help me

06-10-2012
andrei281990
Nu este medic/terapeut
andrei281990
am si eu o intrebare...prietenul meu are penisul curbat putin spre stanga...poate sa fie de la masturbare? el mi a spus ca se masturbeaza la 3 4 zile..cand are dureri...adica nu foarte des...si ca asa il are de mic..se poate sa fie adevarat sau m a mintit si se masturbeaza mai des?
3 comentarii
0
06-10-2012, ora 11:03
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Doamne iarta-ma, puneti niste intrebari de raman masca.Cum naiba sa se curbeze penisul de la masturbare?Dar ce crezi ca e salcie si se indoaie dupa cum bate vantul?Normal ca il are asa de mic copil.
0
06-10-2012, ora 11:05
andrei281990
Nu este medic/terapeut
andrei281990
am auzit ca poate fi si de la asta si de aia am intrebat.
0
06-10-2012, ora 11:37
bestyutza79
Nu este medic/terapeut
bestyutza79
Inainte sa pui o intrebare, trebuie sa si gandesti, credeai ca penisul e plastilina si-l poti modela?.Cine ti-a spus ca poate fi de la masturbare gandeste mai prost decat o gaina.
Cauzele curbarii penisului, in momentul erectiei, spre o anumita directie ar putea fi data de o dezvoltare inegala a celor doi corpi cavernosi, traumatisme ale penisului, boala Peyronie, care se manifesta prin curbarea anormala a penisului in timpul erectiei datorita dezvoltarii unei cicatrici a tesutului erectil - sau pur si simplu curbura apare in urma 'invatarii' penisului (din cauza lenjeriei stramte) sa stea spre partea dreapta sau spre partea stanga a corpului.
Adaugă un comentariu / răspuns