help help help
deci...in primul rand vreau sa va salut pe toti...sunt noua pe aici si am si eu o intrebare...cum toata lumea are...:) aaa...acum 2 ani am inceput sa iau rigevidon, am luat un an, apoi am trecut la yasmin( dupa sfatul unei farmaciste...spre rusinea mea nu am fost la medic sa-mi fac analize si sa-mi zica ce aniticonceptionale tre sa iau), iar acum iau diane-35...tot dupa ureche. prima data cand am luat pilule mi-a fost raaaaau tare, deci am avut si senzatii de voma, aveam si rau de masina la un moment dat, desi eu nu am avut vreodata rau de masina, apoi vedere dubla :) foarte nasol a fost, k sa nu mai zic de scaderea libidoului. acuma eu..ce sa zic...ce anticonceptionale sa mai incerc? sunt k un cobai si-mi bat joc de sanatatea mea. mentionez k sunt fumatoare si am 19 ani (acusi fac 20) de viata. am inteles k fumatul+aniconceptionale=cancer si alte chestii rele. m-am gandit...si m-am razgandit...sa incerc karisse sau karissa cum s-or chema k nush exact. am cautat pe net si gasesc mai nimik despre ele. ce sa fac?
am luat in calcul si abandonarea sportului de a lua anticonceptionale, dar dak raman graviduta? deci...help help help.
am luat in calcul si abandonarea sportului de a lua anticonceptionale, dar dak raman graviduta? deci...help help help.
1 comentarii
parerea mea e ca ar fi trebuit sa mergi la un medic dar daca nu vrei, poti incerca yasmin, sunt f bune ca si contraceptiv, face bine si la ten, dar ar trebui sa renunti la fumat, nu ca ai putea face un cancer in combinatie cu ele, ci doar ca fumatul scade eficacitatea lor.cancer poti face si doar de la fumat si tate nasol, esti prea tanara.de ce trebuie sa fumezi, cand poti de banii aia sa consumi fructe - sanatate curata.succes.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon