Help-alergie la soare! si nu numai.
Ma confrunt cu trei probleme, pe un fond alergic zic eu, care se manifesta zic eu ca independent una de alta, dar simultan in acest moment
1.De ceva timp vara, cand stau la plaja, dar chiar si la o simpla si mai lunga deplasare prin soare, ma confrunt cu o alergie la soare care se manifesta prin mici bubite rosii, care apar in special pe antebrate si care sunt insotite de o senzatie neplacuta de mancarime.
As fi interesata cum pot fi tratate.
2.Altceva- in zona decolteului am cateva pete "mai" albe, care pe masura ce ma bronzez raman la fel de..albe. Exista un tratament pentru ele?
3.Pe laba piciorului, mai predominant la unul dintre ele am confrunt cu o eczema sa zic asa, pe o suprafata relatov mica 2 - 3cm, care pe moment trece cu Diprosalic (sau Elocom) dar care ulterior recidiveza, eventual la soare.Cand e semivindecata are un aspect usor solzoz.Uneori am mancarimi, se desrpind mici scoame, singereaza ff putin, ustura un pic.Cred ca ar mai fi necesar ceva ca medicatie.
Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc,
Carmen
1.De ceva timp vara, cand stau la plaja, dar chiar si la o simpla si mai lunga deplasare prin soare, ma confrunt cu o alergie la soare care se manifesta prin mici bubite rosii, care apar in special pe antebrate si care sunt insotite de o senzatie neplacuta de mancarime.
As fi interesata cum pot fi tratate.
2.Altceva- in zona decolteului am cateva pete "mai" albe, care pe masura ce ma bronzez raman la fel de..albe. Exista un tratament pentru ele?
3.Pe laba piciorului, mai predominant la unul dintre ele am confrunt cu o eczema sa zic asa, pe o suprafata relatov mica 2 - 3cm, care pe moment trece cu Diprosalic (sau Elocom) dar care ulterior recidiveza, eventual la soare.Cand e semivindecata are un aspect usor solzoz.Uneori am mancarimi, se desrpind mici scoame, singereaza ff putin, ustura un pic.Cred ca ar mai fi necesar ceva ca medicatie.
Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc,
Carmen
3 comentarii
Cred ca va poate ajuta un dermatolog!
Pai tocmai ca de aceea am postat la sectiunea asta pe acest forum.ma gandeam ca totusi mi se poate recomanda ceva aici.
La cate probleme aveti este mai dificil sa fiti ajutata pe net.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Bubite rosi pe penis.
- 1Pete umflate pe pometi
- 1Niste fisuri pe fata linga nas
- 2Daca am o problema la unghie
- 2Psoriazis ?? sau ce seamana ms
- 1Cum scapi de demodex
- 1După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
- 1Hidrosadenita sau ganglioni limfatici inflamati din cauza parazitozei
- 2Umflături pe fese
- 4Alopecie areata dupa un an de la debut