Hemoglobina mica

10-12-2017
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Buna ziua. In septembrie mi-am facut o hcg si alte teste vsh crp fibrinogemie, in contextul unui discomfort biliar unde a iesit hemoglobine 11, 4 intetv de ref 11, 7-16, mcv 75, 3 int de ref 78-98, mch 24, 5 interv de ref 26-34, monocite 13.3 interv de ref 0-12, pdw 18, 8 interv de ref8-16, 5,. In rest toate valorile erau in limite. Era si inainte de menstruatie. Mi s-a spus atunci ca nu sunt motive de ingrijorare ca am o usoara anemie si sa cresc alim cu continut de fier. Acum ma simt foarte obosita si lipsita de vlaga, in plus am si o ceata pw ochiul drept...ce ma sfatiiti sa fac? Sa repet analizele? Mentionez ca si acum sunt in perioada premenstruala. Sa le repet acum sau sa astept sa treaca mentruatia? Va multumesc
1 comentarii
0
10-12-2017, ora 11:12
mihaelacatalina03
Nu este medic/terapeut
mihaelacatalina03
Mentionez ca sunt femeie 32 ani...o nastere naturala, fara antecedente medicale (in afara celor comune).
Adaugă un comentariu / răspuns

Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.