Hemoroizi
Bună seara mam confruntat în urma cu 14 ani cu hemoroizi externi după naștere am avut o perioada deceva timp sa îmi dea pace acum de vro 2 ani iarăși au început ce tratament as putea urma
1 comentarii
Tratament e usor de luat dar trebue sa eliminati cauza aparitie lor, altfel niciodata nu veti scapa de ei. In primul rind nu mai consumati alimente iritante care-i provoaca.Sa nu consumati ciapa cruda ( cu sunca, brinza, fasole, etc), usturoi, mustar, ardei, si alte condimente iritante.
Daca acum aveti f grav mergeti la medic. Daca aveti suportabil faceti bai cu apa calda in felul urmator, sa aveti sezutul in apa calda si completati cu apa mai fiarta pina nu mai suportati temperatura si va opriti, faceti asta zilnic timp de 10 -15 zile pina va trece, folositi si hemorzon unguent.
Daca acum aveti f grav mergeti la medic. Daca aveti suportabil faceti bai cu apa calda in felul urmator, sa aveti sezutul in apa calda si completati cu apa mai fiarta pina nu mai suportati temperatura si va opriti, faceti asta zilnic timp de 10 -15 zile pina va trece, folositi si hemorzon unguent.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Probleme cu hemoroizii de 2 luni
- 4Hemoroizi sau cancer de colon?
- 2hemoroid sau altceva?
- 5are hemoroizi de 2 sau 3 ani - ce tratamente (naturale) sunt bune?
- 5hemoroizi sau ce?
- 8Durere insuportabila si o mica umflatura
- 5Hemoroizi externi
- 6Hemoroizi.. ce manacam?
- 6am un hemoroid exten de 6 luni. Nu ma doare dar, ma deranjeaza...
- 4Hemoroid sau Tumoare?
- 1Pot sa iau Milgama si Detralex impreuna ?
- 1Exista totuși o metoda de tratament cu anumite alifii pentru hemoroizi.
- 2Problema hemoroizi
- 2Hemoroizi externi
- 0Dupa operatie hemoroizi
- 0Remediu hemoroizi
- 12Durere hemoroizi
- 4Ce pot lua pentru hemoroizi externi?
- 4Hemoroizi trombozati
- 2Hemoroizi interni sau altceva.
Mai multe informații despre: Hemoroizi tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: