Hemipareza hemilimba dreapta
Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat.Sunt disperata.In urma unui consult Orl am fost diagnosticata cu hemipareza hemilimba dreapta, cu mobilitate spre dreapta limitata, la extensia limbii pe linia mediana, limba tinde sa se lateralizeze spre stanga.Medicul orl mi a dat trimitere la ecografie parti moi.Poate fi ceva grav?
4 comentarii
Va rog sa va faceti CT/ RmN- ori este o cauza locala sau neurologica - deci si neurologie/ RMN cerebral
Buna seara! Va rog frumos sa mi spuneti daca la Ct craniu nu s a vazut nimic, ii posibil ca la rmn sa se vada ceva grav.Sunt foarte stresata, medicul neurolog mi a recomandat sa fac si un rmn.Saptamana viitoare sunt programata.Va multumesc !
Pot sa fac acest Rmn fara substanta de contrast? Dr neurolog mi a sugerat sa fac rmn cerebral + angiografie, ce inseamna ?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10arsuri ale limbii
- 11arsuri limba
- 15limba
- 44usturimi in cavitatea bucala
- 4probleme cu limba... niste zone mai rosii, foarte netede, cu doar cateva papile mai umflate pe ele
- 10As dori un raspuns cat mai rapid
- 5basicuta sub limba
- 23cancer la limba
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 4limba incarcata
- 7Carcinom scuamos
- 6de ce dupa ce ma spal pe dinti simt ca mi se formeaza o pelita pe obraji, buze si am gura lipicioasa
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 1Limba amortita
- 0usturimi ale limbii
- 2Durere de gat persistenta
- 5Senzatia de limba arsa...
- 2Durere sub limba
- 3Limba inflamata de la o masea.
Mai multe informații despre: Limba Amorteala limba hemipareza limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: