HELP ME PLS

14-12-2007
sonia81
Nu este medic/terapeut
sonia81
in prezent urmez un tratament de anticonceptionale KARISSA, dar in urma cu 1 luna am fost operata la genunchiul stang si acum iau un tratament pt coagularea sangelui -SINTROM - Mentionez ca nu am intrerupt tratamentul cu antionceptionale. As vrea sa stiu daca in urma tratamentului cu SINTROM anticonceptionale isi pierd efectul? TREBUIE SA FOLOSESC O ALTA METODA CONTRACEPTIVA
3 comentarii
0
14-12-2007, ora 00:00
Dr.Cristi
Identitate neconfirmată
Dr.Cristi
Bunz ziua. In principiu, tratamentul cu contraceptive orale trebuia intrerupt cu o luna inainte de interventia chirurgicala, si 2 saptamani dupa. Contraceptivele se contraindica in bolile asociate cu hipercoagulabilitate sangelui, nu cu hipocoagulabilitate, cum este cazul dumneavoastra. Problema este nu de a folosi o alta metoda contraceptiva, pentru ca anticonceptionalele orale nu interfereaza cu anticoagulantele, ci riscul de aparitie a complicatiilor.
0
15-12-2007, ora 00:00
sonia81
Nu este medic/terapeut
sonia81
va multiumesc pt promtitudinea cu care ati raspunsd la intrebarea mea. Acum sunt putin speriata, nu stiam ca trebuie sa intrerup tratamentul de anticonceptionale, si nici nu am fost avertizata de medicul operator.saptamana asta mi-am facut analizele la sange( coagulograma si mi-au iesit bune -
ma pot astepta la complicatii grave?
0
15-12-2007, ora 00:00
Dr.Cristi
Identitate neconfirmată
Dr.Cristi
Nu cred. din moment ce coagulograma e ok...nu cred ca ar fi o problema. medicul care v-a operat stia ca dumneavoastra luati contraceptive orale? daca stia, si nu v-a spus sa sistati tratamentul, atunci eu nu mai am nimic de adaugat. va doresc multa sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul