help !
Vreau si eu sa stiu ceva, sex inseamna atunci cand trebuie sa isi de-a drumu? De exemplu eu am pus prezervativul pr. meu si apoi m-a penetrat odata si apoi nu am mai facut nimik, asta inseamna k am facut-o?
1 comentarii
IMPROPRIU SPUS, a face sex, inseamna a duce la bun sfarsit acel act, depinde cat o dura el.. ce ati facut voi inseamna.. mai nimic, eu nu il pot numi sex, sau relatie sexuala, intre tine si el, in stilul acesta..eu cred ca, cam aveti amandoi o frica pe voi vis a vis de "sex", dar cred ca mai mult tu..
Siiiii app, cand vrei sa intrebi ceva, intreaba, dar nu pe 5000 de posturi.. ca nu o sa iti prea raspunda nimeni pe toate, si nu mai repeta unele intrebari, pt ca daca cineva vrea sa iti raspunda iti raspunde, vede o data si gata.. daca ma inteelegi. daca vrei sa mai intrebi ceva imi poti da un mesaj privat, si iti pot raspunde fara nici o jena, si sa intelegi ca lumea nu sa o imbulinezi, Bafta !
Siiiii app, cand vrei sa intrebi ceva, intreaba, dar nu pe 5000 de posturi.. ca nu o sa iti prea raspunda nimeni pe toate, si nu mai repeta unele intrebari, pt ca daca cineva vrea sa iti raspunda iti raspunde, vede o data si gata.. daca ma inteelegi. daca vrei sa mai intrebi ceva imi poti da un mesaj privat, si iti pot raspunde fara nici o jena, si sa intelegi ca lumea nu sa o imbulinezi, Bafta !
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Sora mea
- 1Cum reusesc sa ma "reinitializez" pentru inca o partida de sex?
- 3Dorinta sexuala in exces?! Oare e conjuncturala aceasta situatie?
- 10Cum ar trebui sa procedez???
- 1E "prea mult" vreodată un lucru rău? Despre dimensiune și dorință
- 5Despre sex și menstruație
- 0Favoritul
- 1Probleme în erecție
- 11Căsnicie fără sex
- 2Prea multa pofta de s.