Hemangiom Cervical c6

23-05-2018
Deewana
Nu este medic/terapeut
Deewana
Buna ziua. Ma confrunt cu o stare de sanatate precara. Am 38 de ani si m-am saturat de conditia in care sunt.Am facut un RMN pe coloana cervicala si am descoperit ca acolo exista un hemangiom care probabil apasa pe nervii din zona c6.
Simptomele sunt : Pierderi de echilibru, amorteli ale membrelor superioare si inferioare, Parestezii ale membrelor, amorteala a fetei
Va rog frumos daca cineva stie vre-o solutie pentru tratarea acestei probleme. Maine voi vizita un neurochirurg.
Cu stima
3 comentarii
0
11-01-2019, ora 21:07
camiafrim
Nu este medic/terapeut
camiafrim
Buna seara! Am citit despre problema d-voastra. Cu acelasi diagnostic si simptome ma confrunt si eu. Am 37 de ani, iar problemele mele au inceput cu 7 ani in urma cu o parestezie faciala, furnicaturi in mana si piciorul stang. Voi merge in curand la un neurochirurg sa vedem ce este de facut. Dumneavoastra cum ati rezolvat aceasta problema? A fost nevoie de interventie chirurgicala sau doar de tratament? Va multumesc!
0
27-10-2019, ora 11:39
camiafrim
Nu este medic/terapeut
camiafrim
Buna ziua! Nici pana in ziua de azi nu am rezolvat nimic! Un neurolog a spus ca este vorba despre o forma de epilepsie, altul ca este o migrena cu aura. Nu stiu ce sa mai cred si sa mai zic!Dumneavoastră ati rezolvat? Sanatate!
0
27-10-2019, ora 12:07
Deewana
Nu este medic/terapeut
Deewana
Buna ziua. Nu am rezolvat nimic nici in ziua de azi. Neurochirirgul a spus ca ar fi un sindrom neurovegetativ. Dar de atunci mi am.urmarit simptomele si perioada cand imi apar aceste simptome. Si apar inainte cu 10 zile de menstruatie si tin pana dupa terminarea perioadei. Citeste despre sindrom premenstrual poate te regăsești. Plus urmărește in ce perioada ai aceste stări si cand se accentueaza.
Mi-am.facut tot felul de analize începând cu analize complexe la sânge pana la rmn cervical si toracal. Nu a reiesit nimic in neregulă.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul