Hemoroizi?

13-11-2015
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
Acum 2 luni am avut probleme cu constipatia dar mi-am mai revenit. Insa astazi m-am cam chinuit sa am scaun si cnd am avut ultima oara am ramas cu o senzatie ca si cum nu am iesit de tot afara nai exact simt ca am ceva acolo exact spre iesire.ca si cum ar fi ceva ce imi creaza un discomfort...pot fi hemorozi?
2 comentarii
0
14-11-2015, ora 01:40
barabas11
Nu este medic/terapeut
barabas11
Initiator, scuza-ma ca raspund tot cu o intrebare, dar se pare ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema si m-am gandit ca raspunsul unui specialist ne-ar putea ajuta pe amandoi.

Situatia e urmatoarea : mi-au aparut prima data hemoroizi acum 3 ani de zile si, pana de curand, nu mi-au cauzat mari probleme, ba chiar ma obisnuisem sa traiesc cu ei bine mersi.

De vreo jumatate de an insa lucrurile s-au schimbat. Si anume : nu am constipatii, nu am dureri, ci pur si simplu simt ca am ceva intepenit inauntru care imi creeaza o senzatie de disconfort si care nu poate fi scos nicicum. Dupa ce elimin scaunul, starea pe care o am intotdeauna e ca nu am terminat, desi nu mai iese nimic orice as face. As vrea sa stiu daca hemoroizii sunt cei care cauzeaza aceste simptome sau este o consecinta a iritarii colonului.

Multumesc.
0
14-11-2015, ora 12:58
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Pt hemoroizi 2 ml crema de tataneasa injectati locco cu seringa fara ac.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.