hematurie in urina
fiul meu (26 ani) a avut acum putin timp picioarele foarte foarte umflate, si la fatza, si mainile. am mers la urgenta si i-a iesit 250 u hematurie in sange. a treia zi - 50 u hematurie in sange. Dupa aproximativ o luna, timp in care a consumat multe lichide, aprox 3 l pe zi, nu mai are asa edeme, fatza nu mai este umflata. Am fost la fundeni, la dr ismail si ne-a spus ca are ceva hematii in urina, dar putine, i-a facut un eco si verdictul a fost un sinfrom nefrotic in urma unei viroze puternice in urma careia rinichii au avut de suferit si ca va trece in 2 luni.
nu stiu daca sa ma linistesc cu aceasta explicatie.
nu stiu daca sa ma linistesc cu aceasta explicatie.
2 comentarii
Trebuia internat inca de acum o luna...parerea mea este ca ar trebui sa stiti cat de afectat este rinichiul, daca e nevoie de tratament sau nu, deci cateva zile de internare si investigatii ar fi indicate...Sindromul nefrotic e o boala serioasa care, neinvestigata si tratata la timp poate duce la insuficienta renala cu repercusiuni pe termen lung.mergi cu el la un urolog cu experienta si solicita o internare...
In primul rand hematuria este apanajul sindromului nefritic. pacientul cu siguranta trebuie sa repete analizele la un interval de timp iar explicatia Dr Ismail este pertinenta. In al doilea rand trebuie sa mergeti la un nefrolog nu urolog.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Stenoza de col vezical
- 1Infecție urinară cu Enterococ faecalis de 6 ani
- 8Urina deschisa la culoare
- 2Nu tin deloc urina
- 1Un chist mic pe partea stingă la rinichi
- 1Urinare frecventa dar fara simptome
- 3Rezultat analiza sange si urina, Femeie 66 de ani
- 2Rezecția vezicii urinare
- 3Rezecția vezcii urinare ( Scoaterea vezicii urinare afară )
- 1Klebsiela