Hemoroizi interni sau altceva.

13-12-2022
george111222
Nu este medic/terapeut
george111222
Buna ziua, am 42 de ani, 1, 75 si 92 de kg, ma chinuie de vreo 8 ani cu hemoroizii interni care acum sunt la gr2-3, in sensul ca dupa scaun ies afara si apoi intra singuri sau ii introduc eu inapoi. Problema este ca la un interval de tip sangereaza dupa ce se sparge cate unul dintre ei. Acum sunt iarasi la o astfel de criza, sangerez dupa scaun de vreo 7 zile, de 2 zile am inceput un tratament cu supozitoare cu (ulei emu, dermatol, oxid zinc, anestezina, peru balm ) si unguent cu( anestezina, neomicina, dexametazona si nifedipina 0, 3%). pana acum foloseam unguente cu galbenele si tataneasa dar am vazut ca nu se opreste sangerarea. nu am dureri de abdomen, crampe, am pofta de mancare, nu slabesc.cam dupa cate timp credeti ca se poate opri sangerarea si daca mai este nevoie sa iau si ceva pastile pe cale orala? detralex sau devarcid? multumesc
2 comentarii
0
13-12-2022, ora 19:58
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Domnule nu e de joaca cu asa ceva, trebue sa mergi la un consult, sa faci o colonoscopie ca cine stie ce surprize mai gaseste. Nu prea e normal la virsta ta sa ai asa probleme care pe parcurs se vor inrautatii daca nu faci acum aceasta investigatie si sa urmezi tratamentul medicului nu ceri pareri pe net.
0
08-09-2023, ora 14:16
FlorianT
Nu este medic/terapeut
FlorianT
Buna ziua,

ma numesc Florian Trandafir si am suferit din cauza unei fisuri anale si a hemoroizilor interni luni de zile, pana ce am gasit un remediu ce m-a ajutat. Pe un site francez am gasit acest remediu: o ligurita de otet din cidru de mere bio intr-un pahar de apa, de doua ori pe zi, dimineata si seara. In aditie am luat si tarate de psillium, impotriva constipatiei. in doua sapatamani am scapat de probleme.
Am folosit si mai multe creme, cea care mi-a facut mie cel mai bine a fost de la Hemo-stop. Am cumparat de pe site-ul lor, online.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce sunt hemoroizii, de ce apar și alte întrebări frecvente despre hemoroizi
  • Discuție: cea mai bună intervenție pentru hemoroizi (ligatura, scleroterapia, capsarea, extirpare chirurgicala, etc.)
  • Hemoroizii se pot vindeca spontan (fără tratament)?
  • Sunt cremele pentru hemoroizi eficiente?
  •