Hemoroizi?

sufar (sufeream) de constipatie si datorita faptului ca nu prea consum lichide; uneori, nu de multe ori observam pe hartia igenica cativa stopi de sange, asta dupa ce aveam scaun de consistenta foarte tare; in cateva zile m-am fortat foarte tare sa am scaun, intr-o dimineata dupa ce m-am fortat iarasi am simtit o durere in jurul anusului care a persistat toata ziua, seara controlandu-ma am observat o umflatura in jurul anusului. treptat durerea a disparut, dar umflatuta nu. am citit pe internet si am dedus ca ar fi hemoroid exterior. am mers la o clinica privata, la un medic proctolog care a spus ca as avea tromboza si hemoroizi interni, gradul I insa apoi a intrebat cati bani am la mine, pentru a incepe sa ne ocupam de ei, am doi, dar imi rezolva pe ambii la pret de unu. Am cerut tratament, am primit detralex de 500 mg si nurofen. Nu mai resimt durere, cu constipatia am rezolvat, dar nu cedeaza inflamatia (umflatura). Precizez ca nu am foarte multe zile de tratament ! ce ar trebui sa mai fac?
2 comentarii

Igiena locala si crema tataneasa dupa fiecare scaun.

ce am mai citit pe net, scris si de medicul la care am fost la control umflatura ar fi tromboza perianala...

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5In cat timp se vindeca hemoroizii?
- 5tromboza de vena porta, cavernom portal, circulatie colaterala, varice esofagiene, htp secundara...
- 3Hemoroizi, fisuri anale sau cancer?
- 3hemoroizi sau cancer anal?
- 2hemoroizi
- 1Tratamente naturiste curative pentru hemoroizi interni si externi
- 5Hemoroizi externi
- 8Fisura anala si hemoroizii se vindeca fara operatie !
- 0tuse, hemoroizi si nervozitate
- 8probleme hemoroizi
- 5Hemoroizi interiori
- 3Hemoroizi interni.
- 0Hemoroizi
- 2Hemoroizi persistenti
- 12Durere hemoroizi
- 2Ganglion in zona anusului
- 1Fisură anala sau altceva? Va rog un sfat!
- 1Tromboza la membrul superior stang
- 2Inflamatie anala
- 1După operația de hemoroizi
Mai multe informații despre: Hemoroizi tromboza tratament pentru hemoroizi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Tromboflebita intracraniana supurativa
- Boala tromboembolica puerperala
- Hemoroizi
- Tromboza venoasa profunda
- Tromboflebita superficiala
- Tromboza venei renale la copii
- Tromboza, riscul de tromboză și tratamentul antitrombotic: anticoagulante și antiagregante plachetare
- Tromboze venoase si arteriale la copil
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: