hemorozi

25-06-2011
hemoroizi
Nu este medic/terapeut
hemoroizi
buna seara.am 33 de ani, fara probleme grave de sanatate.am un baietel sanatos si frumos de 5 ani.dupa nasterea naturala am avut probleme ca si multe alte mame cu hemoroizii.dupa nastere am avut c-am o luna dureri caci nu puteam sta pe fund.pentru inceput am crezut ca era vorba de cusatura facuta la nastere, ins era vorba despre hemoroizi.parca imi iesise fundu afara.m-am tratat cu hermostop si dupa o luna parca ma lasase durerile iar apoi am intrat in normal.insa am inceput sa fac scaune cu sange.desi nu eram constipata, insa la sfarsitul scaunului sau chiar in momentul efectuarii lui vedeam sangele pe toaleta.erau cazuri ca tasnea ca un jet.insa acest lucru nu se intampla des, ins nici prea rar.totusi nu inteleg de ce atunci cand sunt putin constipata nu se vede sangele insa cand fac scaun normal tasneste sangele ca din robinet, exista si o jena a anusului uneori o durere iritabila
tot vreau sa merg si eu sa vad care e problema dar e bine venit si un sfat sau orice altceva
multumesc
1 comentarii
0
26-06-2011, ora 00:06
floare albastra
Nu este medic/terapeut
floare albastra
Eu zic sa mergi totusi la un control, la proctolog..cine stie cum reactioneaza oraganismul, nu intotdeauna si la fel la fiecare scaun..cel mai bine ca sa te lamuresti este sa mergi la un consult si pt un tratament corespunzator..
Adaugă un comentariu / răspuns