help! testiculul drept

29-01-2007
nashu
Nu este medic/terapeut
nashu
Buna! am 16 ani.(nu am facut niciodata sex)
nu stiu daca postez mesajul unde trebuie...dar poate ma ajuta cineva totusi
pe testiculul drept, deasupra lui...este o kestie sferica la care eu ii spun "a 3-a bila" si care din cate am mai citit ar fi epididimul dar nu sunt sigur...as dori sa-mi explice cineva va rog ce este acea "bila" si ce rol are
si de cateva zile ma doare dar acum a incetat...exista risc sa raman infertil?
multumesc
1 comentarii
0
30-01-2007, ora 00:00
demontis
Nu este medic/terapeut
demontis
Cred ca ceam mai optima solutie e sa te adresezi unui urolog. Ceea ce descrii tu ar putea fi epididimul, dar ar putea fi si altceva (de vreme ce spui ca ai avut careva dureri). De exemplu un chist. Nu-i de gluma. Acesta ar putea exercita presiune asupra canalelor seminale (prin care circula sperma). Oricum, daca e un chist inseamna ca e ceva strain acolo si trebuie extirpat neaparat. Intrebai de infertilitate...Sterilitatea nu poti s-o depistezi doar din mesajul pe care l-ai scris. Exista o serie de factori care o produc si o serie de analize care trebuie facute. In cazul tau cred ca trebuie sa te adresezi medicului ca sa spulberi orice urma de nesiguranta. Nu-ti face griji, mergi intai la medic.
Succes!
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici