Sprouts si Colostrum, am deja o luna de cand le iau.Mi s-a terminat medicamentele mastic gum si broccoli sprouts exact cand am implinit o luna de a le lua.Sincer nici nu stiu ce sa mai fac, durerile inca persista nu atat de ingrozitoare ca la inceput dar inca ma mai doare din cand in cand.Nici nu stiu ce sa fac sa imi mai cumpar acele medicamente pe care mi s-au terminat ca sa pot implini 3 luni de la tratament si apoi sa vad efectul.Luam aceste medicamente in felul urmator:Mastic gum dimineata inainte de micul dejun, apoi dupa micul dejun luam Colostrum si Broccoli sprouts iari la amiaz dupa mancarea de la pranz luam Broccoli sprouts si seara la fel dupa ce mancam luam brocccoli si colostrum precizez faptul ca iau mesele cu ore fixe dar pastilele nu.sper ca nu e nici o problema in legatura cu asta.As dori sa vad parerea dumneavoastra domnule Nick chiar am nevoie de un sfat de la dumneavoastra.
0
11-06-2013, ora 17:03
GabyFoc
Nu este medic/terapeut
GabyFoc
Mr.Nick, buna ziua!
Va rog sa-mi spuneti ce tratament naturist ar trebui sa iau pt a scapa de helicobacter care este 139?Am 40 de ani, simtome ciudate am de f multa vreme, dar nu am stiut ce am.Era vorba doar de fiere care este cudata, pana deuna-zi cand am simtit o durere f mare in spatele sternului si m-am speriat.Am ajuns la Floreasca unde mi s-au facut toate investigatiile.Toate au iesit ok, mai putin HP.Ajutati-ma cu niste sfaturi.Maine urmeaza sa primesc schema de tratament cu antibiotice, dar inainte vreau sa aflu cat mai multe despre tratamentul naturist.Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns
164 comentarii 1 2 ..... 456 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: