hematom dupa implant dentar

23-06-2012
gmariana76
Nu este medic/terapeut
gmariana76
Acum 4 zile mi-am pus 3 implanturi dentare pe maxilar, in aceasi sedinta suferind 2 extractii plus o augmentare osoasa cu Cerabone.Totul a decurs bine dar dupa 2 zile au inceput sa apara edeme mari la fata si ochi (arat ingrozitor) iar pe interiorul obrazului mi-a aparut un hematom care arata ca o punga destul de mare plina cu sange.Fata mea se umfla pe zi ce trece in conditiile in care mi s-a spus ca in 4-5 zile imi pot relua serviciul.Mentionez ca fac tratament cu Augmentin si un antiimflamator.Hematomul interior ma deranjeaza destul de tare.CE sa fac, sa mai astept 4 zile pana trebuie sa imi scoata firele sau sa ma prezint la medic?
VA multumesc pentru ajutor!
2 comentarii
0
24-06-2012, ora 13:47
Dr. Nitu Andreea-Diana
Chirurgie dento-alveolara, Bucuresti
Dr. Nitu Andreea-Diana
hematomul apare in primele 48 de ore( atinge maximul in a doua zi), dupa care incet incepe sa se retraga astfel incat, dupa 5-6 zile aproximativ, totul revine la normal. ar fi bine sa consultati medicul care v-a operat pentru a va asigura ca evolutia este normala..
0
25-06-2012, ora 14:49
gmariana76
Nu este medic/terapeut
gmariana76
Multumesc!!DNa doctor Andreea va multumesc din inima!
Azi am fost la medic si mi-a spart (drenat)hematomul din obrazul interior.MI-a spus ca e un hematom tardiv dar ca e bine ca nu am eliminat puroi ci doar singe curat si cheaguri de sange.SA continui tratamentul cu antibiotice si sa il sun daca apar probleme.Despre faptul ca am obrazul amortit si despre nodulul mare, bine delimitat si infiltrat, total inestetic care este foarte vizibil pe obraz a spus ca nu e asa bine dar mai vedem.Am ramas fara replica, am ajuns plangand acasa si sunt foarte speriata! Poate ma puteti ajuta cu un sfat.
Va doresc multa sanatate si va implor mergeti la dentist periodic la control.Asa putem evita momentele de disperare ca acestea prin care trec eu acum
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Persoanele care iau antidepresive de două ori mai predispuse la eșecul implantului dentar
  • Tehnologia digitală ar putea face implanturile dentare mai accesibile și rapide
  • Durata de viață a implanturilor dentare
  • Testul gumei de mestecat pentru inflamaţia după implantul dentar
  • Implant dentar inovator, prezentat de cercetătorii americani
  •