HELP!!!cord hipekinetic? sau reflux?

buna,
de o saptamana jumatatae am dureri in piept, si in spatele sternului. chiar intre sani, daca apas cu palma ma doare mai tare! am cateodata si arsuri de la stoamac insa nu stiu daca sunt legate durerile de arsuri si faptul ca am fost diagnosticata cu gastrita de reflux in decembrie.
ieri am fost la medicul de familie si mi-a luat tensiune si pulsul si m-a examinat oarecum. mi-a spus ca totul este ok, si probabil durerile sunt de la gastrita de reflux.
mi-a spus totusi sa iau aspacardin 3x1 pe zi 10 zile...
si pe reteta scrie cord hiperkinetic!
m-ar interesa parerea unui medic in special daca se poate!!!
si ce inseamna cord hiperkinetic?
este ceva grav?
si aspacardin nu este pentru probleme cardiace?
eu asa stiam.
multumesc anticipat pentru raspunsuri
de o saptamana jumatatae am dureri in piept, si in spatele sternului. chiar intre sani, daca apas cu palma ma doare mai tare! am cateodata si arsuri de la stoamac insa nu stiu daca sunt legate durerile de arsuri si faptul ca am fost diagnosticata cu gastrita de reflux in decembrie.
ieri am fost la medicul de familie si mi-a luat tensiune si pulsul si m-a examinat oarecum. mi-a spus ca totul este ok, si probabil durerile sunt de la gastrita de reflux.
mi-a spus totusi sa iau aspacardin 3x1 pe zi 10 zile...
si pe reteta scrie cord hiperkinetic!
m-ar interesa parerea unui medic in special daca se poate!!!
si ce inseamna cord hiperkinetic?
este ceva grav?
si aspacardin nu este pentru probleme cardiace?
eu asa stiam.
multumesc anticipat pentru raspunsuri
1 comentarii

Gastrita de reflux si cordul hiperkinetic nu dor la apasare.E posibil sa aveti aceste afectiuni, dar daca durerea apare la compresiune locala sau se accentueaza cu miscarile inspiratorii, miscarea, atunci durerea e de perete toracic.Medicul internist va poate da mai multe detalii despre toate problemele si intrebarile dvs.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Calprotectina 57, Hemoragii oculte negativ
- 1Pot lua normix în combinație cu pilule contraceptive?
- 2Cum să-mi 'colorez' viața?
- 7Rezultat biopsie
- 1Eliminare pietre colecist (fiere)
- 6Dureri de stomac din cauza gastritei
- 4Hemoroizi persistenti
- 2Disconfort partea dreapta
- 1Colecist cotractat postprandial
- 1Ficat cu aspect fin granular